Cihazı açmadan garanti kontrolü yapılıyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (671. sayfa)
-
-
Evet cihaz kutusunun üstünde seri no etiketi var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir de priz kısmından Türkiye/Avrupa ürünü olup olmadığı anlaşılmaz mı? İthalatçı garantili satanlar dönüştürücü gönderiyorlarmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet anlaşılır
Evet doğru ithalatçı garantililerde dönüştürücü oluyor priz uymadığı için. Fakat cihaz Türkiye priz sistemi ile aynı bir ülkeden gelirse dönüştürücü olmaz, bu yüzden en doğrusu seri no dan bakmak
Anladım teşekkürler. Geçen aylara göre pahalıya aldım 5589 tlye ama yarına göre ucuza aldığımı düşünüyorum. İnşallah garantide sıkıntı yoktur o netleşene kadar gamepass de yapamıyorum
Sordum da net bilgisi olduğunu sanmıyorum müşteri hizmetlerinin. Satıcı ve gönderici Amazon diyor ithalatçı diyor 2 yıl garantili diyor net bilgi yok. Gelince Microsoft'a sormak gerekecek
hocam size fatura mail olarak gelmiştir o faturada cihazın seri numarası belirtiliyor genelde o seri numarasını microsoft hesabınıza kaydedin hemen karşısında kaç yıl garantili olduğunu göreceksiniz
-
seri numarasını kaydetmek iade ederken problem çıkarmaz mı?
-
Amazon'dan gelen cevap: Amazon.com.tr tarafından satılıp gönderilen ürünlerde 2 yıl boyunca Amazon.com.tr üzerinden garantiniz bulunuyor.
Bu süre içerisinde ürünle ilgili bir sorun yaşamanız halinde bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Üretici garantisi hakkında üretici ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.
Size bu bilgilerle yardımcı olabildiğimi umar, iyi akşamlar dilerim.
Ürün gelince seri no ile kontrol etmekten başka yol yok sanırım
-
Amazon tr den 5551,94 tl ye world e 12 taksit ve 50 tl puan hediyesiyle aldım. İlk yıl aylık taksitlerim enflasyonla ezilirken gamepass ile oyun keyfi süreceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirinbaba33 -- 15 Ocak 2022; 13:22:35 >
cihazlarım kısmından kaldıracaksın iade ederken...
-
Amazon sattığı her ürünün arkasında duruyor. Üretici garantisinden hariç kendiside ilgileniyor.
Şöyle bir örnek vereyim. Amazondan alınma garantisi bitmiş 3 yıllık bir ürünüm arıza yapmıştı sorgusuz iade aldılar.
Yani MS sitesinde garanti yok yazsa bile ben gözüm kapalı amazondan alırdım.
-
Anladım teşekkürler, inşallah gerek kalmaz
-
Benim de en güvendiğim satıcı Amazon. Muhtemelen dediğiniz gibi Microsoft 2 yıl ve Amazon kendi 2 yıl garanti veriyor.dur Gelince öğreneceğiz.
-
-
4780 xbox + 290 dual charge dock 2 de batarya içerisinde geliyor + 1100 ikinci gamepad + 765 3 yıllık gamepass
Toplamda 6935e maloldu. Kasa toplamaya üşendim ilk kez konsol satın alıyorum. Umarım pişman olmam.
Bu arada evde atıl vaziyette duran logitech extreme 3d pro joyistick vardı bunu konsolda çalıştıramıyormuşuz. Windows pc den remote başlatsam flight simi bu şekilde kullanabilir miyim acaba?
birde cihaz sana geldiğinden (bazen9 satın alma tarihinden önceki bir tarihte garantisi başlamış olabilir o durumda faturanı MS yetkililerine mail atıyorsun garanti süreni güncelliyorlar...
-
hocam elden gidip teslim alabiliyorsan, kontrol etme fırsatın varsa al yoksa onun dışında hiç bulaşmma özellikle ps5 konusunda çok dolandırılan oldu
-
hocam daha ne olsun tam tesisat almışsın güle güle kullan...
dual charge dock 2 bunun linki var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X