Şimdi Ara

Xbox Series X Türkiye Fiyatı Yabancı Basına Haber Oldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
8.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    türkiyede yaşamak - very hard
  • Enteresan bir memleket. Oyun oynayamiyor diye agliyan nesil . Bak altını çiziyorum.. oyun oynamak ..oynamak.... Üretmek ,yazılım ,iş , aş değil ! Oyun oynayamiyoruz.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Araba fiyatlarına falan baksalar bir de ne düşünürler acaba.  

• Adamlar bir taraflarıyla gülüyodur heralde bize.Bu arada şimdiden söyliyim Gümrük vergisi %20 ye çekilse bile o fiyat güncellenmeyecek bunu bilin.Anca indirim yaparlar ama o fiyat asla düşmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 5 Ekim 2020; 11:50:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofmana

Enteresan bir memleket. Oyun oynayamiyor diye agliyan nesil . Bak altını çiziyorum.. oyun oynamak ..oynamak.... Üretmek ,yazılım ,iş , aş değil ! Oyun oynayamiyoruz.

Düşünme kabiliyeti olan bir kişi, bu durumun sadece xbox ya da playstation ile alakalı olmadığını anlar.İsmi donanımhaber olan bir siteden de nasıl bir paylaşım yapmasını beklediğin de garip bi durum.

• Bu fiyatlardan konsol alan babayiğitler var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Enteresan bir memleket. Oyun oynayamiyor diye agliyan nesil . Bak altını çiziyorum.. oyun oynamak ..oynamak.... Üretmek ,yazılım ,iş , aş değil ! Oyun oynayamiyoruz.

Bu nesil arabaya binemiyor diye de ağlıyor, buna nasıl bir bahanen var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 5 Ekim 2020; 12:9:33 >
  • Şu yeni z kuşağından tiksinir hale geldim! ayfon 15 çıkmış hemen almalıyım! bir öncekinden farkı ne? bunun duvar kağıtları daha güzel! Her yeni çıkan şeyi almak zorunda mısınız? Böyle tüketim çılgını olursanız her türlü fiyatı dayarlar! Hem denize gireyim hemde popom ıslanmasın! Yok öyle!

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

quote:

Orjinalden alıntı: HORTDAN

bunları görerek büyüyen bir nesil var. tek önerim milliyetçi ve dini duygularınızın sömürülmesine izin vermeyin. gelecek seçimde her şey sizin elinizde buna dur demek sizin elinizde

sanki yarın başkası gelse her şey ucuzlayacak dolar 3 lira civarlarında falan mı olacak sanıyorsun ciddi ciddi?

O gelecek olan başkası bunlar kadar yemez merak etme. Mesajları da üyeliğin ile yazarsan daha gerçekçi olur, üye değilsen de ol bir zahmet!

• Oyun yok araba yok ev yok kaliteli iş standarti yok ulan her boka ağlanır bu ülkede moruk mertebesine yükselmiş 35 40+ forumu bıraksın aşık olduğu partinin toplanma alanlarında ayran içip ekonomi çok iyi yiğenim demeye gitsin hadi bakayım moruklar hadi toplanıp gidin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mion

Şu yeni z kuşağından tiksinir hale geldim! ayfon 15 çıkmış hemen almalıyım! bir öncekinden farkı ne? bunun duvar kağıtları daha güzel! Her yeni çıkan şeyi almak zorunda mısınız? Böyle tüketim çılgını olursanız her türlü fiyatı dayarlar! Hem denize gireyim hemde popom ıslanmasın! Yok öyle!

81'liyim size göre hangi kuşakta oluyorum? Xbox Series X'i Avrupa'dan aldım, hadi o faslı geçelim.

Size göre insanlar istedikleri şeylere sahip olmasınlar mı? Her yeni çıkan şeyi herkes alamıyor zaten merak etmeyin. Ben şimdi 3 yıldır motosiklet almak istiyorum, her yıl fiyatı artmaya devam ediyor, nasıl alacağım? Almayayım mı? Öyle ya size göre bu da tüketim çılgınlığı o zaman. Oturayım kiralık dairem de hatta nefes bile almayayım, havayı tüketiyorum çünkü.

Z kuşağı, Y kuşağı, X kuşağı bırakın bu kuşak davasını. İnsan oğlu her şeyi ister, istekler ölünce biter. İnsanların her yeni çıkan şeyi almak istemelerini eleştireceğinize, bu fiyatları yükseltenleri eleştirseniz daha faydalı olur!

• quote:

Orjinalden alıntı: sonofmana

Bu ülkede gençlerin elini ayağını bağlıyorsun, ne tatil yapmasını sağlayabiliyorsun ne de yabancılar gibi gezip görebilmesini. Biri gidip alengirli bir spor, hobi yapmak istese bile onca parası olması lazım. Sonra gelip oyun ne ya üretmek lazım kafası yaşıyorsun. Sen ülke gencine ne olanak sağlıyorsun ? Ucuz ulaşılabilir olması gerekenler hep lüks. Yurtdışında özellikle gelişmiş ülkelere bir bakın genel gençlerin öz güvenleri, hayat deneyimleri, olgunlukları ne kadar yüksek. Bunlar rastlantı mı sanıyorsunuz ? En basitinden yazın bisikleti alıp denize gitmek, kamp yapmak istesen kimsenin parsellemediği bir plaj arıyorsun.

• quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Mion

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Revrains

Oyun yok araba yok ev yok kaliteli iş standarti yok ulan her boka ağlanır bu ülkede moruk mertebesine yükselmiş 35 40+ forumu bıraksın aşık olduğu partinin toplanma alanlarında ayran içip ekonomi çok iyi yiğenim demeye gitsin hadi bakayım moruklar hadi toplanıp gidin</blockquote>
    Sende git avrupada keferelerin kıçını yala!

adam haklı domates pahalı ölene kadar oyum ona diyenlerin ne işi var burada gitsin milli parklarında yuvarlana yuvarlana ücretsiz kekini yesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mion

Şu yeni z kuşağından tiksinir hale geldim! ayfon 15 çıkmış hemen almalıyım! bir öncekinden farkı ne? bunun duvar kağıtları daha güzel! Her yeni çıkan şeyi almak zorunda mısınız? Böyle tüketim çılgını olursanız her türlü fiyatı dayarlar! Hem denize gireyim hemde popom ıslanmasın! Yok öyle!

arabası olmayanın araba almak istemesi 8 yıl önceki kullandığı pc veya konsolun emekli olması ve yenisini istemesi veya telefonuda yok veya çok eskidir yenisini istemesi de tüketim çılgınlığımı her sene telefon değiştirenlere kızabilirsiniz ama burda bu konuda laf edemssiniz haddinizi bilin z kuşağından tiksinmişmiş ne işiniz var burada bu forumda sen gidip milli parkında yuvarlana yuvarlana kekini yesene domates pahalı ölene kadar oyum ona diyen teyzenin kocası mısınız acaba merak ettim o kafadasınız da

• Gerçekten her geçen gün daha da kötüye gidiyoruz ve bunu onların yanlıları görmüyor, görsede bir şey demiyorlar çünkü mutlular yiyorlar içiyorlar. Yazık gerçekten ülkemiz ne hallere geldi..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: HORTDAN

bunları görerek büyüyen bir nesil var. tek önerim milliyetçi ve dini duygularınızın sömürülmesine izin vermeyin. gelecek seçimde her şey sizin elinizde buna dur demek sizin elinizde</blockquote>

sanki yarın başkası gelse her şey ucuzlayacak dolar 3 lira civarlarında falan mı olacak sanıyorsun ciddi ciddi?

en azından 3 5 sene içinde türkiye kendini toparlar köprülere para ödemez tarikatçılara cemaatçilere para ödemez her 100 metrede bir cami yapmaz eğitime sağlığa tarıma yatırım yapar adalet gelmesi hukukun sağlanması üretim yapılması için gerekli adımların atılması sağlanır bu sebeble dolar 2 3 4 e kadar da inebilir yeterki yabancı yatırımcılar bu ülkeye güvensin yeterki bu ülkede adalet olsun yeter ki üretim yapılsın zeytinin üretilmesini bile engelledi akp :S

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Proprietor

Basının hiç bir suçu yok bir kere bunu bilelim bütün suç vatandaşlar ilk gazeteci tutuklandığında herkes sokaklara inseydi eylemler olsaydı ilk haber kaldırıldığında vatandaş basının yanında dursaydı bugün böyle olmazdı yani basına laf atmadan önce kendinize bakın padişah ne yaparsa padişah çok yaşa deyin dışarda gelip anca forum köşelerinde klavye delikanlığı yapın sonra basın suçlu yok ya başka adam bunu haber yapmasını bilmiyor mu sanıyorsunuz ama yaparsa ne olacak 2 gün sonra tutuklanıp hapse atılacak haber mahkeme kararıyla kaldırılacak hiçbir şey olmamış gibi herkes hayatına devam edecek olan haberi yapana olacak kim bu ortamda padişahım çok yaşa dışında haber yapar basın arkasında halk olmadı mı basının gücü yoktur basın padişahın soytarısına dönüşür ve bunun tek suçlusu halkdır</blockquote>
    O zaman sana tavsiyem Fox tv ve Halk tv haberlerini izlemendir ülkenin gerçeklerini yayınlıyolar bu yüzden izleniolar klavye delikanlılığını çok yanlış anlamışsn kısacası çok talihsiz bi yorum yapmışsın basından medyadan kimlerin ne kadar fırıldak olduğunu herkes biliyo sadece biraz araştırıp öyle yorum yazmanda fayda var derim. Kimse demio fox halk tv gibi hükümeti yerden yere vursunlar diye sadece bile isteye yapılan herşeyin halka şeffaflıkla aktarılması şart olay bu. Senin gibiler de koruyo bu yandaşçıları son olarak halk sokağa çıksa tomalar geçer üzerinden herkes sindirildi geçmiş yıllardan da mı haberin yok

yok adam haklı eğer halk bir ağaç için sokağa çıktığı gibi bu hükümeti eleştirmek içinde bu gelen zamlar içinde bu kurlar içinde bu saklanan corona virüs sayıları içinde sokağa çıkacak cesareti yoksa kimse forumda şurda burda şikayet etmemeli evde oturarak veya forumlarda yazarark twitterda lanet ederek BU ÜLKE KORUNMAZ insanları kurtarmak için kendinizi feda etmeyi bileceksiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.