Şimdi Ara

Xbox Series X Türkiye Fiyatı Yabancı Basına Haber Oldu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
8.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birilerinin pkk terörünü kullanarak kendi amaçlarına ulaşmak istemesi, pkk'nın terör örgütü, yaptıklarının da terör eylemi olduğu gerçeğini değiştirir mi? Gezi'nin de bundan farkı yok. Neye, kime taşeronluk yaptınız, hizmet ettiniz ona bakın? Faizler cumhuriyet tarihinin en düşük seviyesindeydi, şimdi kaç oldu. Size bi faydası oldu mu bunun? "Faiz lobisi" denince aklınızca dalga geçiyordunuz. O gün ihtiyaçları vardı fetöcüler, şunlar, bunlar farketmez bi bahaneyle uygun ortamı sağlayıp sizi döktüler sokağa, alacaklarını aldılar milyon dolarları indirdiler ceplerine sizinle işleri kalmadı. Dağdaki çapulcu pkklılar da öyle, pislik içinde hayatlarını geçirip birilerine hizmet edip geberip gidiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize müstahak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zarbo257

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Sonic.Storm

"Bir ağaç için" sokağa çıkmadınız, paradan para kazanan kan emici, emek hırsızı elitler düşen faizleri istedikleri seviyelere çıkartmak için sizi sokağa döktü. Şimdi istedikleri seviyede olduğu için umurlarında değilsiniz, sizi sokağa dökmeye ihtiyaçları yok. <b>Dolar Gezi terörüne kadar hangi ivmeyle geldi, sonrasında hangi ivmeyle artışa geçip bugünlere geldi açıp bakın, sorgulayın biraz.</b> Elitlerin, para babalarının yakasına yapışacağınıza kamu malını yakıp yıktınız, ülkeyi milyonlarca zarara uğrattınız, ona buna maşa oldunuz halen yok halk bir ağaç için çıkmış da bilmem ne. <b>BOYNERLER'i, KOÇLAR'ı daha fazla zengin ettiniz, onların saltanatlarını korudunuz hepsi bu... İşçi, emekçi edebiyatı yaparsınız, sonra da çıkar Türkiye'nin Wall Street elitlerinin gönüllü koruyuculuğunu yaparsınız. </b></blockquote>

Gezi madem terördü kardeşim sana bir soru sorucam neden o zamanın istanbul emniyet müdürü, İstanbul valisi ve o operasyona katılmış polislerin neredeyse hepsi şu an Fetö' den hapiste? Hani o zamanının başbakanının polisimiz destan yazdı dediği polisler şu an niye hapiste? Hani madem gezi dış destekliydi, dış güçlerin oyunuydu madem neden oradaki insanların üzerine gaz yağdırdılar fetöcülerle beraber? Hadi onu geçtim gezi döneminden neden 1 tane tutuklu kalmadı içeride hepsi beraat etti suç unsuru bulunamadığı için? Yahu cidden bu kadar da mı kafanız basmıyor doların, euronun günah keçisini gezi ilan etmek nasıl bir ekonomi bilmezliktir nasıl bir cahilliktir. Niye diyemiyorsunuz ki başkanlık sistemi geldi dolar euro fırladı çünkü dünyada bir tek üçüncü dünya ülkelerinde olan bir yetki devrini yani tek adama bütün yetkilerin verildiği onu denetleyen hiçbir kurumun olmadığı bir ülkeye hangi yabancı yatırımcı güvenip parasını yatırır? Niye demiyorsunuz 20 yıldır bütün parayı betona gömdük hiçbir şey üretmedik. Yeter bak valla artık midem bulanıyor bu tarz gezidir şudur budur diye palavra sıkanlardan.

Nokta atışı budur bunun üzerine artık bişey söylenmez kardeşim aklın yolu bir. Bunların hepsi de gerçek inanmayan açar bakar bunu da bilmiolarsa daha da interneti pisletmesinler.

• Konsola lüks diyen adamlar saraylarda yaşamasa, altlarında son model mercedesleri audileri olmasa, binlerce dolarlık taki takmasalar bu ülke bugün bh durumda olmazdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avrupa'daki Hans ve Joshua paraları olmadıkları için oralarda bu konsollar ucuza satılıyor. Ülkemizde ise gelir seviyesinin yüksek olması yüzünden ülkemizde konsollar pahalı cunku bizler rahatça alabiliriz.

Dünyanın kıskandığı ülkemizde fakir Avrupalılar gibi 500 birime konsol mu alacağız. Yapmayın!!!!

• Arkadaşlar Türkiye hiçbir zaman zengin değildi ki biz 2004 2013 arası Ekonomide en altın çağı yaşadık.. Ben ps1 zamanıda vitrinlere bakar bakar dururdum Lansmandan 1 yıl sonra aldım. Şimdi özümüze yani o yıllara döndük dönüyoruz. Zengin değildi derken Varlık içinde yokluk.. Eşit yurttaşlık, liyakatlı yöneticiler, dengeli vergi olursa ancak maaşlarımız 1000$ seviyesine çıkar

• Mion kullanıcısına yanıt

Ben sana demedim mi forumu bırak toplanma merkezine doğru yol al diye moruk hadi

• Siz bu kardeşinize verin yetkiyi, ps6 30 bin tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Revrains

Ben sana demedim mi forumu bırak toplanma merkezine doğru yol al diye moruk hadi

Daha anasından yeni çıkmış velet posta koyuyor aklı sıra! Git ötede oyna!

• Türkiye üretmeden bir ürünün asıl değerinden daha fazla fiyata o ürünü satarak kar eden ülke.Nede olsa 80 Milyon ker.z var.Bir taneside çıkıp karşı çıkmıyor.

Ha desem bu paralar ülkeye güç katar hizmet olarak döner savunmaya gider ihtiyacı olana yardım olur.Sağlık ihtiyaçları karşılanır yoksulların filan afette ek bütçe olur.Ama yok adamlar üstüne birde pamuk eller cebe deyip tüm kurulları ile dileniyor.Türkiye tohusmzu keriz yetiştiren.Dolandırıcı her dönem eksik olmayan bir toprak parçası.Koyun olursan güdende çok olur.

• Oyun oynamak artik buyuk luks ulkede...

• Bu ülkede konsol almak artık hayal oldu cihaz aldık bu seferde oyuna 700tl bayılamam

• Skywalkerx kullanıcısına yanıt
    Senin eğitimin ne merak ettiğim için soruyorum hani bahsettiğiniz partiye oy verenler eğitimsizmiş ya sizin sanırım galaksiler arası bir egitiminiz var

• 2-3 sene önce ps4 pro+ek gamepad 2.000 TL mi neydi, şimdi ps5 neredeyse 10.000 TL olacak   

15.000 TL olduğu zaman görüşmek üzere arkadaşlar   

• 1200 dolara güzel bir oyun PCsi toplanır; bunlar neyin kafasını yaşıyor? Hem konsol oyunları 80 $, bu gidişle 100 $ da olur. PC oyunları ise 50-60 $, %80-90 gibi deli indirimlere girip duruyor bir de, oyun almaktan oynamaya fırsat bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 6 Ekim 2020; 20:43:25 >
  • Mion kullanıcısına yanıt
    Beynini x kimseye kiraya vermek yerine düşünmeye çalışırsan daha rahat edersin. Ahmet Mehmet e bakmak zorunda değilsin.

• Yabancı basın bile bu ne aga diyebiliyorken bizde de aldığı maaşın hakkını vererek susan aktroller var

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.