Şimdi Ara

Xbox Series X ve PlayStation 5’in detayları ortaya çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
3
Favori
18.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisayarda oynayan oynayan ve "Konsolda oyun oynanmaz." demeyen biri olarak hiçbir zaman wallhack, aimbot ve türevlerini kullanmadım. Bu genellemeyi de aşan iftiracı yazınla yaşını ve seviyeni belli etmiş oldun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Bilgisayarda oynayan oynayan ve "Konsolda oyun oynanmaz." demeyen biri olarak hiçbir zaman wallhack, aimbot ve türevlerini kullanmadım. Bu genellemeyi de aşan iftiracı yazınla yaşını ve seviyeni belli etmiş oldun.
    konsolda oynanmaz pc de sadece oyun oynanır diyen yatfa için yazdım düzgün oku yazıyı.
  • Mt2 oynatırmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gtx 1060 için tasarlayıp konsola porta etsinler ne oluyor bakalım. Çoğu oyun konsolda 30 fps ve grafikleri pc ye göre kısık oluyor.
  • Konsola normal kalveynin yarısı yada 3 de 1 kadar klavye ve mouse seeti çıkaran konsol diğerini döverdi. Hala konsolda 3-4 konsola özel oyun dışında bir artısını göremiyorum. Gamepadla gta rdr2 bile oynayamıyorum. Pc iyi alıp tv bağlayıp iki tane logitecj gamepad taktınmı bide wirless klavye aldınmı aha oldu konsol.
  • Beni konsolun donanımı ilgilendirmiyor o nesle gelecek god of war uncharted last of us ilgilendiriyo umrumda değil donanımı

• 2017 yılında One X aldım o dönem fiyatı 2700 tl idi şuana kadar birçok oyunu 4k oynadım daha ne olsun o dönem 2700 tl ye sadece adam bir akıllı ekran kartı alınabiliyordu ki fiyat performans olarak one x bence gene rakipsiz artı game pass aboneliğinden bahsetmiyorum bile. Özel oyun yokmuş felan hikaye o kadar kusuru olsun ne yapalım

• Xbox yok etmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Beni konsolun donanımı ilgilendirmiyor o nesle gelecek god of war uncharted last of us ilgilendiriyo umrumda değil donanımı
    Sen PS5 alırsın o zaman. Mario ve Zelda cep telefonu donanımından hallice Switch’e milyonlar sattırıyor sonuçta. God of War ve Uncharted için ps alacak adamlar olacaktır illa ki her zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyulanemeth -- 2 Ocak 2020; 10:57:42 >
  • Bloodborne 2 nerde ben orda (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakarikikiri -- 2 Ocak 2020; 11:7:28 >
  • Siz donanım olarak ele alıyorsunuz . Doannımolarak çok iyi ama oyun yönünden bir espirisi yok. Neden alınsın oluyora geliyor. Ben Gow ,uncharted serisi ,last of fast serisi için aldım. Xbox oyunlarda bana pahalı geldi playstation oranla. red2 175 liraya inmişken aldım ama xboz da 350 civarındaydı aylarca ben aldığımda.
    Sonuçta milyonlar alıyor bu tür cihazları. Bir insan cihazdan neden nefret etsin anlamıyorum. Fanatikler bu düşüncede olur yada malını övenler. Hangisi işime gelirsee onu tercih ediyorum. Ama fanatiklerin anlamıyacağı bir şey bu. İlla onların düşüncesini yaşamalıyız yoksa yanlış yapmış oluruz kafası.

1.Xbox makine daha güçlü
    2.xbox kolu ps4 den daha iyi(Şarjı yok tek eksi yanı)
    3.Xbox kendine has oyunları yok(Forza4 pc dede oynanıyor)
    4.Xbox Oyunları pahalı

1 ve 2 şık beni cezbediyor ama 3 ve 4 şıklar alma nedenimi etkiliyor bu kadar basit.

Şahsen düşüncelerim bunlar genelleme yapamam çünkü kimseyle anket yapmadım bilemem. İşime hangisi geliyorsa onu makineyi tercih ederim. Ki xbox one s kullanmış biri olarak yazıyorum.

• Haber başlığı yanlış olmuş, ortada bir tane resmi açıklama yok, hatta duyurusu yapılan Xbox Series X in bile ne olduğu belli değil, adamlar XOX den iki kat güçlü dediler, herkes 12 tf diye ortalarda dolanmaya başladı, halbuki 10.4 tf olduğuna dair ciddi dedikodular var. Sonuçta MS bu, E3 te de 4 kat güçlü demişlerdi. Neye inanacagimizi bilemeyecek hale düştük.

Başlığın söylenti olarak değiştirilmesi şart, millette ortada resmi bir duyuru var sanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 2 Ocak 2020; 11:22:18 >
  • Benim anlamadığım eğer ps5 böyle çıkarsa insanlar neden ps4 pro larını satıp bunu alsın?
    Ps4 pro da 1080p de zaten her oyunu bu konsolun 4k da oynatacağı kalitede oynar insanlar.

• Bence Exclusicve oyunlar çok önemli.

Xbox One X sahiplerinin oynayamadığı ve oynayamayacağı oyunlar şöyşe;

Las Of Us
    Spider Man
    God Of War
    Ghost of Tshushima
    Uncharted Serisi
    Bloodborne
    Shadow of the Colossus
    Horizon Zero Down

Eğer bu böyle devam edecekse bence Xbox yine yarı yolda kalır. Microsoft'un kesinlikle Exclusive oyun üretmesi gerek bol bol. Sadece Forza ile yürümez. Hatta bu oyunları PC ye bile çıkarmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Bence Exclusicve oyunlar çok önemli.

Xbox One X sahiplerinin oynayamadığı ve oynayamayacağı oyunlar şöyşe;

Las Of Us
    Spider Man
    God Of War
    Ghost of Tshushima
    Uncharted Serisi
    Bloodborne
    Shadow of the Colossus
    Horizon Zero Down

Eğer bu böyle devam edecekse bence Xbox yine yarı yolda kalır. Microsoft'un kesinlikle Exclusive oyun üretmesi gerek bol bol. Sadece Forza ile yürümez. Hatta bu oyunları PC ye bile çıkarmamalı.
    psn nick ne merak ettim kupalarına bakıcam bakam neler oynuyorsun en çok merak ettim :D
  • Abi siz niye her yerde tartışıyorsunuz? Yormuyor mu sizi bu kadar tartışmak? Konuşulanlar çok mantıksız herkes birbirine karşı şiddet dolu adamın elinde olsa karşısındakinin netinin fişini çekecek. Yok ne gerek var. Pc konsol oyunculuğu ile başladı donanımla devam etti. Sony ve Microsoft çok büyük firmalar çok dert ettiniz be aga

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

Siz donanım olarak ele alıyorsunuz . Doannımolarak çok iyi ama oyun yönünden bir espirisi yok. Neden alınsın oluyora geliyor. Ben Gow ,uncharted serisi ,last of fast serisi için aldım. Xbox oyunlarda bana pahalı geldi playstation oranla. red2 175 liraya inmişken aldım ama xboz da 350 civarındaydı aylarca ben aldığımda.
    Sonuçta milyonlar alıyor bu tür cihazları. Bir insan cihazdan neden nefret etsin anlamıyorum. Fanatikler bu düşüncede olur yada malını övenler. Hangisi işime gelirsee onu tercih ediyorum. Ama fanatiklerin anlamıyacağı bir şey bu. İlla onların düşüncesini yaşamalıyız yoksa yanlış yapmış oluruz kafası.

1.Xbox makine daha güçlü
    2.xbox kolu ps4 den daha iyi(Şarjı yok tek eksi yanı)
    3.Xbox kendine has oyunları yok(Forza4 pc dede oynanıyor)
    4.Xbox Oyunları pahalı

1 ve 2 şık beni cezbediyor ama 3 ve 4 şıklar alma nedenimi etkiliyor bu kadar basit.

Şahsen düşüncelerim bunlar genelleme yapamam çünkü kimseyle anket yapmadım bilemem. İşime hangisi geliyorsa onu makineyi tercih ederim. Ki xbox one s kullanmış biri olarak yazıyorum.
    işte xbox ında en güzel yanı o fiyatları yüksek oldugu için genelde toplulukta
    çoluk çocuk çok az var .ps4 serverları eminönü anaokulu kraşi gibi.

• Donanımlar elbet gelişecek ama her zaman söylendiği gibi çıkacak oyunların kalitesi sonucu belirliyor. Ama bu sefer bizim için sıkıntı oluştaracak sorun ülkedeki konsol fiyatları olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 2 Ocak 2020; 12:26:55 >
  • Güç çok önemlidir. Playstation olsun veya xbox olsun hangisi güçlü ise ona yönelirim. Exclusive oyunlar gram umrumda değil. Exclusive dediğin oyunu 7 saat oynar atarsın kenara sonra elin mahkum multiplatform ile buluşursun ve düğüm orada çözülür. Xbox ile ps arasında bahsi geçen güç farkı olursa Day 1 Xbox Series X alınır lama cımı olmaz bu işin. Bahsi geçen güç öyle böyle bir güç değil çünkü..

2013 te Xbox One a güçsüz diyenler şimdi ex oyunu yok güç olsa ne olacak diyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 2 Ocak 2020; 12:31:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.