Şimdi Ara

Xbox Series X ve PlayStation 5’in detayları ortaya çıktı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
3
Favori
18.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Exclusive oyunların pc'ye çıkması konsol satışını azaltır. Örneğin ben sırf forza için xbox almayı düşünüyordum. Pc'de de oynayabileceğim için vazgeçtim.
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    İstersen Xcloud betadan çıkınca üyelik al cep telefonunda oyna Forza Horizon’u.

Konsol satmak hiçbir zaman karlı bir iş olmadı, hep duyuyoruz işte firmaların konsolları zararına sattığı haberlerini. Önemli olan hizmet satmak, asıl para orada. Gamepass ile bunu konsol dışında da yapabileceğini farketti Microsoft. Sana bu hizmetleri sattıktan sonra ister Xbox’ta oyna ister Pc’de ister cep telefonunda çok umurlarında değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    belirli bir süre zararına satılıyor. zaman ilerledikçe maliyet azalıyor kara geçiyorlar online hizmet ve oyunlar asıl kar ettikleri yer
  • Bir kez daha görmüş olduk ki Dh portal tartışmaları Bsc'deki tartışmalardan çok daha kaliteli. Bazıları gitmiş 1300-1400 tl'lik Ps4 alıp gelmiş bakıyorlar kim Ps4'e laf ediyor ona hemen salça olup düzeysiz düzeysiz yorumlar yazıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 3 Ocak 2020; 0:28:28 >
  • Bu "aynı paraya, bu güçte pc alın da görelim" kafası nedir ben anlamıyorum cidden. Adamların konsol dan para kazandığını düşünen kafalar var mı hala? Adamlar oyunlardan aylık üyelikten para kazanıyorlar, konsoldan değil. 2000 tl ue konsol alıyordun, aynı güçte pc yi 4000 tl ye alıyordun tamam aama oyun fiyatlarını da konuşalım... Şu an oyun fiyatları ps4 te xbox ta 500 tl civarı. Pc de 200 tl.Pc dünyası çok geniş bir dünya. Konsol la kıyaslanması çok saçma. Game pad de daha rahat oynuyosundur ve herkesin senin gibi game pad le oynamasını istiyosundur, alırsın bi konsol keyfine bakarsın. Ama konsol oyunculuğu daha kârlı saçmalığını bırakın artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: LemonEnergy

Bu "aynı paraya, bu güçte pc alın da görelim" kafası nedir ben anlamıyorum cidden. Adamların konsol dan para kazandığını düşünen kafalar var mı hala? Adamlar oyunlardan aylık üyelikten para kazanıyorlar, konsoldan değil. 2000 tl ue konsol alıyordun, aynı güçte pc yi 4000 tl ye alıyordun tamam aama oyun fiyatlarını da konuşalım... Şu an oyun fiyatları ps4 te xbox ta 500 tl civarı. Pc de 200 tl.Pc dünyası çok geniş bir dünya. Konsol la kıyaslanması çok saçma. Game pad de daha rahat oynuyosundur ve herkesin senin gibi game pad le oynamasını istiyosundur, alırsın bi konsol keyfine bakarsın. Ama konsol oyunculuğu daha kârlı saçmalığını bırakın artık.
    Pc dizmeye kalksan adam akıllı bir ekran kartı 3 bin liradan başlıyor. GTX 1080 Ti falan alsan bir konsol parası veriyorsun sırf. Daha bunun diğer bileşenleri var. Yeni konsollar 5 bin lira dahi olsalar şu an hala hesaplılar. Oyun konusunda da gamepass alarak çok cüzi fiyatlara oyunlar oynanabilir Xbox tarafında.

Xbox.com
    Xbox Game Pass'e Katılın | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass#join

• quote:

Orijinalden alıntı: LemonEnergy

Bu "aynı paraya, bu güçte pc alın da görelim" kafası nedir ben anlamıyorum cidden. Adamların konsol dan para kazandığını düşünen kafalar var mı hala? Adamlar oyunlardan aylık üyelikten para kazanıyorlar, konsoldan değil. 2000 tl ue konsol alıyordun, aynı güçte pc yi 4000 tl ye alıyordun tamam aama oyun fiyatlarını da konuşalım... Şu an oyun fiyatları ps4 te xbox ta 500 tl civarı. Pc de 200 tl.Pc dünyası çok geniş bir dünya. Konsol la kıyaslanması çok saçma. Game pad de daha rahat oynuyosundur ve herkesin senin gibi game pad le oynamasını istiyosundur, alırsın bi konsol keyfine bakarsın. Ama konsol oyunculuğu daha kârlı saçmalığını bırakın artık.
    Xbox Game Pass Ultimate ile şu an 3 sene sınırsız oyunu 540 liraya oynayabiliyorsunuz. Buna online oyun oynama üyeliği de dahil. Microsoft oyunları ilk günden erişime açılıyor. Game Pass Ultimate üyeliği Xbox üzerinde 540 liraya 3 senelik yapılabildiği sürece Xbox’ta oyun oynamak her türlü başka platformlardan daha ucuz kalacaktır. PC Game Pass ile yapılamıyor 3 sene üyelik.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

BEN donanim konusunda cumle kurdum. TV TV yanlislarindan bahsetmedim. Mesut gbi adamlar sadece ve sadece haftalarca sırıta sırıta 900p 1080p kiyaslamasi yapmalarina kizdim... Xbox berbat bir projeyle cikis yapmisti katiliyorum. Halada cok iyi durumda degil.
    Ama ps den guclu olursa milli playstation markasi nasil savunulavak vok merk ediorm
    İşte ben de diyorum ki, xbox her konuda berbat işler yaptı, donanım konusu da buna tüy dikiyordu. Tersine iyi oyunlarla, iyi uygulamalarla çıkmış olsa, fiyatı daha uygun olsa, donanıma insanlar bu kadar yüklenmezdi. Ama hem kötü olup hem donanım zayıf olunca insanlar tabi ki daha çok yüklendi. Ayrıca aradaki güç farkı belirgindi. 7770 ile 7850 arasındaki farktan daha fazlası vardı.

• Senede Fifa yada PES aldığınızı düşünün sezon başında fut/myclubda atı alan üsküdarı geçer. Her sene bir AA oyun alsanız. Online oyuncu iseniz vs bunun maliyetinide hesap edin. PC çoğu single oyunu ilaçlı versiyonla oynuyo zaten. Steam de kur düzenlmesi var.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma da konsolda 4K 30fps saçmalığını çekeceğime rahat rahat 4K 60 fps olmadı kendi isteğime göre konsol grafik ayarı olan High'a çekip 4K 60+ fps oynamayı tercih ederim. Yıllardır 30 fps oyun oynamaktan bıktık. Göreceksiniz bu konsollarda da ilk başta çıkan oyunlar 4K 60 fps vaad edecek, 1-2 sene sonrasındaki oyunların çoğu 4K 60 fps vaad ettiği hale veremeyecek. Ne anladım ben o işten o zaman üstelik artık grafik ayar seçeneği, çözünürlük ayar seçeneği koymaları şart. Her oyunu illa 4K oynayıp işkence çekmek zorunda mıyım gerekirse 2K oynarım rahat rahat oynarım.

• Her nesil olduğu gibi yine tokatlanacak microsoft

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

Senede Fifa yada PES aldığınızı düşünün sezon başında fut/myclubda atı alan üsküdarı geçer. Her sene bir AA oyun alsanız. Online oyuncu iseniz vs bunun maliyetinide hesap edin. PC çoğu single oyunu ilaçlı versiyonla oynuyo zaten. Steam de kur düzenlmesi var.
    o ilaç yüzünden pc ye doğru düzgün oyun çıkarmıyolar yada 1 yıl yıl sonra çıkarıyolar.
    birde pc de online oyun oynamak eziyet seviyesinde wallhack i aimbot u gırla gidiyor
    üçkuruş az veriyorsun ama oyun zevkinin içine ediliyor.
  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    pcye oyun çıkmama konusu ile alakası yok. Yıllar boyunca yeterice oyu gördüm. PS4 bi exclusive oyunu dışında şu oyunuda oyanyamadık dedğim oyun olmadı. Biri RDR ydi 2.si pcye geldi. Lust of Us ,God of War var serisi okadar. İkside bir Witcher 3 değil bence. ikamesi iyi kötü olan oyunlar. Wticher 3 oynarsın. PC sağlam total war fanıyım her oyunu her dlcsi steam hesabımda. Varmı konsolda yok. EU4 gibi başyapıt varmı yok. Online Hile vs doğrudur. R6 siege düzenli oynyorum gamepadle asistle oynan R6 da hile olmasa ne olur. R6 da hileci yad yılda bir denk gelir. PS grantorisma vardır bir ara pc de forza da bandai namconun simuslasyonuda var. PC de alternatifi olmayan OYUN TÜRLERİ var. PS yada Xboxda öyle laternatifsiz türk yok. Bir kaç oynayamadığına üzlüceğin oyun var. Onlarında alternatifini pcde oynarsın.
  • Xbox exc konusunda bu nesilde yetersiz kaldı bu doğru ama zaten bu sebeple bir sürü oyun stüdyosu satın aldı ms. Şu anda toplam 15 oyun stüdyosu yeni nesil için oyun geliştiriyor. Bunların illaki 3-5 tanesi baba oyun olacaktır. Hellblade 2 mesela ilk çıkan örnek.

Bu arada anladığım kadarıyla tüm ps kullanıcılarının evinde 2000 dolarlık pc de var sanırım, tüm ms oyunları için olsun pc yede çıkıyor diyorlar. Adamların refah seviyesi yerinde

• Özel oyunları olduğu sürece Playstation konsol satışlarında zirvede olmaya devam edecektir. Bazılarınıza hitap etmemesi durumu değiştirmez. Beğenmediğiniz özel oyunlar, oyun dünyasında saygı görüyorlar, her yıl GOTY ye adaylar... (God of War, Uncharted, Last of Us, Gran Turismo...)
    Zamanında Forza için Xbox almıştım. Bilgisayara gelince konsolu sattım, Xbox gamepad ile oradan devam ediyorum hem de Live ücreti ödemeden
    Şu an için bence Playstation + PC yeterli.
    İleride Xbox'a özel, güzel oyunlar gelirse, tekrar Xbox alırım.
  • Donanımlar bu şekilde olursa ve Xbox iyi bir satış elde eder de online oyunlarda oyuncu bulma sıkıntısı yaşatmazsa, şöyle bir streteji izlerim: Önce Xbox alır multiplatform oyunlarını gamepass avantajıyla senelerce oynarım. Nesil sonu geldiğinde de Xbox'ı satıp ps5 alırım. O güne kadar çıkmış bütün ps5 exc. oyunlarını oynarım.

Bu denli bir donanım farkı olmazsa da PS5 alırım. Çünkü oyun takası (bu ülkede) Playstation platformunda açık ara daha yaygın. Oyunu takas ederek oynamak demek hemen hemen bedava oyun oynamak demek zaten. Olur da Xbox exc. oyunları bu nesilde coşarsa, bu sefer de nesil sonunda ps5'i satıp Xbox ile sadece exc. oyunlarını oynarım.
  • Benim durum plansız da olsa bu şekilde oldu. PS4 çıktığında almadım. Sonra Pro işi ortaya çıkınca onu alırım dedi. O bu derken neslin sonu geldi ancak PS4 Pro aldım. Hem son revizyon almış oldum hem de oyun çeşitliliği oluştu. Zaten sadece özel oyunlar için alıyorum. Belki o oyunlar çıkar çıkmaz oynamış olmadım ama çok da sorun değil. Onun dışında PC ile oyun oynuyorum zaten.
    Kimilerine göre özel oyunlar anlamlı olmayabilir. Benim için ise o platformu almamnın başlıca sebebi. PS Vita'yı bile Uncharted Abyss ve birkaç oyun için alıp kullanmıştım.

Gamepass sistemini çok denemedim. Genelde Steam üzerinden oyun alıyordum. Ama bu indirim döneminde 3 aylık 6TL'ye Pass aldım. İçinden oynayacağım 3 oyun var. Steam üzerinde 200-300TL harcama yapmaktan kurtardı. Güçlü bir donanım ve Gamepass ile XBox özel oyunlar olmadan bile güzel bir rakip olacaktır. Bir de yeni nesilde gerçekten güzel özel oyun da çıkartırsa Sony için oyun alanı daralır.

Sonuçta rekabet bir şekilde son tüketiciye yarıyor. En azından döviz kuruna tabi olmayan son kullanıcılara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 3 Ocak 2020; 15:53:13 >

• Hellblade 2, Halo İnfinite ve gelecek olan exclusive ler. İlk gün gamepass de. Nimete bak ya gerçekten çok güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.