Şimdi Ara

Xbox Şimdiye Kadarki En İyi Üçüncü Çeyreğini Geride Bıraktı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabiki konsol satış rakamları önemlidir, online oyunlarda kaç oyuncu ile eşleşme durumun var ona bakılır, topluluk ne kadar büyükse o kadar çok oyun takası, ikinci el gibi imkanlar olur. Çok satan konsollara 3. parti firmalar doğal olarak daha fazla ve özenle yapılmış oyunlar geliştirir. Yetmez çok satan konsola ilgili olarak kullanıcı beklentileri daha fazla ciddiye alınır vs vs...

Tüm bunların dışında çok satan konsolun kanıtlanmış bir başarısı, donanım ve/veya oyun olarak kalitesi, erişilebilirliliği gibi oyuncu lehine avantajları vardır.

Kullanıcıların bunu dikkate alması kadar doğal bir şey olamaz. Bu ve bunun gibi daha sayamadığım bir dünya faydası vardır satış rakamlarını bilmenin.

Tabii son olarak saçma sapan sebeplerle bir konsolu yüceltmeye çalışan kitlenin sesini kesmek için de işe yarar ki, bu forumda gördüğü en büyük işlevi de budur satış rakamlarının...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 28 Nisan 2021; 20:13:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ps fanları konuyu bastığına göre microsoft doğru yolda
  • Dictattor kullanıcısına yanıt

Ee?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Hadi diyelim ki haklısın, bana gösterdiğin tepkiyi mesela herhangi bir tartışmada sıkışan bir Xbox fanının "MS'un parası çok böyle şeylere bakmaz, isterse Sony'yi bile satın alır" diyenlere, bu tarz söylem sahiplerine de gösterebilir misin merak ettim?

Ne demek istiyorsun anlamadım hocam.

• Dur dur, daha yeni başlıyorlar

• Allah Allah, ben merak etmiyorum. MS satış rakamlarını takip edenler ana konusu falan mı var?

• Microsoft tokatlamaya devam ediyor.

• Malûm capsleri paylaşıp orgazm olmamislar hayret.

• Ms bu nesil çok oyuncu dostu hamleler ile ilerliyor. Başarıları artarak devam edecektir.
  • Yeni nesilde iki farklı konsol çıkartarak akıllıca bir hamle yaptılar. Biri piyasadaki en ucuz ve en kompakt yeni nesil konsol, diğeri de en güçlü en performanslı konsol.

Ayrıca Gamepass gibi şahane bir servise sahip. EA Play anlaşması da çok büyük bir etken. Battlefield serisi, NFS serisi, Fifa serisi (son oyun hariç) olduğu gibi Gamepass Ultimate içerisinde. Mükemmel birşey bu.

• Ps boy ağlama duvarı olmuş konu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplu kontrolden çıkma, kendini kaybetme konusu olmuş. Yazık ya, şu topluluğun düştüğü hale bak, kimler oyun konsolu kullanıyor?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.