Şimdi Ara

xbox slim 4gb kinect li paket 10 günlük pal ve Sıfırdan Farksız,Kutulu,Garantili Wii Fit Paketli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1. xbox slim 4gb kinect li paket 10 günlük pal, paketinden kinect adventure ve 1 adet kablosuz kol çıkıyor kutulu,oynanmadı denilebilir. 680TL Ankara içi elden teslim.

2. Özel Üretim Siyah Nintendo Wii + Siyah Motion Plus Wii Remote ve Nunchuk + Siyah Wii Balance Board + Wii Fit Plus oyunu + Wii Sports oyunu. Deneme çlı açıldı.Garantisi devam ediyor. 22 ay garantili çok temiz garantili yanında sonic sega all-stars racing orjinal nintendo direksiyonlu ve orginal motion sensörlü kol var içinde. toplam 5 orjinal oyun verilecek yanında fiyat 600 tl .Ankara içi elden teslim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

xbox slim 4gb kinect li paket 10 günlük pal ve Sıfırdan Farksız,Kutulu,Garantili Wii Fit Paketli

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sıfırı 699 tl insanlar 19tlye sıfır ve 1 yıl garantili alayım diyebilir ben alıcı değilim slimim var satışı kolaylaştırman için iyi niyetli tavsiye veriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.