Şimdi Ara

Xbox Store'da 'Geri Sayım İndirimi' başladı: %75'e varan fırsatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox Store'da 'Geri Sayım İndirimi' başladı: %75'e varan fırsatlar

Yılın bitimine yaklaşırken şirketler de teker teker indirimlerini başlatıyor. Epic Games'in ardından şimdi de Xbox kullanıcıları için yeni fısatlar başladı.

Ayrıca Bkz.Epic Store'da büyük indirimler başladı: 60 TL kuponlar geldi

Şu andan itibaren yüzlerce Xbox oyunu 14 gün boyunca indirime girmiş durumda. Tüm indirimleri bulabileceğiniz sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. Aşağıda da öne çıkan bazı oyunları görebilirsiniz.

Öne Çıkan İndirimler

• 25'ten fazla sayıda olan Xbox Oyun stüdyolarından çıkan oyunları game pass ile oynayabiliyorsun. Kimse sana bütün oyunları bedava oynayabiliyorsun demedi burada. Aklınca dalga geçeceğine git 3 saatlik oynanış için Miles Morales denilen vasat oyuna 450 lira ver. Yarın öbür gün xbox kullanıcıları çatır çatır Elder Scrolls'u Fallout'u bedava oynadığında gider o vasat konsolunda 2 yıl sonra 700 liraya oynarsın. Ahahshjs.
  • Bu nasıl indirimli fiyat...

• bunlar inmiş haliyse, kalkmış halini düşünemiyorum.

• Olmaz olsun böyle indirim epic baksın indirim görsün.
  • COD Black OPS çok inmiş. Ne yapayım böyle indirimi. Warzone takılmaya devam.

• Call of Duty: Black Ops Cold War oynamak istiyorum dur gamepass ten seçip oynayayım.

Aa o da ne oyun gamepass te yok? Ne yapıcaz şimdi?Dur bi Store' a gireyim.

450₺ bir de indirimli hali. Hani gamepass ile bütün oyunları beleş oynayacaktık niye böyle oldu şimdi???!!!!?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 21 Aralık 2020; 14:32:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sekiro'yu Steam'de oynuyorum (kazik fiyattan alinmistir) fakat ne oyundur ki indirim adi altinda milleti yoluyorlar yine. Ayrica Seksiko adam akilli indirim gormuyor bu nasil is. Bu firma da bu tarzdan hoslaniyor demekki XD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    25'ten fazla sayıda olan Xbox Oyun stüdyolarından çıkan oyunları game pass ile oynayabiliyorsun. Kimse sana bütün oyunları bedava oynayabiliyorsun demedi burada. Aklınca dalga geçeceğine git 3 saatlik oynanış için Miles Morales denilen vasat oyuna 450 lira ver. Yarın öbür gün xbox kullanıcıları çatır çatır Elder Scrolls'u Fallout'u bedava oynadığında gider o vasat konsolunda 2 yıl sonra 700 liraya oynarsın. Ahahshjs.
  • Her zamanki gibi fazla işe yarar bir indirim yok ama sanki Bioware paketi için fiyat çok iyi gibi ne dersiniz?

https://www.microsoft.com/tr-TR/p/bioware-paketi/c3hh84mvxd11?activetab=pivot:overviewtab

Hocam ard yanıklığın neye bilmiyorum ama gamepassin böyle bir iddiası yok zaten 3 yıllık aboneliği 400-500 lira olan servis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirate19 -- 21 Aralık 2020; 17:31:6 >
  • pirate19 kullanıcısına yanıt
    Bunların yanıklığı kasıtlı. Akıllarınca xbox hakkında karalama yapıyorlar. Açın bakın konulara bu ve bunun gibi 2 3 tane daha fanboy var. Her başlıkta algı peşinde koşuyor. Defalarca donanımhaber moderasyonuna ilettim durumu ama demekki bunların da işine geliyor xbox kötülemek.
  • Yaptığımız kazık zam değil zamcık
    Mskslskwkskw kudur
  • Xbox 360 kullanıcılarına da bi güzellik yapsanız keşke konsolu kullanan kaç insan var sanki. Forza horizon 2 yıllardır 109 lira mesela. Az indirim yapın da alıp oynayalım be.

• Forza horizon 4 adam gibi bir indirim gelmedi. Ne zaman baksam 234 TL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.