|
Bildirim
Hiç heyecan verici indirimler yok. Bu oyunların çoğu zaten Deluxe/Premium paketlerde mevcut. Sözüm ona diğer indirimler de öyle ahım şahım şeyler değil. 30. yıl diyoruz, biraz daha oyuncu dostu, biraz daha iyi kampanyalar yapabilirdi Sony. Dün PS5’e update gelmiş mesela 30. yıla özel tema, klasik Sony Entertaintment System açılış videosu seçimi gelmiş ama o bile geçici özellik. Ya Sony harbiden adam olmazsın. Belki ben kalıcı olarak o introyu kullanmak istiyorum..neden geçici? PS3’ten sonra Sony de Apple gibi iyice kapalı kutu sisteme geçti. Ben bu markanın gidişatından memnun değilim, yönetici ekipten de memnun değilim. Jim Ryan denen çapsızdan sonra adam gibi bir yönetim gelir diyorduk ama olmadı. Shawn Layden geri dönsün
|
Adam söyleyememiş, dili varmamış: "Bazı oyunlarda da süpriz indirimler." demiş... Baktım süpriz bir indirim GT sadece 999tlcik.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hiç indirmediyseniz iade edebilirsiniz. |
arkadaşlar bilmediğimden soruyorum, yeni ps4 sahibi oldum. bunda futbol oyunu sadece fifa 2025 mi var. eski oyunlara nasıl ulaşabilirim. |
Eski fifa isimler kalkti. Pes te öyle bedava olan e football indirirsin anca. Sağdan soldan dvd arayabilirsin tabi eskilerin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |