Şimdi Ara

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mertsamaa , AIK
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.682
Cevap
233
Favori
250.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu senenin en iyi oyunlarından biri olan Unicorn Overlord %40 indirimle 884,41 TL'ye düşmüş.

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★

Vanillaware tarafından yapılan Taktisel RPG oyunu. Türe ilginiz var ise zaten kaçmaz.

• www.xbox.com
    Suicide Squad: Kill the Justice League - Digital Deluxe Edition ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/suicide-squad-kill-the-justice-league-digital-deluxe-edition/9NQ21Q5909KW/0010/9WM4S8ZT4VQQ
    şu oyun bu fiyata bedava full paket %95 indirimle 109,95₺ bayadır takibimdeydi bu kadar indirime gireceğini tahmin etmemiştim, evreni sevenlere tavsiye ederim.

• AIK kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler bayadır takibimdeydi,aboneliklere gelir diye bekliyordum ama kahve parasına alalım 👍🏻😊
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam keyifli oyunlar :)
  • bu arada store'a sepet özelliği eklemeleri lazım ikidir bankadan alısverişim duruyor galiba yurt dışı alışverişi diye geçiyormuş
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak söylemek istediğiniz nedir? Tam anlayamadım. Benim store'da gördüğüm kadarıyla, 15 adete kadar farklı oyunu sepete ekleyip tek seferde alabiliyorum. 15 Adetten fazla ürünü sepete ekleyemedim ve 15 adet üründe satın alım gerçekleştiremedim. Üst sınır 15 mi acaba?
  • mevlutucar kullanıcısına yanıt

ben konsoldan almıyorum oyunları websitesinden alıyorum tek tek ondan ondan bahsediyorum

web'de sepet yapılmıyor konsolda sepet olduğunu yeni öğreniyorum

Web'de de sepet var hocam. Ben de web üzerinden oyunlar aldım bu indirimde. Ekran görüntüsü ile açıklayayım.

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★
  • TR XBox Store'dan artik VPN ile alisveris yapilmiyor sanirim. Bolge hatasi veriyor. Hesap bolgesi TR olarak ayarli.

TR'deki PC'ye remote baglanti ile baglanip direk oradan denedigimde de yine bolge hatasi verdi.

Iyiden koptum galiba TR XBox Store'dan  

• umityasar kullanıcısına yanıt
    Archvale çok güzel oyun tavsiye ederim herkese.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Yapmayın zaten bölgeniz neredeyse oradan alın
  • umityasar kullanıcısına yanıt

UFC nerde 580 TL acaba, bende linke tıklayınca 2900 TL görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Ben linke girdigimde size ozel firsat seklinde gozukuyor. Sanirim bu yuzden sizde fiyat farkli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Radiohead- -- 4 Aralık 2024; 14:53:31 >

Web'de sepet uzun süredir var.

• King Arthur düşmedi gitti ya:(
  • Bedavadan biraz pahali

Bunu soylemenizin sebebi "sonra TR'de fiyatlar yukselir" ise onu dusunecek kisi ben degilim. Onun muhatabi Microsoft. Istedigi kadar izin verir istemedigi zaman keser/kesmistir.

TR'de yasarken de dunyanin dort bir yanindan ureticisi/yayincisi izin verdigi surece icerik/oyun satin alim yaptim.

Keza forumda da Gamepass/PSN/oyun kodu olarak Asya, Hindistan vb. nerede ucuz ise alim yapilan konulari gorebilirsiniz.

Hesabin bolgesi zaten TR. Hesabin asil kullanildigi yer de TR. Su an yurt disindayim ve indirim varken oyun almayi denedim.

Hesap su an herhangi bir Xbox'ta tanimli/aktif degil ama XCloud uzerinden denemek icin oturum acmistim.

Fiziksel olarak TR'de olan PC'de acik oturumda bolge olarak Turkiye tanimli hesaptan TR kredi karti ile TR Store'da satilan icerik icin hata verdi.

O sirada uzaktan baglanmamin bir ilgisi yok. VPN ile bagli degil. Sonrasinda uzaktan baglantiyi kapatip direk o PC basindan baskasina denettim yine hata verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 4 Aralık 2024; 18:27:13 >

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Bu online oyunmu çözemedim tam. Pubg gibimi yoksa single oynayışı mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Kişiye özel miymiş?

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.