Geçen sefer bende de 93 tl idi. Şimdi kişiye özel 53 e verdi. Size de gelir bir dahaki sefere. Aceleniz yoksa beklenebilir. |
★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (127. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Forza horizon 4 ayın 15’inde delist oluyor almayı unutmayın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam liste için teşekkürler, ben de konuyu yeni gördüm. o yüzden bir paylaşım yapmak isterim. aslında indirimde görünmüyor ama şu anda diğer ortamlarda %75 indirimde olmasına rağmen microsoft store'da daha ucuz children of morta. hem ana oyunu hem complete edition hali ciddi anlamda uygun fiyatlı.
-
Rica ederim hocam. Önerdiğiniz oyun gözümden kaçmış, inceleyeceğim.
Çakıyla aslan avlayan yiğitler, Ziya'nın torunları, kardeşlerim.
Oyunumuz indirimde :)
-
Teşekkürler paylaşım için. Beğendim attım kütüphaneye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ultimate almaya gerek var mı ? Şundan dolayı soruyorum ileride DLC leri ücretsiz yapıyorlar mı ? FH 3 de benzer durum oldu mu acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilemiyorum ben nolur nolmaz ultimate aldım
Listemde bir kaç oyun vardı onları da alarak bir black friday'i daha geride bırakıyorum.
Neler aldın hocam
Forza horizon 2 standart sürüm gold ile verildi fakat horizon 3 de dlc bedava olmadı hocam ama oyun çok ciddi indirim almıştı. Forza 7 de aynı şekil bayağı fiyatı düşmüştü. Ama ben yinede ultimate sürüm aldım. Bu zamana kadar gamepass üzerinden oynadım ama 319 lirayı sonuna kadar hak etti :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yazdığım cevaplar gitmiyor bir türlü
bu haftanın indirimlerinde suicide squad, katana zero, the messenger ön plana çıkıyor
fiyatlar yine dibin dibi
1877 tl karşılığında 52 oyun almış oldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 3 Aralık 2024; 11:31:31 >
Hocam böyle böyle acaba fiyatlar nereye kadar böyle kalacak acaba Bence ülkenin varolduğunu unuttular çünkü para kazanmıyolar bizden resmen
dolar kuru 34 liradan bir anda 50-60 olmadığı sürece böyle kalacak hatta oyunlar eskidikçe fiyatlar daha da düşer.
ülkenin varlığından haberdarlar çünkü xbox'ın ağırlığı türkiye üzerinde eskisine kıyasla zirve noktasında
Ne zaman bu konuya girsem harcama yapıyorum
Trine Ultimate collection
The messenger
Kingdom Two Crowns aldım gene 76₺ye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam bilgi için.
Bu arada NASCAR serisi 31 aralıkta tüm platformlardan kaldırılacakmış indirim akşam bitiyor sanırım tüm seriyi (ayrı ayrı) 90TL gibi bir ücrete alabiliyorsunuz.
Ezio Collection 63 TL. Üç oyun için hem de remastered halleriyle enfes fiyat. Kaçırmayın.
www.xbox.com
Assassin's Creed® The Ezio Collection ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/assassins-creed-the-ezio-collection/BQ9S8ZKCT3Q7 -
Ucuz olan bir şey bırakmamışsınız helal olsun.
-
TUİK bu fiyatları görse ülkede eksi enflasyon var diye açıklama yapar, yılbaşında asgari ücret 5k ya düşer :)
Özellikle Mayhem Brawler i kaçırmayın.
Yerli bir stüdyodan, gelmiş geçmiş en iyi beat-em up lardan birinin çıkmış olması gurur verici. Destek olalım. Şahane oyun; hem inovatif, hem konulu, hem adam dövmeli, hemi de türkçe :)
-
Abi yapma gözünü seveyim sabah 200₺lik oldum. Şimdi gene alacağım
Eline sağlık gene sepet yaptım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X