Balatro sırf çok puanı yüksek diye aldım. 22,5 TL bedava. |
★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (125. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bitirdik ama sirf dlcsini oynamak + 60 fps icin gold surumu alirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 19 Kasım 2024; 23:20:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dlcleri hiç oynamadim , değer mi almaya sence.?
Jack the ripper fena degil ama gold surum indirim bekle 50-60a dusuyor.
indirimde diye gözükmüyor bende aldım oynamam muhtemelen
-
Dlc mi indirimde ben ana oyunu bekliyorum (gold surum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 19 Kasım 2024; 23:25:23 >
Gold sürüm indirimde değil sanırım,170 lira fiyati var
Ana oyun indirimde 42 lira
Season pass ayrı alınırsa 100 lira
Golda indirim gelir surekli geliyor aclere.
40 liraya ana oyunu aldım artık,season pass indirim gelirse onu da alır geçerim:)
İndirimleri listeledim, bir baktım 4000'lik olmuşum :) Daha alacağım birkaç oyun var, doymadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni eklenenler de oluyor hala, bence cok acele etmeyin.
-
Değmiyor. 42 TL'i verip al geç derim ben. DLC meh bir yan hikaye sunuyor onu da Youtube dan izlesen de bir şey kaybetmezsin.
Bu arada Xbox Store Black Friday indirimleri tabiri caizse yakıyor. Şimdilik Mafia Trilogy, RDR1+2 ve Dragon Age 11'i aldım ama FF15 ve Kingdom Hearts 1+2 de göz kırpıyor.
-
www.xbox.com
[Beta] Lost Chakras edinin | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/beta-lost-chakras/9NJNR2QBN744/0010/9TCZN99Q58V0Ücretsizmiş yeni fark ettim.
-
www.xbox.com
Hunting Simulator 2: Elite Edition ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/hunting-simulator-2-elite-edition/9N4Q0N4CT8XH/0010Game Pass olana dibin dibi fiyat üstelik en dolu içerikle oyun için çıkan tüm eklentileri kapsıyor 22.62₺ doğada kafa dağıtmaya bire bir Xbox Series X|S için iyileştirme alan oyunlardan daha ne olsun
Not: Mavi tarafta indirimli hali 420₺
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIK -- 22 Kasım 2024; 10:0:48 > -
Teşekkürler aldım sayenizde, bu Xbox store da neden düzgün bir filtreleme yok anlamıyorum sadece A>Z ye göre yapıyor, indirim oranına göre vs bir sıralama yapabilsek bu tür yüksek indirimleri daha rahat yakalayacağız varsa bunun farklı bir yolu tavsiye ederse bilgili arkadaşlar seviniriz.
-
Xbdeals.net var hocam. Çok çok daha iyi bir arayüz ve filtreleme sistemi var. Yeni indirime girenleri de direk gösteriyor.
-
Trinity Fusion Deluxe Edition ürününü satın al | Xbox
Bu oyun konuda en son 2023'de paylaşılmış gördüm, normalde sevmem bu tarzı ama güzel geldi. Alınabilir olarak paylaşıyorum
-
life is strange complete season alan varsa eger Türkçe altyazili mi acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır değil.
-
Arkadaşlar bu indirimlerden yararlanmak için Xbox gamepass core hesabı alsam olur mu? Yoksa sadece ultimate üyelerine özel mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X