Şimdi Ara

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: matterdome
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.852
Cevap
245
Favori
273.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    indirimler 2 aralığa kadar devam ediyor 20'ye yakın oyun aldım devam edeceğim :D

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    A Plague Tale Innocence: 54 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • redvelvet kullanıcısına yanıt

57 görünüyor hocam

• Lego Worlds 15 TL. Çocukla birlikte 2 kişi oynanabilecek minecraft tarzı bana göre ondan da güzel bir oyun. Kaçırmayın.

• shinji mikami kullanıcısına yanıt

Geçen hafta paylaşmıştım, sanırım dikkatinizden kaçtı.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var. Aldıkça alıyorum. Burada iki şey çok canımı sıkıyor. Artık oyun oynayamıyorum. Vakit yok o kadar. İlgimi de çok çekmiyor artık sanırım eskisi gibi vakitte yaratmıyorum galiba.

İkincisi ise bunlar lisans. Yani xbox store kapatınca veya cihaz desteği bitince çöp olacaklar. Bir sonraki bilemedin iki nesil daha geriye uyumlulukla oynanabilir olur mu acaba. Yani 15-20 sene sonra bu lisanslar işe yaramayacak büyük ihtimalle. Umarım yanılıyorumdur. Oğlum oynar alayım diyorum o zaman da bu lisans mevzu aklıma geliyor. 1000 ve üzeri oyun ne olacak bilemiyorum. Bende buna yakın steamde de var.

• 20020228 2 kullanıcısına yanıt

Hastalık hocam başka açıklaması yok. Ben de aynı durumdayım. Zaman yok ama almadan durulmuyor.

Hocam geriye uyumluluk konusunda xbox en iyi konsol bence hem çözünürlük artışı hem fps artışı hem hdr desteği sunabiliyor xbox çoğu eski oyunlarda. İleriki nesillerde de aynı şekil devam eder diye düşünüyorum. Ps tarafında geriye uyumluluk bayağı kötü sırf ps5 pro satmak için geriye uyumluluğu düzelttiler Bence şu noktada xbox pc gibi bir alet oldu ileriye yönelik iyi bir yatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertsamaa -- 16 Kasım 2024; 14:51:13 >
  • beyler bu oyun mu yoksa eklenti mi anlamadım. Düz Far Cry Primal ile ne farkı oluyor?

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★

Zamanında mavi dükkandan alıp oynamıştım, sonrada apex eklentilerine ayrıca para vermiştim.

Apex sürümünde eklentiler mevcut. Oyun sayfasına girip aşağı inince görecekseniz.

Güzel oyun, ben çok zevk alarak oynamıştım mavi dükkandan aldığımda.

XSS içinde aldım. Bi ara yeniden oynarım.

• redvelvet kullanıcısına yanıt

düz far cry primal 140tl iken bu eklentili hali nasıl daha ucuz oluyor onu anlayamadım

indirimli bu şekilde satılıyor.

Bende şimdi farkettim, düz FC Primal almışım.

Apex paketini ve yanında 2 oyun daha almaya çalışıyorum fakat yine bir sorun var galiba.

Kayıtlı iki kredi kartımdan da çekim yapılamıyor. (Limit var)

Hata: Microsoft desteği üzerinden bizimle iletişime geçin

Ödemenizi işlemekte sorun yaşıyoruz ve bu sorunu çözmeye çalışıyoruz

• Çok iyi indirimde olduğunu gördüğünüz oyunu daha önce oynadığınızı fark etmenin verdiği hüzün..

Xbox store kapandığında dünya durmuş olur. Oyun oynamaya vakit yok maalesef bu yüzden el konsolu olursa oynamak için daha çok fırsat olur.
    Oyunlar hesapta kaldığı sürece ve hesap güvenli olduğu müddetçe hiç bir şey olmaz.

• NeCRiS kullanıcısına yanıt

kitap satın alma hastalığı vs oyun satın alma hastalığı bağlamında aynı şeyler. aa ucuzmuş yarın bir gün okurum/oynarım diye alıp asla vakit ayıramamak, yoğunlaşamamak gibi durumlar yaşanıyor.

• Senelik Gamepass alıyorum, bir oyun satın aldığımda gamepass boşa gidecek diye satın aldığım oyunu oynamayıp gamepasstekileri oynuyorum. Bir hastalık ★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ 

Şuanda bende aynıyım.
    3 senelik passim var. Ucuz oyun buldukca kütüphaneye ekliyorum pass bitince oynamak için bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Bu dediğinize de katılamıyorum maalesef. Bende steam deck te var. Ps 5 de switch de. Aldığımdan beri en fazla deckte oyun oynuyorum ama oynadığım oyunlar balatro vampire survivor, gunfield falan. Bunlar da kısıtlı zamanda açıp oynadığım için. Çocukla zaten vakit yok. Dediğim gibi yaş ilerledikçe zaman ayırmakta zor geliyor. 3-4 saat başına oturup oynamaya zaman ayıramıyorum. Sanırım artık istemiyorum. Ama işte oyun almaya devam ediyorum. Arşiv hastalığı sanırım bu.

• AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt

Ama işte gamepass'in bitmesine de müsade etmiyorum, mayısta bitecek zam gelmeden tekrar uzatmam lazım. Böyle olunca da satın aldığım oyunu oynayamıyorum ★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ 

Witcher ve Sekiro'yu aldım mesela. Bayağı da uzun sürüyor oynaması en az 1.5 ayımı alır bunlar

• AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Maalesef öle olmuyor. Bitince oynarım diye oyun aldım ama gp bitince yine aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.