Arkadaşlar Black Friday indirimleri günlük mü değişiyor yoksa haftalık mı değişecek? Sürekli bakmaya gerek var mı yani? |
★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (124. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İndirim 3 aralığa kadar sanırım 14 gün sonra bitecek yazıyor oyun sayfalarında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu ana kadar belirli aralıklarla günlük indirim eklediler. Persona serisi geldi haftasonu öncesinde. Ondan önce de farklı oyunlar indirime girmişti. Muhtemelen yarın da yeni oyunlar gelecektir.quote:
Orijinalden alıntı: samtigerArkadaşlar Black Friday indirimleri günlük mü değişiyor yoksa haftalık mı değişecek? Sürekli bakmaya gerek var mı yani?
Xbdeals uygulamasını kullanmanı öneririm.
Arkadaşlar oyun almak ve o oyunu oynayamamak asla bir hastalık ya da alışkanlık değildir.. Aksine sizi daha kötü alışkanlıklardan koruyan sağlığınıza zarar vermeyen bir istemdir. Şöyle düşünün Lunaparka gidiyorsunuz eğleniyorsunuz keyif alıyorsunuz para karşılığı da, ya da bir kafede çay içip arkadaslarla sohbet edip mutlu oluyorsunuz.Mesela ben çocuğuma oyuncak alırken o oyuncagin sağlamlığına asla bakmıyorum, sağlam olsa dahi 2 gün sonra çocuk o oyuncağı kenara atacak bunu da biliyorum, ama o mutlu olsun diye oyuncağı alıyorum. Yani aslında oyuncağa para vermiyorum onun mutlu oluşuna para veriyorum...Oyun satın almak da tam böyle birşey
Oyunu satın alıp, "kenarda dursun birgun gamepass biterse elbet oynarim nasıl olsa" duygusu , mutluluğu bile paranın hakkını inanın verir. İlla oynamak gerekmiyor kendimizi bir nevi tatmin ediyoruz ve bu tatmin duygusuna para veriyoruz...Mutlu oluyorsanız ve aldığınız oyunlarin elinizin altında olmasi aklınıza geldikçe size haz veriyorsa parayı asla boşa vermiş olmuyorsunuz
Üstüne bir de oyunları oynayıp keyif alıyorsanız bu da üstüne çilek 🍓 oluyor:))
Oyun satın alan ,oyun oynayan, kimseye zararı olmayan İnsanlarız bırakın da sadece oynamakla değil kararlarımızla da mutlu olalım:))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 18 Kasım 2024; 15:2:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Beklediğim tek oyun sonunda indirime girmiş.
-
O kadar haklısınız ki hocam. Oyun satın almak, kütüphanemde oynamasam bile o oyunun bulunması beni inanılmaz mutlu ediyor.
-
Hemde bu fiyatlara
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi oyun hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
almayalım diye sölemiyo :D
-
Arkadaşlar merhaba. Snowrunner’ın DLC’leri indirime giriyor mu? Bir süredir takipteyim, sadece gamepassı olanlara ufak bir indirim oluyor.
SMT V. Geçen indirime dahil olmadığı için yakınıyordum.
-
Blasphemous + Blasphemous 2 Bundle 193 TL ve son gün bugün, Blasphemous 2 yeni indirimlerde tek oyun indirimli 250 TL, Ps extrada da 1. Oyun katologtan kalkıyor.Puanlamaları da iyi 2 oyunun da tabi siz bilirsiniz, almak isterseniz fiyatı değerlendirin
Tebrik ederim gerçekten çok güzel yorumlamışsınız 👏
Açıkçası bende arşivciyim. 250 küsür oyunum oldu şu ana kadar Xbox One kullanıyorum üstelik. Bu konsola oyun desteği geldiği müddetçe de devam edeceğim gibi duruyor :)))
-
Forza Horizon 5- 2009 Pagani Zonda Cinque Roadster Oreo Edition nedir ? Bu oyunun ek paketi mi Yani full sürüm oyunun adı değil mi
https://psprices.com/region-tr/game/5138540/snowrunner-1-anniversary-edition
https://psprices.com/region-tr/game/5244947/snowrunner-year-2-pass
https://psprices.com/region-tr/game/5799734/snowrunner-year-3-pass
Ana oyun ve ilk 3 sezonun olduğu bu paketin toplamini indirimde 450 ye almıştım. 4.sezon bence gereksiz, zaten bu üçünde toplam 12 sezon ve 30 a yakın harita var. Sıksık indirime giriyor yakın zamanda tekrar girer muhtemelen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkmngr9153 -- 18 Kasım 2024; 21:26:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
GOTY adayi kart oyunu Balatro psde 500 kusur, xboxta 22.5 TL bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 18 Kasım 2024; 23:17:46 >
Dayz Cool Editon adında yeni bir paket çıkmış. Oyun+DLC içeren paket 200tl. Oyun normalde zam almıştı 800 dolaylarında idi.
-
Fae farm isimli yapımda hatalı fiyatlandırma var, ilgi duyanlar kaçırmasın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X