Şimdi Ara

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
238
Favori
256.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet dediğiniz gibi. Ben fiyat uygun olduğu için alınması taraftarıyım ama şart değil tabii ki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Facebook'ta paylaşılmış. Düşünen varsa;

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi grup acaba
    Katılalım buradaki paylaşımlara bakarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt

Xbox Türkiye grubu. Bayağı aktif gruptur. Zaten şu facebook'u artık sadece gruplar için kullanıyorum ★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ 

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★
    ★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★XBOX Türkiye | Facebookfacebook
    Xbox kullanıcılarının, almak üzere olanların, taraftarı olan ya da olmayanların tartışıp, sohbet edip, paylaşım yapabildikleri nezih ortam! -GRUP KURALLARI- 1-Grupta argo, küfür kesinlikle yasaktır....
    https://www.facebook.com/groups/492446927524737?locale=tr_TR
  • www.xbox.com
    Need for Speed™ Unbound Palace Yükseltmesi ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/need-for-speed-unbound-palace-yukseltmesi/9N8K1MBWP9MP

• İlk defa bu fiyata düşüyor. Destek amaçlı bile alınabilir bence. Steam den aldığım için almadım. Steamdeck e daha yakıştırmıştım :)

Anomaly Agent

http://xbdeals.net/tr-store/game/1187897/anomaly-agent

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umityasar kullanıcısına yanıt
    Düne kadar istek listemdeydi.ben çıkarınca indirim gelmiş bugün.steam tarafında almistim. Enis için birde buradan alayım. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu yeni görüyorum. Takip edelim bakalım. DH ölücüleri firmanın haberi olmadan indirim paylaşımı yaparsa faydalanalım. 😂😂

• Ruined King dublaj dahil türkçe.

Lol evreninde geçen sıra tabanlı, eli yüzü düzgün, az biraz da karakterleri tanıyorsanız alacağınız zevkin katlanacağı bir oyun.

Arcane (TV Series 2021–2024) - IMDb bunu izleyin hatta önce.

Koca bir evrene dahil oluyorsunuz, az ön hazırlık yapın.

Benim gibi Turrican denince içi titreyen dinozorlar için.

Old school shoot em up sevenler için güzel paket. 8 oyun var.

Scramble

TwinBee

Nemesis (diğer adıyla Gradius)

Salamander (diğer adıyla Life Force)

Typhoon (diğer adıyla A-Jax)

Haunted Castle

Vulcan Venture (diğer adıyla Gradius II)

Thunder Cross

"Hükmü silahım verir" tayfası için.

• İndirimler 2 Ocak saat kaça kadar geçerli bilen var mı?

• L0TR kullanıcısına yanıt

Muhtemelen sabah 9 veya öğleden sonra 4 olabilir hocam. Alacaklarınız varsa elinizi çabuk tutun.

• mevcut ultimate üyeligi varken 12 aylik core üyelik alsak üstüne eklenir mi?

• L0TR kullanıcısına yanıt
    kimisi saat 09.59'da kimisi de 23.59 bitiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.