< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (137. sayfa)
-
-
Facebook'ta paylaşılmış. Düşünen varsa;
-
Hocam hangi grup acaba
Katılalım buradaki paylaşımlara bakarım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xbox Türkiye grubu. Bayağı aktif gruptur. Zaten şu facebook'u artık sadece gruplar için kullanıyorum
XBOX Türkiye | FacebookfacebookXbox kullanıcılarının, almak üzere olanların, taraftarı olan ya da olmayanların tartışıp, sohbet edip, paylaşım yapabildikleri nezih ortam! -GRUP KURALLARI- 1-Grupta argo, küfür kesinlikle yasaktır....https://www.facebook.com/groups/492446927524737?locale=tr_TR -
www.xbox.comNeed for Speed™ Unbound Palace Yükseltmesi ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/need-for-speed-unbound-palace-yukseltmesi/9N8K1MBWP9MP
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk defa bu fiyata düşüyor. Destek amaçlı bile alınabilir bence. Steam den aldığım için almadım. Steamdeck e daha yakıştırmıştım :)
Anomaly Agent
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düne kadar istek listemdeydi.ben çıkarınca indirim gelmiş bugün.steam tarafında almistim. Enis için birde buradan alayım. Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu yeni görüyorum. Takip edelim bakalım. DH ölücüleri firmanın haberi olmadan indirim paylaşımı yaparsa faydalanalım. 😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ruined King dublaj dahil türkçe.
Lol evreninde geçen sıra tabanlı, eli yüzü düzgün, az biraz da karakterleri tanıyorsanız alacağınız zevkin katlanacağı bir oyun.
Arcane (TV Series 2021–2024) - IMDb bunu izleyin hatta önce.
Koca bir evrene dahil oluyorsunuz, az ön hazırlık yapın.
Benim gibi Turrican denince içi titreyen dinozorlar için.
Old school shoot em up sevenler için güzel paket. 8 oyun var.
Scramble
TwinBee
Nemesis (diğer adıyla Gradius)
Salamander (diğer adıyla Life Force)
Typhoon (diğer adıyla A-Jax)
Haunted Castle
Vulcan Venture (diğer adıyla Gradius II)
Thunder Cross
"Hükmü silahım verir" tayfası için.
-
İndirimler 2 Ocak saat kaça kadar geçerli bilen var mı?
-
Muhtemelen sabah 9 veya öğleden sonra 4 olabilir hocam. Alacaklarınız varsa elinizi çabuk tutun.
-
mevcut ultimate üyeligi varken 12 aylik core üyelik alsak üstüne eklenir mi?
-
kimisi saat 09.59'da kimisi de 23.59 bitiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X