Şimdi Ara

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Lucky Luciano , ykk07 , kartal37100
3 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.785
Cevap
242
Favori
263.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fc25 yine 1159tl den indirime girmiş geçen ayda aynı fiyattı daha büyük indirim ne zaman gelir sizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brutal55 kullanıcısına yanıt
    Yaza dogru %80 gorur tahminimce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xbox oyun cenneti oldu indirimlere girin bakın, ps store da 1000 lira olan oyunları xbox da kutu kola fiyatına satıyorlar, playstation özel oyunları dışında alınacak bir konsol olmaktan çıktı ülkemiz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziromen -- 14 Ocak 2025; 18:40:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziromen kullanıcısına yanıt
    Özel oyun diye bişiy kalmadı umurum da da değil exc vb 💪 gibi fiyat var mavi taraf da

Ex oyunlar zaten pc ye de cikiyor.PS almak artik anlamsiz her turlu.Ayrica Tr magaza fiyatlari ve gamepass, oyunculari Xbox cephesine cekmeye devam ediyor.

• Güzel oyunlar, akıl almaz fiyatlar.

Özellikle Broforce un kahraman isimleri beni benden almıştı zamanında.

Rambro,

Brommando

Bro in Black

Brominator

The Brofessional

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ 

Asterigos ise Dark Souls ve Zelda karışımı bir oyun.

Gayet gideri var.

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 15 Ocak 2025; 16:6:3 >

• Merhaba diablo 3 veya minecraft dungeons tarzi ayni ekranda offline olarak iki kisiyle oynanabilecek oyun var mi bildiginiz.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Torchlight 2 var.

Çokta güzel oyundur.

Zamanında indirimlerde 8 ₺ idi ama sağlam zam aldı.

Şimdi indirimlerde 100 ₺ gibi oluyor.

• Nømad kullanıcısına yanıt
    Hocam baktim ama cevrimici cok oyunculu yaziyor istedigim gibi degil

• Konuyla ilgili bilgisi olan var mi? FC25 bedava mi oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Hocam baktim ama cevrimici cok oyunculu yaziyor istedigim gibi degil

@tasshelhoff

Vikings, Victor Vran ve Warhammer Chaosbane de local co op vardı diye aklımda kalmış.

Birde onlara bakın isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 16 Ocak 2025; 15:36:41 >
  • Tam olarak bundan bahsediyorum farka bak

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ ★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★

• TofixGX kullanıcısına yanıt

EA SPORTS FC 25 Showcase'in önizlemesinde içerikler, özellikler ve modların dönüşümlü bir seçimi bulunmaktadır.

Oynamayı Öğren'de temel bilgileri öğrenin, Santra'da en iyi futbol takımlarıyla oynayın veya kendi oyuncunuzu oluşturun ve Clubs'daki yepyeni Rush oyunuyla beşe beş futbol heyecanının tadını çıkarın."

• Deswaaa kullanıcısına yanıt
    ps pro var ama xbox fiyatı güzel gelmişti 2-3 ay önce sipariş geçmiştim,series x performansta üzmez diye düşünüyorum,zaten çok grafik performans takıntım yok,ilk oyunu steamdeck'te bitirmiş adamım ben 750 liraya başka oyunlar alırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

valla hocam aklıma ilk gelenler It takes two, unravel 2, Guacamelee 1 ve 2, a way out, borderlands, gears of war, overcooked, portal 2, cuphead, lego'nun star wars gibi oyunları var bir çok :) çocukla falan oynanacaksa rayman legends, human fall flat, moving out, trine serisinden herhangi biri (genelde 4lü paket çok ucuza düşebiliyor) trine serisi çocukları biraz uğraştırabiliyor ama çok küçük değillerse oynanıyor her türlü..

• SweptureX kullanıcısına yanıt

evet 9 yaşımda oğlumla beraber oynuyoruz akşamları diablo 3 ü yarıladık :)

diablo 3 ü oynayabiliyor envanterine filan hakim olabiliyor herhalde o dediklerinizi de oynar.

teşekkür ederim tavsiyeler için.

• Türkçe altyazılı, fiyat çok iyi

Kapıyorum teşekkürler

• ★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.