Şimdi Ara

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.835
Cevap
245
Favori
270.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ender magnolia aldım teşekkürler bilgilendirme için.

• Nømad kullanıcısına yanıt

İlk oyunu xbox store da 218TL ikinci oyun kesin fiyat hatası. Teşekkürler bilgilendirme için.

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★www.xbox.com
    ENDER LILIES: Quietus of the Knights ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/ender-lilies-quietus-of-the-knights/9PLGRPRMTQJT
  • Assasin's Creed Mirage Deluxe Edition : 200 TL (Şimdiye kadarki en dip fiyat)

Oyun iyi kötü tartışılır ama güncel AC oyunu için çok iyi fiyat.

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★www.xbox.com
    Assassin’s Creed® Mirage Deluxe Edition ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/assassins-creed-mirage-deluxe-edition/9nscjvm7d76s
  • PS Store da 699 tl ye çıkmış

Turbo Overkill ürününü satın al | Xbox

56 tl

• ALAN WAKE REMASTERED UCRETSİZ!!!

Önce ücretsiz şekilde Alan Wake 2'nin deneme sürümünü hesabınıza ekleyin.

Alan Wake 2 | Xbox

Ardından Alan Wake Remastered'ı %100 ücretsiz olarak hesabınıza ekleyebilirsiniz.

Alan Wake Remastered | Xbox

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★

• Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt

Misss gibi Türkçe oyun :) arşive kattık bakalım.

Haber verdiğiniz için teşekkürler hocam.

• çalıştı bende de ama Alan Wake Remastered almışım zamanında :)

Cok bana gore olmasada bedava oyun, bir ara oynarim, tesekkurler :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam teşekkürler fakat bende olmadı, alan wake 2yi tamameni indirmek mi gerekiyor yoksa

Çok teşekkürler bilgilendirme için fakat malesef olmadı. Belkide geç kaldık.

Şuan AWRe 218.75 gözüküyor.

Bir püf noktası veya atladığım birşey varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. ★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ 

• İyi oyunlar, iyi fiyatlar.

Ps Store fiyatları,

Amedama 875 ₺

Afterimage 879 ₺

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★

• Nømad kullanıcısına yanıt
    Afterimage yi aldim.guzele benziyor,gecende ender magnolia tsvsiye etmistin aldim oyunu ve basindan kalkamiyorum tesekkurler, paylasimlarin devamini diliyorum

• 88 TL. 2 enfes ana oyun, 4 de yan içerik olmak üzere enfes bir paket.

KINGDOM HEARTS - HD 1.5+2.5 ReMIX - ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/kingdom-hearts-hd-15-25-remix/9nhdf1q6hgmh
  • Almak istediğim bir oyunda %10 gamepass indirimi var, ne kadar süreyle geçerli olduğunu bulamadım bilen var mı?

• L0TR kullanıcısına yanıt

Almak istediğiniz oyunun sayfasında burada yazıyor olabilir

indirim bitiş tarihi yazmıyorsa, oyun gamepasste olduğu süre boyunca belirtilen oranda indirimli kalıyor genelde.. benim gözlemim bu şekilde ama farklı bir durum varsa bilemem tabi :) ytd diyelim sşdlksş

Oyun gamepass kütüphanesinde ise zaten %20 indirim, oyun kütüphaneden ayrılana kadar mevcut.Eğer core/ultimate indirimi ise indirim sürelidir ve genelde her hafta salı sabahı indirimler yenilenir ya da 2 hafta boyunca sürer.Hangi oyun oldugunu yazarsanız daha cok yardımcı olabilirim.

• Cevaplar için teşekkür ederim, dediğiniz gibi gamepass kütüphanesinde olduğu için herhalde bu %10 indirim, süresi yazmıyor. Kütüphaneden ayrılana kadar indirimde kalır mı peki ona göre bu ay almayacağım.

www.xbox.com
    S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Ultimate Edition ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/stalker-2-heart-of-chornobyl-ultimate-edition/9N9HV3W332XT/0010

Bu oyunun düz sürümü gamepass te mevcut.Dolayısıyla DÜZ sürüme %20 indirim var.Ultimate sürümü muhtemelen gamepass indirimi almış ve de indirim büyük ihtimalle oyun gamepass kütüphanesinden kalkıncaya kadar devam eder.

• Gözden kaçmasın, notları şahane.

Ben henüz denemedim ama.

Ps Store fiyatı 699 ₺

Steam fiyatı 20 USD

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.