Şimdi Ara

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (151. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
3.065
Cevap
260
Favori
297.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yorumlarda sipeşıl bir şeyi yok normalini alın yazmışlar.

• alpilkay kullanıcısına yanıt

Merhaba Bu kodlar nereden acaba bende oğlum için alacağım ama yetişemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    amazon prime

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • umityasar kullanıcısına yanıt
    Special edition next gen versiyonu grafikler farkediyo sanırım bi. Hikayede ek şeyler var mı bilemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt

Amazon prime a şu ön ödemeli kart ile abone olmanızı tavsiye ederim.

Amazon Prime'da 30 TL Nakit İade

Üyelik 39 tl zaten. 9 tl ye oyun ve film bedava fiyata oluyor.

Normali eski nesil Xbox One sürümü. O yorumları kim yapmışsa yanlış yorum yapmış. Sadece “Special Edition” olan sürüm Xbox Series sürümü. Diğerleri eski nesil.

Yani kısacası “Devil May Cry 5 Special Edition” olanı almalısınız.

https://xbox.com/tr-tr/games/store/devil-may-cry-5-special-edition/9mz11kt5klp6

• ★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★
    Tepeden görünümlü bilim kurgu hayatta kalma oyunu
    Xbox store: 15 tl
    Ps store: 595 tl

Hocam teşekkürler bende amazon vardı bilmiyordum oradan alındığını öğrenmiş oldum

• Biz gözatın, güzel oyundur.

The Last Campfire: 5.75TL

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★www.xbox.com
    The Last Campfire ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/the-last-campfire/9PPC1B9PVHQH/0010

• GH2WV-H9GGC-74YVC-DYWJ4-2J2GZ

Minecraft Legends Xbox Kodu. Kodları nereden aldığımızı soranlar olmuş, prime gaming'den alıyoruz. Samsung marka cihazınız varsa Samsung Members uygulaması 4 aylık Amazon Prime kodu veriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deadlight54 kullanıcısına yanıt

Bu Prime harbiden kıyak olay. Vaktinde 3 tane Battlefield, 2 tane de Star Wars oyununu dizmişti kütüphanelerime.

• ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Şimdilerde çok fazla 3a oyun vermiyorlar ama arada bir denk gelince güzel oluyor.

• deadlight54 kullanıcısına yanıt

Verirlerse genellikle eskilerin AAA (ve genellikle de böyle old but gold tarzı) oyunları veriyorlar. Sonuçta o verdikleri Battlefield oyunlarının en yenisi 2018 çıkışlı (BF:V).

Herhalde artık şirketler diyor ki "Biz bundan para kazanamıyoruz yahut kazanmıyoruz, bari alın oynayın işte." Canları sağolsun. Prime'ın henüz GTA V'yi beleş vermemesine şaşırmadım değil; malum öyle bir icraati Epic yapmıştı. Bir dalga da Amazon yapsa (hatta oyunu da Epic üzerinden verseler yine) bence iyi abonelik çekerler. 12 yıllık oyun halen ilgi çekebilmeyi başarıyor. Minecraft 1, GTA V 2.

• son aldıklarım. indirimler aktif. diğer platformlara göre çok iyi fiyatlar...

The Incredible Adventures of Van Helsing 1-2-3 : sırasıyla 4,90 - 4,90 - 3,90

Deliver Us The Moon 14,25

Darker Skies 12,09

SIGNALIS 46,37

Subterrain 15,21

Contrast 24,00

Strange Brigade Deluxe Edition 21,50

We Happy Few Digital Deluxe 254,00

The Medium + Observer: System Redux + DARQ: Complete Edition — Bundle 150,44

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drilldozer -- 6 Nisan 2025; 13:54:21 >
  • Prime almayacağımı farz ederek bu konudan Wolfenstein key'i aktive etmiştim. Yine burada Samsung Members olayını okudum. Karma misali tekrar buraya paylaşmak mantıklı geldi:

Wolfenstein: The Old Blood (XBOX)

YMHQJ-33WX9-HK7MR-TFJ9P-GTG7Z

• Blasphemous acaip iyi fiyatta kaçırmayın.

• Sağlam indirimler var GamePass sahipleri için

Gözden kaçmasın dediklerim,

Fiyat hatalı bundle

Zor ama şahane oyunlar.

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★

Indie başyapıtı.

Gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun seçiminde herkesin listesinin sabiti.

Oynamakla bıkılmayacak, sonsuz içeriğe sahip trilogy.

Beyaz saç bana yakışır diyenlere aksiyon başyapıtları.

Zorluk noktasında souls oyunları önünde diz çöker, tövbe ister.

Capcom bunu zamlamayı unuttu.

Şahane arcade klasikleri.

Sadece hikaye modunu oynasanız bile paranızın karşılığını verecek 2 oyunlu bundle.

Çok underrated kaldı bu oyun.

Çok eli yüzü düzgün bir oyun. Diablo gibin sevenlere.

Bunlardan daha iyi süper kahraman tokuşturma oyunu gelmeyecek.

İkisi de şahane.

Bu oyunları bu fiyatlara alabilmek şaka gibi.

İkisi de nefis oyunlar. XL baya pro olmanızı istiyor, 11 daha acemi dostu.

Sadee birini almak isterseniz ona göre seçin. Ayrıca 11 in grafikleri enhanced desteği aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 9 Nisan 2025; 14:19:22 >

• Nømad kullanıcısına yanıt
    Tesrkkurler hocam Blasphemous 1 oynamistim zor ve guzel bir oyun. 2.sini bekliyordum iyi oldu,dead cell muekemmel oyun dlcleri ile birlikte bedava,dead cursede cok guzel oyundur tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 9 Nisan 2025; 14:25:1 >
  • Zorsa ben almayayım. Hayat zaten yeteri kadar basit değil XBOX ta da gol yemeyelim.

Paylaşımlar için çok teşekkür ederim :)

• Forza Horizon 5 haritasını sevmedim. Forza Horizon 4 almanın bir yöntemi yok mu?

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.