Şimdi Ara

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: sorcery
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.682
Cevap
234
Favori
251.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    G2A üzerinden (Kendisi) Prepaid Ruble kodu alıp hesaba tanımlamıştım ve bu şekilde Rus Store üzerinden almıştım. Sorunsuz şekilde arkadaşla oynamaya başladık taaki hesaba giriş yaptığında "Store Hırsızlığı" uyarısı ile süresiz ban yiyene kadar Konuyu MS a yazdım fakat TR üzerinden alınmadığı için bişey yapamayacaklarını belirttiler. Şuan bakındımda G2A prepaid ruble satmıyor sanırım bulamadım.
  • HunTeRFoReWeR kullanıcısına yanıt
    Hesap toplam kaç kişinin elinden geçmişti banlandığı zaman?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Yeni yarattığım hesaptı. Ben ve P2.. Sonrasını göremedi zaten
  • ruble olayına dikkat ediyor artık MS.Eskiden kendi mağazası üzerinden online gift kart alırdık rusya için sorunsuz enparayla,artık cross region kontrolü yapıyor kredi kartı ile alınmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de amazon üzerinden cod ww2 için 60 dolar gift card alıp oyunu bu şekilde yükleyecektim. Ama hesap ban olayını buradan okuyunca çekindim. Ruble olayı amazondan alınan dolar gift card için de geçerli midir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sawolverine kullanıcısına yanıt
    Amazon dan sorun olmuyor dostum merak etme Rusya bölgesi sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: HunTeRFoReWeR

Yeni yarattığım hesaptı. Ben ve P2.. Sonrasını göremedi zaten

G2A dan mı gift kod aldın yoksa Plati den mi?

Edit: Tamam gördüm g2a mış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 26 Eylül 2017; 16:25:30 >
  • HunTeRFoReWeR kullanıcısına yanıt
    G2A ile neden iletişime geçmediniz?
    Sonuçta Microsoft neden dolayı olduğunu bildirmiş size sizde o bildiri ile iletişime geçseydiniz ya G2A'ya hocam.

G2A'dan alışveriş yaparken protection gibi bir seçenek var ne kadar işe yarıyor o alışveriş sonrası bilmiyorum ama en azından iletişime geçseydiniz G2A ile.
  • G2A artık güvenilmeyen bir yer. Hatta bir keresinde oyun veya kendi hizmetlerinden birşey satın almadığıma rağmen, benden izinsiz kartımdan para çekmişlerdi. O zamandan beridir güvenmiyorum ve alışverişte yapmıyorum. Ruble kodu alacaksanız plati.ru'dan alın.

• Bende geçenlerde ms rus mağazasından forza 3 aldım hediye kartı ile kartı önce g2a dan almaya çalıştım sanırım sanal kart olduğu için ödeme onaylanmadı daha sonra plati.ru sitesinden aldım kodu ve girdim bir sıkıntı çıkmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gold Live Ekim oyunları:

https://news.xbox.com/2017/09/27/xbox-games-with-gold-october-2017/

Gone Home: Console Edition Xbox One

The Turing Test Xbox One

Rayman 3 HD Xbox One and Xbox 360

Medal of Honor: Airborne Xbox One and Xbox 360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighthood -- 27 Eylül 2017; 20:23:47 >
  • Normalde aylık gold 1 tl olurdu ama şimdi 3 aylık 45 tl. Almak mantıklı mı? 75 idi sanırım normalde. Nadiren oynuyorum haftada bir iki.

• akhtar kullanıcısına yanıt
    Bende de 3 aylık 45 TL olarak gözüküyor. Bence ucuz bir yer bulursanız 12 aylık alın.

• 3 aylık üyelikte %40 indirim var kaçırmayın 45₺ çok iyi fiyat.

• Yıllık fiyat da en azından 140 tl olsaydı bari 3 aylık 45 tl iyi fiyat yıllığa vurunca da aynı paraya denk geliyor 180 tl

• Yeni haftanın indirimleri ne zaman gelir?
  • Sene sonunda gold uyeligim bitecek. Ilk uyeligi Amerikadan almistim CDKeys'den.. Xbox Liveda fiyat ayni CD Keys ile TR Xbox store arasinda ama EA Accessde neredeyse yari fiyatina geliyor Turkiye'de. Hesabimi Turk hesabina cevirip bu uyelikleri Turk sitesinden alabilir miyim? Cevaplar icin simdiden tesekkurler
  • Yıl sonu indirimleri ne zaman başlar bilen var mı ? Cadılar Bayramı, Kara cuma vs

• Star Wars Battlefront Season Pass kısa süreliğine ücretsiz. Kaçırmayın...

Microsoft Store
    STAR WARS™ Battlefront™ Sezon Bileti Satın Al - Microsoft Store tr-TR
    https://www.microsoft.com/tr-tr/store/p/star-wars-battlefront-season-pass/c0nxxp21fk83

• batuak29 B kullanıcısına yanıt
    Evet hesabını bölge değişikliği yapıp alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.