Şimdi Ara

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.849
Cevap
245
Favori
272.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batuak29

Sene sonunda gold uyeligim bitecek. Ilk uyeligi Amerikadan almistim CDKeys'den.. Xbox Liveda fiyat ayni CD Keys ile TR Xbox store arasinda ama EA Accessde neredeyse yari fiyatina geliyor Turkiye'de. Hesabimi Turk hesabina cevirip bu uyelikleri Turk sitesinden alabilir miyim? Cevaplar icin simdiden tesekkurler

Gold üyelik TR store'Da 179 TL
    daha uyguna nasıl geliyor ? EA üyeliğim var.
  • Dead rising 4 usa store da 60 tl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oxygen1777 kullanıcısına yanıt
    nasıl alınır ? tl ile $ kart mı almamız gerek ?
  • .....

edit : yanlış konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 25 Ekim 2017; 11:18:6 >
  • US store'da kredi kartları geçmiyor. Mecbur gift kart alacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forza horizon 3 şu an için nereden en uyguna alınır arkadaşlar?

• FH 3 için şu anlık indirim gözükmüyor. İndirimleri bekleyemem diyorsanız hesap olarak satın alabilirsiniz. Bitirince de satarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadlight54

FH 3 için şu anlık indirim gözükmüyor. İndirimleri bekleyemem diyorsanız hesap olarak satın alabilirsiniz. Bitirince de satarsınız.

Beklerim ya napayım. Olmadı black friday de alırım.

• GTA 5 indirime girmiş arkadaşlar. Şimdi benim arkadaşla ortak hesabım var kardeşlik için daha yeni açtık gold'u yok ama 48 saatlik vb. bi gold üyelik tanımlasak indirimden sıkıntısız faydalanabilir miyiz?
  • eAvcı7 kullanıcısına yanıt
    Evet faydalanabilirsiniz. 1 günlük gold bile işinizi görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: eAvcı7

GTA 5 indirime girmiş arkadaşlar. Şimdi benim arkadaşla ortak hesabım var kardeşlik için daha yeni açtık gold'u yok ama 48 saatlik vb. bi gold üyelik tanımlasak indirimden sıkıntısız faydalanabilir miyiz?

4.5 - 5 TL'ye 48 saatlik gold kodları satılıyor. Onlardan alıp indirimden faydalanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: orctzl

quote:

Orijinalden alıntı: eAvcı7

GTA 5 indirime girmiş arkadaşlar. Şimdi benim arkadaşla ortak hesabım var kardeşlik için daha yeni açtık gold'u yok ama 48 saatlik vb. bi gold üyelik tanımlasak indirimden sıkıntısız faydalanabilir miyiz?

4.5 - 5 TL'ye 48 saatlik gold kodları satılıyor. Onlardan alıp indirimden faydalanabilirsin

Teşekkürler hocam

• gold süresiyle ilgili bir sorum olacaktı yanıtlayana şimdiden teşekkürler diyelimki 3 ay gold devam ediyor 12 aylık gold kodu redeem edersem 12 aymı kalmış olur 15 aymı kalır ne olur yani süre eklenir mi yoksa eskisi yanar mı
  • warmkitty kullanıcısına yanıt
    üstüne eklenir.

• warmkitty kullanıcısına yanıt
    üstüne eklenmesi gerek, 3 ayı sıfırlaması büyük sıkıntı çıkartır.
  • Arkadaşlar merak ettiğim bir hussus var. Metal gear solid 5 hiç indirime girdi mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13.03.2017 de 65₺ olmuş bu kara cuma da girer. Gamepass sistemine gelecek miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiriN -- 27 Ekim 2017; 19:38:31 >
  • arkadaşlar ,ailenize yeni katıldım hayırlısı. gold live 12 aylık ve ea acces paketi indirime düşer mi ? black friday'de . veyahut en uygun nereden alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarcar

arkadaşlar ,ailenize yeni katıldım hayırlısı. gold live 12 aylık ve ea acces paketi indirime düşer mi ? black friday'de . veyahut en uygun nereden alabilirim.

g2a dan ya da cdkeys den bakabilirsin black friday de indirime girer mi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpayne_55

quote:

Orijinalden alıntı: sugarcar

arkadaşlar ,ailenize yeni katıldım hayırlısı. gold live 12 aylık ve ea acces paketi indirime düşer mi ? black friday'de . veyahut en uygun nereden alabilirim.

g2a dan ya da cdkeys den bakabilirsin black friday de indirime girer mi bilmiyorum

Hocam bu tur yabanci sitelerden kod aldigimda , xboxta konum degistirmem gerek mi ? Ayrica ban riski var mi

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.