Arkadaşlar Wasteland 2'nin Steam versiyonunda Türkçe dil mevcut. Acaba Gamepass'te de Türkçe mi? |
XBOX'TA OYNANABİLEN TÜRKÇE OYUNLAR - LİSTE GÜNCELLENECEK (11. sayfa)
-
-
Kusura bakmayın görmemiştim uyarınız için teşekkür ederim daha dikkatli olurum -
Kontrol edip ekleyeceğim teşekkürler
-
Hunt showdown da Türkçe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maid of Sker Türkçe. Hatta geçen live gold ile ücretsiz verilmişti.
-
Konuyu lütfen güncel tutun görsel açıdan daha okunabilir ve oyunların kapak resimlerini ekleybilirsiniz.
Ekliyorum teşekkürler
-
Gamepasse eklenen Project Winter turkce -
Merhabalar,konu dışıyda özür dilerim ancak bilgim olmadığı için soruyorum.Ben gta,mafia,rdr tarzında düz ve gerçekçi hikayeli oyunlar oynayan birisiyim.Bioshock infinite oyunu dikkatimi çekti.İngilizce olduğunu biliyorum ancak merakım şudur ki acaba dili ağır mı? Anlaşılma durumu nasıl? Mesela mafia oyunlarını rahatça anlamıştım sizce anlaşılır mı ve rpg ögeleri var mı oyunda?
Son önerilerin tamamını ekledim, herkesten listemizi genişletmek için öneri ve destek bekliyorum
-
Selam herkese, 5-6 yaş İçin Türkçe dublajlı oyun var mı?
-
Ücretsizlere yeni gelen oyun heavy metal machines türkçe dil desteği ile geldi
Live gold ile ücretsiz olan oyun Warface:Breakout Türkçe dil desteği mevcut.
Teşekkürler, akşam kontrol edip ekleyeceğim
-
GTA 5 in Türkçe dil desteği var mıdır bilen var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafkap
GTA 5 in Türkçe dil desteği var mıdır bilen var mı ?Yok.
-
black dessert nasıl türkçe değil ilginç
-
Olds Man Journey
game pass te yok galiba
yoksa ben mi göremedim konuda var yazıyor
-
Selamlar
Xbox series x geçiş yapmış bulunmaktayım. Bu mod menüsü xbox da mevcut mu? Oradan paket falan indirip oyun türkçe yapılıyor mu? Misal gta V olsun Rdr 2 olsun merak ettim.
-
Mod ile Türkçe yapma sadece skyrim ve fallout4 oyunu için geçerli diğer oyunlarda olmuyor malesef..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X