Şimdi Ara

XBOX'TA OYNANABİLEN TÜRKÇE OYUNLAR - LİSTE GÜNCELLENECEK (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Bestorm
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
140
Favori
137.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elders Scrolls ta türkçe modu yükledim ama türkçe karaterler sorunlu.Çözümü var mı?

edit:açıp kapayınca düzeldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qklavye -- 5 Aralık 2020; 14:59:20 >
  • Unto The End türkçe arayüz, game pass'e yeni eklendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, dün denedim ekliyorum. Teşekkürler

• Fallout4 bir türlü Türkçe yapamadım modu indirdim kurdum ama olmuyor sadece Fallout 4 kurulu dlc yok nerede hata yapıyorum yardım edin.

Düzeltme : Menü yabancı ama oyuna girince ve alt yazıları açınca türkçe oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herofahri -- 24 Aralık 2020; 0:25:7 >
  • Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    Hocam Xbox konsoldamı yaptınız nasıl olduğunu bilgi verebilirmisiniz
  • ulas10-5 U kullanıcısına yanıt

Mod menüsü var. Orada Turkish diye arayınca 1 tane çıkıyor zaten. Onu yükleyin. Sonra oyundan tamamen çıkın hatta konsolu tekrar başlatın düzeliyor.

• Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    Çok saolun hocam denedim oldu tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulas10-5 -- 31 Aralık 2020; 1:23:40 >
  • Fallout 4 te oyunu Türkçe yapınca başarımlar gelmiyor mu ?

• Hiçbir fikrim yok

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Gelmiyor, dil desteği mod olarak gözüküyor çünkü.

• crysis 2 gamepasste türkçe değil mi yoksa ben mi bulamıyorum arkadaşlar

• pharmacieNl P kullanıcısına yanıt

oyunu silip xbox'ınızın bölgesini Almanya yapıp store den indirin, sonra tekrar Türkiye yapın. o zaman türkçe oluyor

• _Yetimoğlu_ kullanıcısına yanıt

xbox resmi forumdan baktığımda bunun sakıncalı bir işlem olduğu ve 3 ayda 1 değişebildiği yazıyor ?

• Beholder steamde türkçe ama Xbox'ta indirdiğim de türkçe altyazılı gelmiyor sanırım ya da ben bulamadım.

Çözüm buldunuz mu ?

• MertBurak kullanıcısına yanıt

şöyle bir durum varmış. Oyunun 2 farklı versiyon üzerinden düşünürsek 1-Almanya versiyonu 2-Amerika versiyonu var. Gamepasste bulunan versiyon amerika versiyonu ve türkçe desteği almanya versiyonunda mevcut. Oyunlarda bulunduğumuz konum üzerinden versiyonlanıyormuş. Türkiye konumunda amerika versiyonu entegre edilmiş. Yani türkçe oynamak istiyorsak xbox konumunun almanya yapılması gerekiyor fakat ne kadar güvenilir bir çözüm bilemiyorum. Çünkü resmi xbox desteğinde konum değiştirmeyi önermiyorlar ve 3 ayda 1 değişebildiği yazıyor. ben bu yüzden değiştirmedim ve başka bir çözüm yolu da bulamadım.

Müşteri hizmetleriyle konuşmak lazım durumu

• MertBurak kullanıcısına yanıt

aynen öyle. oyunun yorum kısmına herkes yazmış ama ilgilenen olmamış galiba.

• Ben 2 ayda 3 defa değiştirdim sıkıntı olmadı, bilmiyordum sıkıntı olacağını açıkcası.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.