Ya birisi allah için hikayeli ve çizgi karakter olmayan oyunları yazabilirmi. Long Dark, Battlefield gibi fps veya tps olabilir. Hangisine baksam çizgi film gibi normal olanları da multi-player. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
XBOX'TA OYNANABİLEN TÜRKÇE OYUNLAR - LİSTE GÜNCELLENECEK (14. sayfa)
-
-
Raji'ye bugün başladım. Atmosfer, müzikler, oynanış baya iyi çıkarmışlar. İnsanı saran, uzun soluklu oynatan bir tarafı var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Boomerang Fu" isimli oyun Nintendo Switch ve Steam'de Türkçe. Muhtemelen Xbox'ta da Türkçedir.
-
https://www.microsoft.com/tr-tr/p/Boomerang-Fu/9PJDVRGGFPPH
-
quote:
Orijinalden alıntı: KalemistikBiz yazıp duruyoruz ama konu sahibi foruma girmiyor sanırım. İlk mesaj güncellenmiyor. Konuyu devretse iyi olacak.
Merhaba, konuya ve foruma sık sık giriyorum aslında. Ancak öneri olarak yazılan oyunları önce deneyip, araştırıp sonra ekliyorum. İlgin için teşekkürler
-
Konu, kapsamlı şekilde güncellendi. Emeği geçenlere teşekkürler
-
Back 4 Blood
Menü + oyun içi yazılar + altyazı Türkçe
-
Gerçekten tr mi
quote:
Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü
Gerçekten tr miEvet, seslendirme hariç tamamen Türkçe. Elimde beta kodu var atabilirim isterseniz.
-
Bu çok iyi haber teşekkür ederim kodu da alabilirim bu arada senaryo da yok sanıyordum varmış 😁
quote:
Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü
Bu çok iyi haber teşekkür ederim kodu da alabilirim bu arada senaryo da yok sanıyordum varmış 😁Pm gönderdim.
Senaryo modunda PVP yok ve sanırım gelmeyecek. Oyunun en kötü tarafı bu oldu
-
Teşekkürler
Ben Single cıyım zaten 😁
Süper haber, ekliyorum hemen. Teşekkürler
-
Bayağı kapsamlı olmuş bir önceki sayfaya yazdığım 6 Türkçe oyunun hiç birini eklememişsiniz.
-
The Witcher 2 Xbox ta Türkçe mi? Bilen var mı?
Sadece bilgisayarda Türkçe hocam.
-
Herkese selam Xbox alalı 1 ay filan oldu hiç arkadaşım yok
Id: iamerdem
Oyun : apex /warzone/r6/forza/fallout76
Ortak oyun da buluruz
İsteyen eklesın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Call of sea oyununDa Türkçe altyazı var yazıyor ama oyunda yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam store daki dil desteği bilgisi bazen yanlış olabiliyor microsoft ta. Ben de Türkçe desteği var diye sevinmiştim sonradan durumu öğrendim.
-
Baldo Türkçe olarak çıktı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KalemistikBaldo Türkçe olarak çıktı.
Xbox türkiye çok mutlu baldo mu baldız mıdır Türkçe sırf türkçe çevirmenlere katkımız olsun diye alıyorum bu oyunları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X