Bildirim
XBOX'TA OYNANABİLEN TÜRKÇE OYUNLAR - LİSTE GÜNCELLENECEK (18. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şirinler: Vileaf Görevi
Türkçe Altyazılı
www.xbox.comŞirinler - Vileaf Görevi | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-tr/games/store/sirinler-vileaf-gorevi/9p5p0tb81mgl
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 23 Aralık 2021; 13:44:47 > -
ben de bjnu soracaktim. harika bir indirim de varken iyi oldu sagolun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Süper konu teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapağını bile Türkçe yapmışlar ya :) harika
-
Evet kapağı bile türkçe yapmışlar. Oyun da özellikle çocukluğunda şirinleri izleyen yada çocuğu olanlara tavsiye ederim. Ben kızımla birlikte keyifle oynadım.
Herkese iyi akşamlar
Kingdom Come: Deliverance pc de türkçe ancak Playstation da türkçe desteği yok xbox daki durum nedir türkçe desteği var mı bilgisi olan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef yok
Resmi olarak açıklandığına göre Dying Light 2'yi de listeye ekleyebiliriz.
-
Rainbow Six Extraction’da Türkçe.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
+1
-
Maalesef konsola güncelleme ile geleceği yıllar önce duyurulmasına rağmen gelmedi.
-
1 Şubat güncellemesi ile eklendi hocam güncelleme yapıp kullanabilirsiniz
groundedThe Time Has Come to go Into the Woodhttps://grounded.obsidian.net/news/grounded/the-time-has-come-to-go-into-the-wood
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İlk oyunla birleştirdim
-
Teşekkürler, ben Kingdom Come: Deliverance'den bahsetmiştim. Diğerini hemen ekliyorum
-
Dysmantle bu oyunu yayıncı olan Can Sungur oynuyordu. Bu oyunda Türkçe şuan fiyatı 56 TL indirime girerse bence alınır oynanır.
bu oyunlardan split screen olarak 2 kişi oynanan oyun var mı? arkadaşla eşle dostla oynanabilecek, akıcı :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X