Şimdi Ara

[SATILDI] Xbox TAKASLI/SATILIK MSI x470 Gaming Pro Carbon Ryzen 2600X Asus Rog Strix Rx 580 EVGA Supernova 750

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Xbox TAKASLI/SATILIK MSI x470 Gaming Pro Carbon Ryzen 2600X Asus Rog Strix Rx 580 EVGA Supernova 750

Anakart: MSI x470 Gaming Pro Carbon 

İşlemci: Ryzen 2600X 

Ekran kartı: Asus Rog Strix Rx 580 

Ram: Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 

SSD: ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD 

HDD: Seagate BarraCuda 2TB 7200RPM 256MB

Güç Kaynağı: EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 

Kasa: Phanteks Eclipse P300

Ayrıca modelini hatırlayamadığım Xigmatek 2 fanlı sıvı soğutma ile Corsair fan ekledim sonrasında. Görselde de gözüktüğü üzere.

Fiyat: 14.000 TL.

Sadece Xbox Series X veya Series S ile takas olur. Elden satış önceliğimdir, takas için zaten konsolunda getirilmesi gerekiyor(il dışına önce havale/eft sonrasında kargolama da yapabilirim). Bütün ürünlerin faturası ve kutuları mevcuttur fakat 3-4 yıllık sistem olduğu için garantileri bitti muhtemelen. Overclock vs. yapmadım, özellikle son 2 yıldır işten dolayı fazla açıp oynuyamıyorum.

[SATILDI] Xbox TAKASLI/SATILIK MSI x470 Gaming Pro Carbon Ryzen 2600X Asus Rog Strix Rx 580 EVGA Supernova 750

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 3-4 yıllık sisteme az istemişsiniz hocam. ederi 30-35 bin olmalıydı. pardon kayseri li olma şansınız var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

Bütün parçaların ikinci el piyasasına göre tek tek bakarak yazdım. İstersen birde sen bak eğer pahaliysa indiririz hocam sorun değil sıkma canını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.