Bildirim
Xbox Türkçeleşiyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1 kere 19 kasımda xbox satışları resmi olarak başlıyor. Xbox zaten türkçe. Ve evet, marketplace'e yavaş yavaş gelmeye başladı oyunlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaan1279
1 kere 19 kasımda xbox satışları resmi olarak başlıyor. Xbox zaten türkçe. Ve evet, marketplace'e yavaş yavaş gelmeye başladı oyunlar.
Tesekkurler bilgileri verdiğin için.Yeni konsol gelmeden önce ocakta şubatta alıcam xbox live'i :) -
Derken xbox360 mı alacaksın yoksa xbox live gold üyelik mi :D -
quote:
1 kere 19 kasımda xbox satışları resmi olarak başlıyor. Xbox zaten türkçe. Ve evet, marketplace'e yavaş yavaş gelmeye başladı oyunlar.
Hocam sen yeni hesap mı açtın yoksa hesabını mı taşıdın ? -
quote:
Orijinalden alıntı: TheKillerBerk
quote:
Hocam sen yeni hesap mı açtın yoksa hesabını mı taşıdın ?
İkisini de yapmadım. Hala UK hesap benim. Sadece seçeneklerden Türkçe'yi seçtim. -
quote:
quote:
quote:
İkisini de yapmadım. Hala UK hesap benim. Sadece seçeneklerden Türkçe'yi seçtim.
Anladim. Onu bende yaptimda siz marketplace hakkinda bilgi verince gectiniz sandim. -
Kaç yıllık Splinter Cell Conviction'a 145 tl fiyat biçmişler. En ucuz oyun Assasins Creed 1 o da 49 tl. Umarım yarın fiyatlarda bir düzenleme yaparlar. -
quote:
quote:
quote:
quote:
İkisini de yapmadım. Hala UK hesap benim. Sadece seçeneklerden Türkçe'yi seçtim.
Anladim. Onu bende yaptimda siz marketplace hakkinda bilgi verince gectiniz sandim.
Bir kaç gün önce bir arkadaş bu konu hakkında bir konu açmıştı bu bölümde. Oradan görmüştüm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X