Bildirim
Xbox Türkiye Discord Grubu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beni de ekleyebilirsin. One S ile Xbox'a yeni katıldım. GT: HJ80TR
Discord sunucusu da kurulabilir, güzel olur. -
Memleketten döner dönmez xbox ta aktif olacağım . pc den discord grubu kuracağım ve bilgilerini buraya atacağım fikriniz için çok teşekkürler . En geç yarına discord grup işini hallederim fakat katılım olup olmayacağıda önemli mobilden discord kullanımı çok güzel olduğunu düşünüyorum chat bölümü bile güzel bi aktivite olabilir sohbet muhabbet insanlar konuşamayaçağı durumlarda chat e gelebilirler diye düşündüm fikriniz için gerçekten çok sağolun yeni fikirler bekliyoruz herkesten -
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
İnsanların birlikte grup tanışıp sohbet edip oyun oynaması ve Türk oyuncuların ve yeni xbox alan arkadaşların daha kolay erişip eğlenebilmesi için bu başlığı açtım 18-30 yaş olayı biraz işin espirisi oldu başlığı değiştirecektim nasıl olur bilemedim ve şuan buradayım :D
Kendi çapımda bir discord Grubu açtım ve buraya katılımınızı bekliyorum aşağıya atıcam discord adresini dediğim gibi maksat sıkıldığımızda ve birileriyle eğlenmek istediğimizde çalacak bi kapımızın olması.
Nekadar talep olur bilmiyorum maksat bir adım atmak olsun diye discord açtım ve sizinle birlikte bu discord u daha kullanılabilir birşey yapmaya istekleriniz doğrultusunda yön vermeye çalışalım hep birlikte .
Öncelikle SAYGININ ön planda olduğu bir sohbet muhabbet oyun amaçlıyorum bu konunun altında kararlaştırıp toplanabiliriz veya herkes girsin ve gelen arkadaşla tanışsın kaynaşsın her geleni karşılayada biliriz .
DİSCORDhttps://discord.gg/KXA2p
NOT: Arkadaşlar discord da 24 saate bir yenileniyor invite linki link isteyen arkadaşlar konunya yazabilir günlük olarak link atımı olur istenirse
-
quote:
Orijinalden alıntı: GGiNus
İnsanların birlikte grup tanışıp sohbet edip oyun oynaması ve Türk oyuncuların ve yeni xbox alan arkadaşların daha kolay erişip eğlenebilmesi için bu başlığı açtım 18-30 yaş olayı biraz işin espirisi oldu başlığı değiştirecektim nasıl olur bilemedim ve şuan buradayım :D
Kendi çapımda bir discord Grubu açtım ve buraya katılımınızı bekliyorum aşağıya atıcam discord adresini dediğim gibi maksat sıkıldığımızda ve birileriyle eğlenmek istediğimizde çalacak bi kapımızın olması.
Nekadar talep olur bilmiyorum maksat bir adım atmak olsun diye discord açtım ve sizinle birlikte bu discord u daha kullanılabilir birşey yapmaya istekleriniz doğrultusunda yön vermeye çalışalım hep birlikte .
Öncelikle SAYGININ ön planda olduğu bir sohbet muhabbet oyun amaçlıyorum bu konunun altında kararlaştırıp toplanabiliriz veya herkes girsin ve gelen arkadaşla tanışsın kaynaşsın her geleni karşılayada biliriz .
NOT: Arkadaşlar discord da 24 saate bir yenileniyor invite linki link isteyen arkadaşlar konunya yazabilir günlük olarak link atımı olur istenirse
DİSCORD GELEN - GİDEN KANALI LİNK :https://discord.gg/Nabbq
-
Sunucuda 10 kişi olduk bile. Yeni katılımcıları bekliyoruz:https://discord.gg/RJG9bquote:
Orijinalden alıntı: -BoeRue-quote:
Orijinalden alıntı: GGiNus
DİSCORD GELEN - GİDEN KANALI LİNK :https://discord.gg/Nabbq
Alıntıları Göster
-
RED KNIGHT 0 yas 19 hocam -
Arkadaşlar topluluğumuza katılın linki arkadaşlarımız atıyor şimdiden iyi muhabbetler iyi oyunlar şehir dışında olmasam atlayacam direk -
merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: -BoeRue-
Arkadaşlar topluluğumuza katılın linki arkadaşlarımız atıyor şimdiden iyi muhabbetler iyi oyunlar şehir dışında olmasam atlayacam direk
gamertag: mivars34
istanbul/beşiktaş'ta yaşıyorum ben de okul harici genelde konsolla vakit geçiriyorum -
Hoşgeldin dostum müsait olduğun zamanlarda discod kanalımıza bekleriz muhabbet sohbet ve oyun için git gide kalabalıklaşıp iyi bir iş çıkarırız inşallah tekrar hoşgeldin -
merhba arkadaşlar bu konuyu görünce sevindim adım murat 28 yaşındayım bir çok oyunu oynuyor tavsiyerleriniz özellikle bekliyorum oyun konusun da xbox one kullanıyorum favori oyunum elbette forza serileri :D nick im muratdemirbilek eklerseni,z sevinirimquote:
Hoşgeldin dostum müsait olduğun zamanlarda discod kanalımıza bekleriz muhabbet sohbet ve oyun için git gide kalabalıklaşıp iyi bir iş çıkarırız inşallah tekrar hoşgeldin -
edit: yukarıda ki benm eski hesabım mış bu kullandığım hesap..quote:
Orijinalden alıntı: muratdmrblk1903
merhba arkadaşlar bu konuyu görünce sevindim adım murat 28 yaşındayım bir çok oyunu oynuyor tavsiyerleriniz özellikle bekliyorum oyun konusun da xbox one kullanıyorum favori oyunum elbette forza serileri :D nick im muratdemirbilek eklerseni,z sevinirim
Alıntıları Göster
merhba arkadaşlar bu konuyu görünce sevindim adım murat 28 yaşındayım bir çok oyunu oynuyor tavsiyerleriniz özellikle bekliyorum oyun konusun da xbox one kullanıyorum favori oyunum elbette forza serileri :D nick im muratdemirbilek eklerseni,z sevinirim
-
Abi hoşheldiniz sizi aramızda görmekten bizde mutluluk duyarız discord adresine girip orda online olan kişilerle sohbet muhabbet edebilirsiniz .
GT: GGiNus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoeRue- -- 22 Eylül 2016; 1:53:06 > -
Arkadaşlar iyi akşamlar.
Discord grubunda şuana kadar 10-12 arkadaşımız bulunuyor katılımınızı bekliyoruz iyi bir ortam güzel bir topluluk ve aktivite alanı olamasını istiyoruz arkadaşlarımzında tavsiyesiyle discord kanalımıza
#ilanlar
#duyurular
#oyunsohbet
#muzik
Gibi text kanalları ve bazı oyunların voice kanalları eklenmiştir isteğinize tavsiyenize bağlı kanallar eklenecektir
#ilanlar text sayfasında oyun takas ve donanım ilanlarınızı yazıp ordan arkadaşların size ulaşmasını sağlayabilirsiniz .
Herkese iyi sohbetler inşallah bir işe yaramışızdır güzel bir topluluk olur.
Not : Arkadaşlar discord telefon uygulaması ile ister sesli kanalda sohbet edebilirsiniz ister text kanallarında whatsapp gibi yazışarak sohbet edilebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoeRue- -- 22 Eylül 2016; 1:54:44 > -
https://discord.gg/yQFVE buyrunquote:
Arkadaşlar iyi akşamlar.
Discord grubunda şuana kadar 10-12 arkadaşımız bulunuyor katılımınızı bekliyoruz iyi bir ortam güzel bir topluluk ve aktivite alanı olamasını istiyoruz arkadaşlarımzında tavsiyesiyle discord kanalımıza
#ilanlar
#duyurular
#oyunsohbet
#muzik
Gibi text kanalları ve bazı oyunların voice kanalları eklenmiştir isteğinize tavsiyenize bağlı kanallar eklenecektir
#ilanlar text sayfasında oyun takas ve donanım ilanlarınızı yazıp ordan arkadaşların size ulaşmasını sağlayabilirsiniz .
Herkese iyi sohbetler inşallah bir işe yaramışızdır güzel bir topluluk olur.
Not : Arkadaşlar discord telefon uygulaması ile ister sesli kanalda sohbet edebilirsiniz ister text kanallarında whatsapp gibi yazışarak sohbet edilebiliyor.
-
Arkadaşlar iyi geceler
Arkadaşların yardımıyla #xboxhaber text ekledik ve kullanılabilirliği arttırmaya güzel bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz.
Şuan online sayımızı artıyor güzel sohbetler ediyoruz ve oyun oynamak için arkadaş arayan insanlar var sizde sohbete katılmak istiyorsanız buyrun sıcak bir ortam oluştu yabancılık çekmiyeceksinizdir . Katkı sağlamanızı bekliyoruz -
Nasıl kullanıyoruz programı nasıl gurubu nasıl ekliyoruz. -
Merhaba
Programı telefonunuza indirin join diyeceksiniz ve bizim başlığa attığımız linklerle giriş yapacaksınız -
https://discord.gg/z7YmS aktif link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoeRue- -- 22 Eylül 2016; 10:35:01 > -
edite: editleye editleye bir hal oldum yine aynı isimle editlemişim hesabım bu :Dquote:
https://discord.gg/z7YmS aktif link
edit: yukarıda ki benm eski hesabım mış bu kullandığım hesap..
1 | |
Benzer içerikler
- xbox türkçe oyunlar
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox çocuk oyunları
- xbox 2 kişilik oyunlar
- bannerlord krallıktan ayrılma
- fifa 25 ne zaman indirime girer
- en iyi hayatta kalma oyunları
- witcher 4
- telegram indirim kanalları
- xbox el konsolu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X