S.a beyler geçen yeni update geldi updateyi xbox dan yapamadım sürekli hata veriyodu sonrasında usb ile başarılı bir şekilde yaptım ve liveye girdiğimde dashboard da sosyal kısmı yok avatarımı göremiyorum neyse dedim arkadaşlarıma bakıyım dedim ve aldığım hata ingilizce:this feature is temporarily unavaliable.Please try again later status code:d0000221 evet beyler mesajlarıma bakamıyorum oyun davetlerını ve party davetlerını kabul edemıyorum sadece gamechat internetten araştırdım fakat tam olarak kesin bir çözüm yok genellikle nat sorunu diyorlar ama hem port açtım hemde test connection yaptığımda bir hata almıyorum gerçekten çok kötü bir şey arkadaşlarınızla konşamıyosunuz ve onun dısında oyun davetlerını bile kabul edemiyorum her türlü şeyi yaptım hdd çıkarıp update ettim updateleri sildim sayısız kez tekrar update ettim başka accauntlarda girdim liveye olmadı nat sorunumda yok nolur YARDIM EDİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nat Type: OPEN oldugundan eminmisin. Call of duty' multiplayer'e girdiginde yazar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
evet test yaptiğimdada sorun yok cod a giripte baktım ordada open
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme