Bildirim
xbox1 pc baglanti
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dediklerinin hepsini yapabilirsin dostum. Bir adet cross kablo yaptır. Pc tarafında flash xp programını kur. Bağlantıyı yap( Şu an hatırlamıyorum ayarları ama nette kolay bulursun. Çok basit). İstediğin driveri paylaşıma aç (Dvd, hd, usb ne olursa farketmez). Keyfini çıkar. Önemli bir konuyu da söylemeden edemeyeceğim. Eğer kablonda küçük bir hata olursa bağlantı olmuyor. Ben çok uğraştım meğer sorun kablodaymış. Bağlantı sorunu olursa bil ki %90 kablodandır.
Edit yapayım. Cross kablo direk pc ethernetine bağlantı yapmak için. Hub veya modemden bağlanmak için hatırladığım kadarı ile düz kablo yaptırman gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POFUDUK -- 23 Kasım 2007; 10:10:26 > -
dostum peki usb bağlantısı bir kablola olabiliyor xbox'a bunu biliyoruz. peki usb ile bir oyun açabilmemiz mümkünmüdür sizce? -
Onu hiç denemedim ama olacağını sanmıyorum. Bunun olabilmesi için oyunun usb ye kurulması lazım. Bu da yapılıyor mu bilgim yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X