Şimdi Ara

xbox360'a flashdaki oyunun save dosyalarını atmak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DBGproductions

Content/PROFIL ID/OYUN ID/00000001 bu dosya nerde peki ya oyun ID ne demek oluyor sürükle bırak dediğin klasör hangisi oluyor dostum :S :D

Dostum önce oyunu USB'ye save et Xbox'tan ki bu klasör yolu görünsün. Yani save olan bir klasör oluşsun. Sonra Xtaf ile açtığında Content klasörüne gir. Burda sayılar şeklinde senin Profil ID'in yer alır. O klasörede girdiğinde 8 haneli bir sayı şeklinde oyunun ID'sinin olduğu bir klasör vardır. Örneğin; Aegis Wing oyunun ID'si 5841083C şeklindedir. Diğer oyunları burdan öğrenebilirsin: LINK!. Bunu açınca 00000001 klasörü gelir. O klasörede girdiğinde oyunun save dosyasını görürsün. Save dosyasını seç Inject de ve indirdiğin dosyayı yükle. İşlem tamamdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tigerspeed

Ne yaptıysam olmadı.Usb attım hatta oyunun avatar resmi bile aynı ama adları değişik save dosyalarının yada bilmediğim birşey var.

USB'de ki oyunun save'ini Xbox'a taktığında görüyorsun ama oynayamıyorsun? Resign işlemini doğru yaptığına emin ol. Profil ID ve Device ID doğru olarak girilmeli, yoksa dosya corrupt şeklinde bozuk olarak görünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-TD -- 25 Haziran 2010; 8:58:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-TD

quote:

Orijinalden alıntı: Tigerspeed

Ne yaptıysam olmadı.Usb attım hatta oyunun avatar resmi bile aynı ama adları değişik save dosyalarının yada bilmediğim birşey var.

USB'de ki oyunun save'ini Xbox'a taktığında görüyorsun ama oynayamıyorsun? Resign işlemini doğru yaptığına emin ol. Profil ID ve Device ID doğru olarak girilmeli, yoksa dosya corrupt şeklinde bozuk olarak görünür.

Yaptım ama olmadı profil ID ve Device Id doğru girdim bugün bir daha deneyeceğim.Bir olsa denemediğim şey kalmadı.Dediklerini harfi harfine yaptım doğru yaptığımıda biliyor int iindirdiğim save dosyasının ıd değiştirip saveledikten sonra kontrol amaçlı tekrar baktım profil ID aynıydı.Fakat oyunu çalıştırdığım an görmedi artık hdd format atacağım bugün öyle denerim ama beklentim kalmadı maalesef.

• E-TD arkadaşım çok teşekkür ederim şimdi anlaşıldı ben xboxdan profil atıyordum sadece save atmıyordum şimdi kesin yaparım tekrardan teşekkürler
  • quote:

E-TD arkadaşım çok teşekkür ederim şimdi anlaşıldı ben xboxdan profil atıyordum sadece save atmıyordum şimdi kesin yaparım tekrardan teşekkürler

Hadi hayırlısı...
  • E-TD arkadaşım yaptım yaptımm oldu tamamdır ama o save benim saveimden daha kötü çıktı iyimi neyse sonuççta öğrendik teşekkürler tekrardan
  • quote:

E-TD arkadaşım yaptım yaptımm oldu tamamdır ama o save benim saveimden daha kötü çıktı iyimi neyse sonuççta öğrendik teşekkürler tekrardan

Yaptığına sevindim, artık anlayanlar anlamayanlara anlatır

• quote:

E-TD arkadaşım yaptım yaptımm oldu tamamdır ama o save benim saveimden daha kötü çıktı iyimi neyse sonuççta öğrendik teşekkürler tekrardan

Arkadaşım nasıl yaptın.Ben forza da yapamadım Forza3 de olmadı hepsini denedim.Yalnız en son attığımda xbox kilitlendi anlamadım.Birde en son işlemde şunu yapıyorum yoksa hatamı oyun save usb flash belleğe atıyorum profille birlikte orofil bilgilerindeki bilgileri ıd leri oyunun savindeki ID ve Profil bilgilerine giriyorum.ve usb taktığımda bu dosyaları tekrar harddiske taşıyorum.Yalnız int aldığım oyun savini değiştirirkeneski save dosyasını siliyorum o kısma yeni int olan save dosyasını kopyalıyorum.oyunun mu ıd lerini gireceğim profilin mi ben profil od lerini oyuna giriyorum orada mı hata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigerspeed -- 25 Haziran 2010; 21:00:54 >

• selam,

şöyle bir sorunum var, Lost Planet 2 ile ilgili olarak, disk tertemiz olmasına üzerinde zerre kıl toz bilimum pislik olmamasına rağmen, aletin hdd sine kayıt yapamıyor, haliyle oyuna girince de hemen atılıyorum...

pc nin lensi daha az hassas olduğu için, oyunu pc den bir şekilde xbox hdd sine aktarma imkanım var mıdır ? ya da harici hdd kullanılabildiği göz önünde bulundurulursa, bir şekilde oyunu xbox ın görebileceği şekilde halletme imkanım var mıdır ?

aynı oyunla ilgili, 4 farklı oyun cd si ile denedim, hiç biri kayıt yapmadı hdd ye...
  • benim sorunum fw'li bir tane xbox'um var. flash diskle oyunları indirip , usb yerine bağlayıp oynuyorudum. fakat butun programları kaybettim ve oyunları nasıl indirip nasıl atıcağımı unuttum. ve bu konuda farkettiginiz uzere biraz acemiyim =). bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz lutfen . şimididen tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitt

benim sorunum fw'li bir tane xbox'um var. flash diskle oyunları indirip , usb yerine bağlayıp oynuyorudum. fakat butun programları kaybettim ve oyunları nasıl indirip nasıl atıcağımı unuttum. ve bu konuda farkettiginiz uzere biraz acemiyim =). bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz lutfen . şimididen tesekkurler

arkadaşım burada E-TD arkadaşımız konu ile bilgi verdi.biraz sayfayı yukarı çekersen resimli anlatımları mevcut.Bazı oyunlarda save dosyan gelmiyor haberin olsun.
  • arkadaşlar bende yeni xbox aldım denilen gibi fat 32 ile biçimlendirdim. 1.70 sürüm yinede flash bellek görmüyor. flash hem 2gb denedim hem 8gb hiç birinde sonuç alamadım
  • E-TD teşekkürler verdiğin bilgiler için sonunda yaptım :)
  •  xbox360'a flashdaki oyunun save dosyalarını atmak

Bu profilimin orjinal hali

xbox360'a flashdaki oyunun save dosyalarını atmak

Buda oyundaki save dosyam 2 sininde profil İD ve device İD si ile aynı böylemi yapmam gerekiyor acaba...

Ya beyler ben tamam anladım herşeyi fakat anlamadıgım birşey var burada forzanın save si ne işe yarıyor onu anlamadım forzanın ıd numaralarını eskisiyle aynımı yapıcam yoksa profille oyunumu aynı yapıcam :)
    Allahım çıldırmak üzereyim bir yardım edin please yapamıyorum ıd leri karman çorman ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevahsi -- 29 Kasım 2010; 14:57:56 >

• selam arkadaşlar ben skyrim oynuyorum, xbox save dosyamı kopyalasampcye aktarsam, pcde kurulu skyrimi pc üzerinden kaldığım yerden devam edebilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.