Şimdi Ara

xbox360'a flashdaki oyunun save dosyalarını atmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben örneğin dragon ball z burst limit in oyunun save dosyasını indirdim bu save dosyasını flashdan hdd e atıp oynamak istiyorum bunu bir türlü yapamadım yardımcı olursanız sevinirim ve flash disk i hdd gibi kullanmak için ayarladım tekrar pc e taktığımda boş gözüküyor ama xbox360 da hdd gibi gözüküyor bu konudada bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

• başka saveleri kendi konsolunda kullanamazsın diye biliyorum bozuk içerik olarak gösterir
  • peki neden o zaman xbox360 oyun savelerini internette veriyorlar vardır elbet bir yolu diye düşünüyorum bir araştırsan bulamazmısın arkadaşım
  • yanlış olmasın ama onlar jtag li makineler için olabilir, ya da kasanın içini açıp pc nin ana kartına xbox un hdd sini takıp aktarabilirsin...

xbox hdd sini 20 gb den 120 gb ye çıkarırken çok fazla uğraşmıştım ama şimdi unuttum büyük çoğunluğunu işlemlerin...

bu arada bende bol miktarda arcade oyunu dosyası var pc de, ama sanırım onlar da jtag li konsollar için... ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

bu arada bende bol miktarda arcade oyunu dosyası var pc de, ama sanırım onlar da jtag li konsollar için... ne dersiniz ?

Evt arcade oyunları ve add-on ları sadece JTAG lı konsol çalıştırabiliyor.
  • Soracağım soruyu ilgili konusuna yazdım ama kimse cevap vermedi o yüzden burayada yazıyorum flash diske transfer ettiğimiz oyun kayıtlarımızı nasıl pc'ye kopyalayabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay_cankaya

Soracağım soruyu ilgili konusuna yazdım ama kimse cevap vermedi o yüzden burayada yazıyorum flash diske transfer ettiğimiz oyun kayıtlarımızı nasıl pc'ye kopyalayabiliriz?

JTAF programı yapıyor bildiğim kadarıyla ama hiç kullanmadım nsl yapılacağı hakkında bilgim yok.

TIKLA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çok teşekkür ederim ne zamandır cevap bekliyordum programı indirdim ama bayağı bir dosya gösteriyor flash diskin içinde, acaba hangileri kayıt dosyalarıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_cankaya -- 22 Haziran 2010; 20:22:22 >
  • hayır hocam bozuk dosya olarak göstermiyor ben hatta bazı programlar kullanarak kendi game savelerimi değiştirerek game mod hack yapıyorum (örn oyunu % olarak artırmak,9999999para yapmak vs. vs.).Xbox 360 ımda FW 1.6 dışında başka hiç bişi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magic94 -- 22 Haziran 2010; 22:07:01 >
  • Arkadaşlar Xbox soruları kısmına yazmıştım ama cevap alamadım.Elite konsolum bozulduktan sonra aldığım jasper arcade ye elite deki 120Gb hdd taktım düm açtığımda update falan sormadı ve Fz3 oyununu önceki savemi açmıştım bugün update yaptım ve olan oldu save dosyamın üzerine sıfır bir dosya açtı tüm araçlarım paralar gitti çok üzüldüm çünkü çok uğraş verip modifiye yaptığım araçlarım vardı.Şimdi fz 3 save ni bulup bu makineye yükleyebilirmiyim flasla işin ilginç yanı olmadı Fz gitti diye Hdd yede format atacaktım hdd format dediğim zaman serial no diyor hdd seri nosumu yoksa önceki anakarttan kalma bir uzantımı var içinde çünkü profilim ondan kalmaydı.Yardım ederseniz sevinirim nasıl format atacağım yada save dosyalarını kullanabilirmiyim.
  • konu açılmışken. JTAG fw gibi birşey mi oluyor?
  • yani şimdi arkadaşlar bunun bir çözümü yokmudur flash a attığım save dosyasını xbox360 a atamam mı ?
    http://www.xplodergamecheats.net/xbox-360-saves/3290-dbz-burst-limit-save-here.html
    buradan indirdim arkadaşlar bir göz atabilirmisiniz
  • Arkadaşım bu dosyayı flash belleğe nasıl attın
  • bu dosyayı bildiğin gibi tutup attım işte :D

http://img36.imageshack.us/i/63700784.png/
  • Yavaş yavaş anlatayım;

- İlk olarak internetten indirdiğimiz save dosyaları çalışır, corrupt olarak gözükmesi işlem yapmadığımız için olur.

- NXE Resisgner ya da 360resigner gibi programlar var. Bunlarla save dosyalarını kendi profil ve hdd/usb cihazımıza uygun hale getirebiliyoruz. Eğer Profile ID ve Device ID (Cihaz No) bilmiyorsak onuda YarisSwap adlı program ile öğrenebiliriz.

- İşlemleri gerçekleştirdikten sonra save dosyasını oyunun bulunduğu klasöre atmalıyız. Yani HDD veya USB'de herhangi bir yere atarsak çalışmaz. Klasör yoluda şudur Content/PROFIL ID'NIZ/OYUN ID'SI/00000001.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-TD

Yavaş yavaş anlatayım;

- İlk olarak internetten indirdiğimiz save dosyaları çalışır, corrupt olarak gözükmesi işlem yapmadığımız için olur.

- NXE Resisgner ya da 360resigner gibi programlar var. Bunlarla save dosyalarını kendi profil ve hdd/usb cihazımıza uygun hale getirebiliyoruz. Eğer Profile ID ve Device ID (Cihaz No) bilmiyorsak onuda YarisSwap adlı program ile öğrenebiliriz.

- İşlemleri gerçekleştirdikten sonra save dosyasını oyunun bulunduğu klasöre atmalıyız. Yani HDD veya USB'de herhangi bir yere atarsak çalışmaz. Klasör yoluda şudur Content/PROFIL ID'NIZ/OYUN ID'SI/00000001.

Arkadaşım sen bu işlemi denedin mi çalışıyor mu HDD format atacağım birsüre sonra.İlk olarak fz3 oyunun save dosyası gitmişti diğer oyunları bitirmiştim onca yaptığım araç gitti tek o oyunu yüklesem yinede karışıklık olurmu save dosyasını atarken

• şimdi E-TD arkadaşım ben bu söylediklerinden birşey anlamadım tam olarak açıklarmısın bu yöntem ile save dosyasının oyunun bulunduğu yere atabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tigerspeed

quote:

Yavaş yavaş anlatayım;

Arkadaşım sen bu işlemi denedin mi çalışıyor mu HDD format atacağım birsüre sonra.İlk olarak fz3 oyunun save dosyası gitmişti diğer oyunları bitirmiştim onca yaptığım araç gitti tek o oyunu yüklesem yinede karışıklık olurmu save dosyasını atarken

İşlem çalışıyor fakat senin tam olarak ne yapacağını anlamadım, biraz daha net anlatabilir misin?

quote:

Orijinalden alıntı: DBGproductions

şimdi E-TD arkadaşım ben bu söylediklerinden birşey anlamadım tam olarak açıklarmısın bu yöntem ile save dosyasının oyunun bulunduğu yere atabilirmiyim

USB için gerekli ayarları yaptıysan, yani USB'ye oyun kaydedip save yapabiliyorsan bu aktarma işini Xbox'ta ki Memory kısmından yapabilirsin. Bu işlem için USB FAT32 formatında, en az 1GB olmalı ve Xbox 360'ının son güncellemesi yapılmış olmalı.

• quote:

quote:

quote:

Yavaş yavaş anlatayım;

İşlem çalışıyor fakat senin tam olarak ne yapacağını anlamadım, biraz daha net anlatabilir misin?

quote:

Orijinalden alıntı: DBGproductions

şimdi E-TD arkadaşım ben bu söylediklerinden birşey anlamadım tam olarak açıklarmısın bu yöntem ile save dosyasının oyunun bulunduğu yere atabilirmiyim

USB için gerekli ayarları yaptıysan, yani USB'ye oyun kaydedip save yapabiliyorsan bu aktarma işini Xbox'ta ki Memory kısmından yapabilirsin. Bu işlem için USB FAT32 formatında, en az 1GB olmalı ve Xbox 360'ının son güncellemesi yapılmış olmalı.

tamam gerekli ayarları yaptım flash disk e oyunları saveleye biliyorum fat 32 8 gb da peki internetten indirdiğim oyunun save ini nasıl oyunun içine atıp LOAD game diyebilecem onu tam olarak anlayamadım indirdiğim oyunun save ini oyuna atmam lazım en baştan başlamak istemiyorum bütün karakterleri açık en son yerde bir save dosyası atmak istiyorum burasını anlayamadım bir türlü

• Orijinalden alıntı: E-TD

Yavaş yavaş anlatayım;

Demek istediğim Fz3 save dosyam yeni makina aldığım için silindi tüm araçları toplayamam artık.Fz 3 save dosyasını indirip tekrardan level 50 ye gelmek istiyorum onca araç ve modifiye yarışlar gitti.Bunun için Pc de olan save dosyasını xbox360 da oyunun görecek şeklinde nasıl atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigerspeed -- 24 Haziran 2010; 3:03:15 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.