Şimdi Ara

Xbox360 almayı düşünüyorum ısı sorunu ???? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaw bu xbox ne sansasyonel bi alet kullanan herkes farkılı bişey söylüyor kimisi dik kullan diyor kimisi yatık kullan diyor benim bildiğim bir doğru vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Venice939

yaw bu xbox ne sansasyonel bi alet kullanan herkes farkılı bişey söylüyor kimisi dik kullan diyor kimisi yatık kullan diyor benim bildiğim bir doğru vardır

yav yatay kullanınca cpu ve gpu nun olduğu taraf masaya temas ediyor. Isınma yapıyor.
    Dik kullanıncada alttan hava alamaz diyolarda sırf alttan değil altın yanındaki deliklerdende hava alıyor. Dik kullanmak daha mantıklı. Bazılarıda dik kullanınca dvdrom bozulur filan diyor. Ama sanmıyorum öyle birşey olucağını. En iyisi yatay kullan ama altına 4 tane destek koy masadan 1cm yukarda dursunki her tarafı rahat hava alsın. Hem dedikleri gibi dvdromunda bozulmaz. İşini sağlama al

• Bekleyip 65 nm lerden al.Sözde ısınmayacakmış.Umarım ısınmaz.Ben de alırım ısınmazsa büyük ihtimal bir tane.
  • Bilader cekinme ve git 360 i al.Pisman olmassin.Ama korsana girme.4 5 saat le de bisey olmaz ama oynucan yerde klima bulunmali..........Hayirli olsun......
  • Altına iki-üç tane ahşap çıta koysak 3 cm fln havada olsa daha iyi olmaz mı
  • Dusunce guzel,aman ahsap erimesin!
  • Arkadaşlar en iyisi dik kullanmak, tabi bir tane fan standıyla. Ben bir tane fan stand aldım ve dik kullanıyorum. Böylelikle aletin en geniş deliklerinin olduğu yerden hava akımı sağlamış oluyorum. Sıcak hava dik kullandığınız zaman aşşağıdan yukarı doğru rahat çıkar bu da ayrı bir konudur. X-box'ı yatırdığınız zaman zaten içinde hava akımı sıfır olan alet,iyice boğulur. gpu ile cpu'nun bulunduğu bölge ne kadar yerden yüksek tutsanızda daha az hava alır. Bunun dışında inanın aletin parçalarına yapışan toz miktarı yatay kullanınca daha çok oluyor ve yer çekimine uyan tozlar cihazın daha geniş yüzeyine yapışıyor, sonuçta bu her elektronik alette olduğu gibi xbox'ta da cihazın ömrünü kısaltıyor.
  • hocam yerin neye müsaitse bence alet o şekil kullanılmaya mecbur kalıyor , ama dik kullanmak dvd driver ın için daha sağlıklı olduğu yapılan testlerle tastiklenmiş ...
  • şöyle kaliteli bir fan stand ile dik kullanmak cihaz açısından bence daha iyidir. zaten arkadaşında dediği gibidik kullanmak dvd rom açısından daha sağlıklı birde fanb stand içeri sürekli taze hava yolluyor normalde makine bu kadar hava alamıyorki. birde daha kaliteli egzos fanları taktınızmı o makine miss gibi çalışır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Endemdeki Soğutma sistemini taktır. 3 Kırmızıyı görmezsin.

Kanka bu bahsettiğin soğutma sistemi nasıl?Isı modülümüdür nedir ondanmı bahsediyorsun?Fiyat ve daha önemlisi performans nasıl acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

quote:

Kanka bu bahsettiğin soğutma sistemi nasıl?Isı modülümüdür nedir ondanmı bahsediyorsun?Fiyat ve daha önemlisi performans nasıl acaba

En iyisi konsolu pc kasasına tak..Forumda biri yapmıştı..Su soğutma sistemi seviyesine geliyor sıcaklık..0102 hatasına çözüm oluyor..

• bEN ŞAHSEN fORUMDAN ALDIM bLUT DENİLEN bi arkadaştan ınter cooler fan şık görünümüyle süper oluyor. Böle dik hem sağlıklı ısınma yqapmıyor ..Fazn zaten dik kullanım için hazırlANMış yatay koydum voltaj gitti 3 kırmızı aldım ..Bizim Burada ''Casper merkez şubesinden makinamı getimemi istediler elettim ve vga kablo ile SAMSUNG SYNCMASTER 740n pC Monitörüne Taktık ağzaları açık kaldı ..Bide ısınma problemnlerini Casper merkez şubesi sahibi Olan FERHAT ABİYE OKUTTUM BU FORUMDAN DİK KULLANMAMI SÖLEDİ BANA ..Nedenini sorunca Zaten bana Cpu ve Gpu nasıl fan stand yapmamış bu microsoft dedi ve yadırgadı böle makinaya ama dik kullanırsan dedi bana hava akımı oldukça iyi makinaya temaz eder ve çok sağlıklı olduğunu Söledi ve oyun oynamay devam ettik
  • fan standlar

Xbox360 almayı düşünüyorum ısı sorunu ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 22 Mayıs 2007; 18:40:20 >

• en iisi iple yukarı bağla heryeri püfür püfür essin
  • yatay olan kısmı delip bir tane fan takılıyor ama bu gpu ve cpu üzerinde olmuyor,kendi koydukları soğutma sistemini soğutmak için bu fan:)aletin kendi fanlarının çalışma hızı arttırılıyor vs vs... fiyat açıklamak doğru mudur bilmem ama bana 3-4 hafta önce 160 ytl demişlerdi.
    quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34

quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

quote:

En iyisi konsolu pc kasasına tak..Forumda biri yapmıştı..Su soğutma sistemi seviyesine geliyor sıcaklık..0102 hatasına çözüm oluyor..

• AHMET: SELAM ELİNDE Kİ ŞEY NE?

MEHMET: XBOX124.

AHMET: O NE?

MEHMET: YENİ NESİL BİLGİSAYAR KASASI...

AHMET: GÜLEGÜLE KULLAN.

MEHMET: SAĞOL AMA SABAH ALDIM, ÖĞLEN BOZULDU.

AHMET: CİDDEN YENİ NESİLMİŞ OLM BU!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecmişsolsunANKARA -- 22 Mayıs 2007; 22:56:14 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.