Şimdi Ara

Xbox360 almayı düşünüyorum ısı sorunu ???? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni üretimli makinelerde forumda 3 kırmızı ışık alan yok bildiğim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakarvardar -- 20 Mayıs 2007; 16:21:53 >
  • belkide bir süre sonra verecek çünkü adı üstünde yeni :D umarım vermez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Venice939

belkide bir süre sonra verecek çünkü adı üstünde yeni :D umarım vermez

• quote:

Orjinalden alıntı: Xry

quote:

sanırım seninde ekmeğine yağ sürdüm
  • quote:

quote:

quote:

sanırım seninde ekmeğine yağ sürdüm

valla öyle . ya doğru değil mi bugünlerde xbox bölümünce açılan topicleri görmüyomusun? herkes benimki de 3 kırmızı verdi topiği açıyor.eğer 360 alacak olsam bunları gördükten sonra bi de live gitmiş asla almazdım.keşke bu sorunlar olmasa 3 kırmızı vermese live de olsa benim ne zararım olacak ki?İnşallah bu sorunlar olmaz da rekabet artar.şuan ps3 sorunsuz kopya oyun yok bi tek.donanımı fiyatını hakediyor zaten.pahalı biraz şuan kesinlikle alınmaz.next gen e tam geçilmedi aslında.bu geçiş dönemi. bu sıralar next gen alınmaz.tam olarak oyunlar çıksın , rekabet artsın, fiyatlar düşsün.Acele etmeyin bu kadar...

• Walla ben Sabah 8 dden akşam 8 e kadar makinayı hiç kapatmadan oynuyorum şimdilik ısı sorunu ile karşılaşmadım belki 2005 de çıkan serilerde oluyomuş daha çok alacaksan tavsiyem bir ana bile düşünme ama zamanın varsa biraz bekle ve PS3 al derim ben geleceği daha parlak bence
  • quote:

4-5 ay sonra başlık açarsın o zaman

''Benim 360 da patladı'' . düne kadar demiyomuydunuz ps3 den üstün live süper.şimdi live etkisiz mi oldu işe yaramaz mı oldu.solid ben kimin başını ağırtıyormuşum?doğrular baş ağrısı mı yapıyo..

ya xbox360 hiç görmemiş. dokunmamış. oynanamış adamlar gelip burda yorum yapıyor kendi çaplarında. Şimdi aldığı alet 4 ay sonra nie patlasın. Al benim 5 ay oldu haala tık yok alette. gayette oynuyorum. Çoğu kişinin yok. 2005 üretimlerde var en çok problem artık 2005 üreitmli alet te satılmıyor. O 3 kırmızı olayı ilk üretimlerde var sadece.

Ayrıca live olayıda yapılır. Sen merak etme. Korsanlar "hoop bitti tamam pes ettik" diyip bırakıcak mı sanıyosun? elvet fwli aletle live e bağlanmayı bulacaklar.

• bu konular çok tartışıldı zamanında şahit oldum ve uzaktan izlemeyi tercih ettim ( net üzerinden bi şekilde kavga dövüş ve hakaret duymak bazen insanları gereksizce üzebiliyor ) aslında forumda kısa bi sörf ile bazı hatta tüm bilgilere ulaşılabiliniyor.

ama tabiki insan hergün nexten konsol veya teknoloji ürünü almıyor... 700-1500ytl arasında oynayan büyük miktarlar harcanıyor.. bi şekilde insanlar ürünü almadan şahsına yönelik tavsiyeleri ve fikirleri duymak istiyor gayet normal...

bence hayat kısa paranda varsa gönlünden ne kopuyorsa al .. varsın bozulsun ne yaparsın oyna zevkini al takma kafaya , zihniyetinde anlaşırsan sorun olmaz kanaatindeyim...

keşke imkanın olsada ps3 & xbox360 da alabilsen ... şuan gücün ve zevkin hangisinde ağır basıyosa tercih et ve al ...

ama arkadaşlar demişler bozulucak kesinlikle bi şekilde diye buda aklının bi tarafında bulunsun yinede

benim konsoldan nevrim döndü bu nextgen olaylarından birinin ışık sorunu birinin oyun fiyatı sorunu... ps2 ye tahammül ediyorum şuan mutluyum.. nabalım

• quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

quote:

4-5 ay sonra başlık açarsın o zaman

''Benim 360 da patladı'' . düne kadar demiyomuydunuz ps3 den üstün live süper.şimdi live etkisiz mi oldu işe yaramaz mı oldu.solid ben kimin başını ağırtıyormuşum?doğrular baş ağrısı mı yapıyo..

ya xbox360 hiç görmemiş. dokunmamış. oynanamış adamlar gelip burda yorum yapıyor kendi çaplarında. Şimdi aldığı alet 4 ay sonra nie patlasın. Al benim 5 ay oldu haala tık yok alette. gayette oynuyorum. Çoğu kişinin yok. 2005 üretimlerde var en çok problem artık 2005 üreitmli alet te satılmıyor. O 3 kırmızı olayı ilk üretimlerde var sadece.

Ayrıca live olayıda yapılır. Sen merak etme. Korsanlar "hoop bitti tamam pes ettik" diyip bırakıcak mı sanıyosun? elvet fwli aletle live e bağlanmayı bulacaklar.

lan oynasam ne olur oynamasam ne olur?konuşturma beni.360 ın grafiği bilmemnesi belli tamam grafik olarak çok iyi ps3 ün rakibi buna bişey dedim mi? illa 360 alıp 3 kırmızıyı görmem mi lazım anlamak için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacknight -- 20 Mayıs 2007; 15:23:52 >

• yok değil, 3 kırmızı çıkma ihtimali daha az

quote:

Orjinalden alıntı: eakarvardar

yeni üretimli makinelerde 3 kırmızı ışık alan yok bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

yok değil, 3 kırmızı çıkma ihtimali daha az

quote:

Orjinalden alıntı: eakarvardar

yeni üretimli makinelerde 3 kırmızı ışık alan yok bildiğim kadarıyla

yanlış yazmışım bu forumda yok ben başlık açmıştım çünkü üretim tarihi 2006 10. ay olup 3 kırmızı alan var mı diye kimsede çıkmamıştı
  • Bi şeyi yapıyorsanız eğer bir şeyden fedakarlık etmeniz gerekir. Eğer fw ile oyun oynuyorsanız tabiki adamlar liveden atarlar sizi...
  • Ntsc-j al kafan rahat eder.
  • xbox360 ınızı nasıl kullanıyorsunuz dikmi yataymı dik yada yatay kullanım cihazın ısınmasında etkilimi
  • yatay kulllan hocam

dik kullandıgın zaman zaten tek hava alan yeri sen kendi elinle kapatıosun o yuzden yatay kullanmak en iyisi
  • yatay kullanınca da gpu nun arkasına gelmesi gereken hava deliklerini kapatmış olursun. alttan değil yandan gelmesi önemlidir o havanın. Havanın alttan gelmesi mi daha uzun sürer yoksa hemen yandan gelmesi mi, bir düşünün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

yatay kulllan hocam

dik kullandıgın zaman zaten tek hava alan yeri sen kendi elinle kapatıosun o yuzden yatay kullanmak en iyisi

hayır ben ona özellikle dikkat ettim. Sırf altından değil altının yanındaki deliklerdende hava alıyor. Ayrıca altı yerden birkaç mm yüksek. O yüzden hava alabiliyor. Yatay kullanınca cpu altta kalıyo o yüzden çok ısınıyor.
  • sakın alma arkadasım ben 2 tane cope attım 3 kırmızı ışıktan dolay ı gittim özüme dönüp ps3 aldım yasasın metal gear yasasın socom
  • quote:

Xbox360 almayı ciddi ciddi düşünüyorum fakat benim kafamı kurcalayan şey online olayı değil single taklılacam zaten online olsada olur olmasada olursada iyi olur gerçi gelelim asıl soruma xbox360 ın en kötü yanı fazla ısınması ve malum yaz ayındayız günde en az 4 5 saat aralıksız oyun oynarım daha fazla oynadığım zamanlarda daha fazla ısınacak tehlike çemberi günde kaç saat oyun oynarsam beni içine çeker ayrıca ben alır almaz soğutma sistemi yapsam ne önerirsiniz pahalı olmayan bişey olacak ve kaba durmayacak tşkler

hocam suana kadar ntsc-j makinası olupta ısıdan dolayı 3 kırmızı alana rastlamadım belki vardır ama ben rastlamadım ve ntsc-j ciler gurup kuruo adlı topictede bakabilirsin kimse 3 kırmızı yemedi

eğer 3 kırmızı için soruosan ntsc-j makina al ideal , ben makinayı actımmı 5-6 saat oynamadn kapamam bikeresinde 14 saat makina acık kaldı 14 saatin 10-11 saatinde oyun oynadım maşşallah sorun yok

eğer belki ileride single dan sıkılıp live de dalarım diosan suan atik elektroniğin üzerinde çalıştığı dual bios olayınıda bekle uygulama başlamış ama 1-2 hafta daha beklemekte fayda var , sonra gidip dual bios uygulaması yapılmış ntsc-j makinanı alırsın ve sorunsuz kullanırsın

ntsc-u & pal >> cok satış >> az kalite ,,,,,, ntsc-j >>> az satış >> daha cok kalite (daha cok özen gösterilmiş) nie de dersen adamlar ntsc-j satamıolar zaten bide 3 kırmızı ile iyice makine satışlarını durma noktasına getirmiyelim diyorlar ...

• Ben Bir kere voltaj Düşmesinden Aldım açmış olduğum topicte Var ama ısınmamı yok be abi 6 saat oyun oynadım Pazar günleri sabaha kadar oynarım ama lektrik gidip geldimi bu sorunu tüm bölgelerdeki xbox 360 lar verir..Sen en iyisi Ntsc J al kafanı yorma sen sen ol makinayı yatay değil Dik kullan

Ntsc j 2005.10.11
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.