Şimdi Ara

XBOX360'da strateji oyunu var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1)XBOX360'da strateji oyunu var mı?
    2)10 tane oyun önerebilir misiniz?
    2 adet araba yarışı
    2 adet strateji
    1 adet futbol
    5 adet FPS ya da TPS oyunu

• En guzelinden forza 3 -fifa10 - MW2 - BC2 - RDR - AC2 - Gears of war 2 - mass Effect 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berksus -- 7 Temmuz 2010; 23:13:46 >
  • Halo Wars, Supreme Commander 2.
  • battle for middle earth 2 var
  • red alert 3, halo wars, battle for the middle earth 2 vs vs

http://www.gamespot.com/games.html?type=games&category=Real-Time+Strategy&platform=1029&mode=all&sort=score&dlx_type=all&sortdir=asc&official=all

ama bence stratejinin platformu pcdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunterorion

Arkadaşlar 2 sorum olcak.
    1)XBOX360'da strateji oyunu var mı?
    2)10 tane oyun önerebilir misiniz?
    2 adet araba yarışı
    2 adet strateji
    1 adet futbol
    5 adet FPS ya da TPS oyunu

1.Var tam liste için TIKLA

2. -Forza Motorsport 3, Split/Second
    -Halo Wars, Tom Clancy's EndWar
    -FIFA World Cup 2010
    -Alan Wake,Red Dead Redemption,Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction,Metro 2033,Resident Evil 5.Assasin's Creed 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 8 Temmuz 2010; 0:06:40 >

• Ne yazık ki strateji yelpazesi çok dar!... Bilgisayarımı yenilemedim, onun yerine Xbox 360 aldım. Civizilation 5, Hearts of Iron 3 gibi oyunları yokluğunu göze almıştım. Fakat olmasa da olur, gayet memnunum Xbox 360la.
    Yardımım dokunacaksa eğer Command and Conquer aklıma geliyor sadece.
    İstersen şurdan listeye bakabilirsin
    http://www.pandoragame.com/default.aspx?_Args=_ProductInfo,192,OdesisMc
    edit: üstteki paylaşımı görmedim fakat yine de silmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STEPHEN_KinG -- 8 Temmuz 2010; 2:59:40 >
  • Real-Time strategy ve Turn-Based Strategy arasında ne fark var?
  • quote:

Real-Time strategy ve Turn-Based Strategy arasında ne fark var?

turn based sıra tabanlıdır
    hamle hamle yani
    hamleni yaparsın, sonra karşı taraf yapar
    total war, might and magic serisi gibi

real time ise age of serisi, rise of nations vs gibi stratejilere deniliyor
  • empire earth hangi grupta? (çok severdim de:)
  • real time strategy
    karşı tarafın sırasını beklemeden devamlı oynuyorsunuz
  • Peki xbox gamepadinin strateji kullanımı rahat mı? Alışmak uzun zaman alır mı?
  • Ben Command & Conquer 3 oynamıştım Xbox 360'ta fena değil yani alışırsın C&C serisine de bir bak derim.
  • Red alert 3
  • command conquer 3 le kanes wrath ı kesinlikle tavsiye ederim en iyi strateji oyunlarıdır xboxta.halo wars fena değildir.supreme commander 2 tam bir fiyasko aldım pişman oldum.end war biraz değişik gelebilir ama oldukça iyidir.red alert 3 ü tavsiye etmem önceki oyunları oynamışsan veya comman conquer i biliyorsan biraz kötü gelebilir hatta çok kötü gelebilir.ama ilk defa oynayacaksan dene.birde kingdoom underfire 2 diye bişey vardı noldu haberi olna varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin0686 -- 9 Temmuz 2010; 0:38:56 >
  • Empire Earth ve Age of Empires tarzında salt savaşştan çok ekonomik ve sosyal gelişmeleride yönlendirebileceğimiz oyunlar hangileri? Klasik Food, Gold, İron, Wood toplayarak ve çağ atlayarak oynan stratejiler?
  • konuyu dirilttim ama yeni konu açmak istemedim xbox alıcam ve 5 oyun veriyorlar yanında bana tüm yazı geçirebileceğim 5 FPS veya RPG oyun önerir misiniz lütfen ama bütün yazı büyük ihtimalle sadece bu 5 oyunla geçiricem öss seneme girmeden 5 tane çok iyi oyun deneyimi yaşamak istiyorum
  • fallout 3 bbc2 mw2 batman aa alan wake dead space geof 1-2 mass effect 2 oblivion.multiplayer oynamazsan idare etmez ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin0686

fallout 3 bbc2 mw2 batman aa alan wake dead space geof 1-2 mass effect 2 oblivion.multiplayer oynamazsan idare etmez ama

çok sağol tabiki de multiplayer oynayacağım red dead redemption nasıldır?sıkıyor mu konusu falan nasıl görevleri gerçekçi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzymaster23 -- 11 Temmuz 2010; 13:26:06 >
  • quote:

Empire Earth ve Age of Empires tarzında salt savaşştan çok ekonomik ve sosyal gelişmeleride yönlendirebileceğimiz oyunlar hangileri? Klasik Food, Gold, İron, Wood toplayarak ve çağ atlayarak oynan stratejiler?

Arkadaşlar bir kaç öneri alsam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.