Şimdi Ara

xbox360 donma problemi lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aydır sorunsuz kullandıgım cihaz geçen gece oyunun ortasında dondu kapatıp açtım fakat biraz oynayınca akranın sağında cd yi temzileyin yada xboxı tekrar başlayın yazısı çıktı başka oyun taktım biraz oynadım yine aynı şey dvd temiz deildir dedim oda deil tertemiz çiziksiz dvdler bunun nedeni ne olabilir bi yardımcı oluranız seviniri arkdaşlar
    kesinlikle 3k falan görmedim zaten 2 3 saat maksimum oynuyorum bi oturuşta

• heyacan yapma
    Konsolu soğut (45dk 1 saat oynama), başka oyun dene. Onda da yapıyorsa konsolun lehimler erimiş olabilir. (sıcaktan). Servis ısıtıp bir sallar, kendine gelir o lehimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 21 Temmuz 2008; 10:01:25 >
  • 1 gü oynamadım hafta sonu tekrar açtım yine aynı şey bide klimalı odada oynuyorum maksimum 2 3 saat oynuyorum ama anlamadım bu işi yinede yardımın için teşekkürler götücem bakalım bugun servise
  • Dvd room un gözü nanayı yemiş , yaptırman lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Dvd room un gözü nanayı yemiş , yaptırman lazım...

kaça patlar bi bilgin varmı
  • hiçbir oyunumu çalıştırmıyor.eğer bazılarını çalıştırıp bazılarını çalıştırmıyorsa bu sorun bendede olmuştu.25 ytl ye yaptırmıştım.
  • hepsini denemedim ama 4 5 oyunda aynı şeyi yaptı kiminde başında kiminde biraz oynayınca
  • Bende 1 ay kadar önce yaşıyordum bu sorunu.Makineyi yatay kullandığımdan beri hiç donma olmadı.
    Not:Yatay kullanırken ayakların altına 4 adet kola kapağı koymanı tavsiye ederim,böylece alttanda soğutma oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sho-ryu-ken

Bende 1 ay kadar önce yaşıyordum bu sorunu.Makineyi yatay kullandığımdan beri hiç donma olmadı.
    Not:Yatay kullanırken ayakların altına 4 adet kola kapağı koymanı tavsiye ederim,böylece alttanda soğutma oluyor.

sağol hocam hep dikey kullanıyordum eve gidince denerim inşallah düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sho-ryu-ken

Bende 1 ay kadar önce yaşıyordum bu sorunu.Makineyi yatay kullandığımdan beri hiç donma olmadı.

assak havadan xbox ı alttan soğurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 21 Temmuz 2008; 19:08:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: noob saibot

quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Dvd room un gözü nanayı yemiş , yaptırman lazım...

kaça patlar bi bilgin varmı

Sirkeciye gidebilirsen özkan elektroniğe götür,Fatih abi gerçekten 10 numara adam sana garantisini de verir,70 mi 80 mi ne ben de yaptırmıştım...
  • geçmiş olsun dostum şans işte
  • basit bir lens sorununa benziyor korkulacak birşey değil
    1-1.5 senede bir lens bu tarz sorunlar nedeniyle değiştirilir
    kullanılan media kalitesi bu sürenin uzunluğunu belirleyen en temel faktördür
    1-1.5 yaşın altında bir konsolda bu tarz problem varsa lens temizliği ve yavaşlatılmış fw kullanımı sorunu %90 oranında çözerki biz bu işlem için 20 lira alıyoruz eğer sorun düzelmesse lens değişimi düşünülebilir onunda bizdeki ücreti fw yenilemesi dahil 60 lira
    not olarak:
    konsolu yatay kullanmak lensi daha az yorar ve ısınma açısından daha iyidir
    4 köşesine altını kapatmayacak şekilde birkaç cm yükselti yapmak çok yararlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 23 Temmuz 2008; 4:06:27 >
  • insanlar haybeye para vermeye bayılıyor...

50 kere yazdım çözümünü, bir 50 kere daha yazararak gülünç duruma düşmek istemiyorum, isteyen araştırp bulsun. genellikle ms28'lerde oluyor bu donma zımbırtısı da. diğer bozuk dvd-rom'larda çok fazla rastlamadım. birkaç kişinin konsolunda gördüm sasdece. madem yeni lens almaya bu kadar niyetlisiniz. o eski bozuk sandığınız lenslerinizi bana satın arkadaşlar. ben o lenslerle rahat 15 sene götürürüm benim emektar 3 yıllık konsolu. insanlar bir garip, 3K verir konsolları hemen giderler elit alırlar. gören de elite lerin içinde 5 GPU 10 CPU var sanacak. ne korkuyorsunuz kardeşim 3K dan? merak etmeyin sizi yemez. dedim ya insanlar bir garip... 3k vermiş konsollarını yok pahasına ellerinden çıkartarak iki misli para veriyorlar ve elite alıyorlar. neymiş efendim elite miş, siyah kolmuş, hdmi girişimiş. resmen tüketim çılgınlığı. 2 oyun oynatmadı diye de lensler çöpe atılıyor. tekrar diyorum arkadaşlar ben ciddiyim, o bozuk sandığınız, çöpe atılacak lenslerinizi satın bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 23 Temmuz 2008; 6:25:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

insanlar haybeye para vermeye bayılıyor...

50 kere yazdım çözümünü, bir 50 kere daha yazararak gülünç duruma düşmek istemiyorum, isteyen araştırp bulsun. genellikle ms28'lerde oluyor bu donma zımbırtısı da. diğer bozuk dvd-rom'larda çok fazla rastlamadım. birkaç kişinin konsolunda gördüm sasdece. madem yeni lens almaya bu kadar niyetlisiniz. o eski bozuk sandığınız lenslerinizi bana satın arkadaşlar. ben o lenslerle rahat 15 sene götürürüm benim emektar 3 yıllık konsolu. insanlar bir garip, 3K verir konsolları hemen giderler elit alırlar. gören de elite lerin içinde 5 GPU 10 CPU var sanacak. ne korkuyorsunuz kardeşim 3K dan? merak etmeyin sizi yemez. dedim ya insanlar bir garip... 3k vermiş konsollarını yok pahasına ellerinden çıkartarak iki misli para veriyorlar ve elite alıyorlar. neymiş efendim elite miş, siyah kolmuş, hdmi girişimiş. resmen tüketim çılgınlığı. 2 oyun oynatmadı diye de lensler çöpe atılıyor. tekrar diyorum arkadaşlar ben ciddiyim, o bozuk sandığınız, çöpe atılacak lenslerinizi satın bana.

Kardeş benim makinada 3K gördü konsolu tamirciye verdim üstüne 450 ytl vercem elite alcam yapacak başka birşey varsa söle yapalım birde elite deneyelim dedim ama kesinlikle 3 kırmızıdan korkmuyorum 9 ay içinde 3'cü konsol bu bir buçuk aydır tekfanlı çalıştırıyordum makinayı kafam attı elite alcam dedim ama şansa konsollar yok öyle böyle tek fanlı oynuyodum şimdi oda yok

• Benim kuzen;2006 yılında satın aldığı pal core packle evet yanlış duymadınız ,core paclkle hayvan gibi oyun oynuyor.Abartmayayım daha yeni; 4 günde 3 oyun bitirdi.Gears Of war(beraber oynamıştık),Cod4,Cod2...makine fw'siz ,ekstra fan felan da kullanılmıyor.

Bendeki halo ve arcadeye taş çıkartıyor şerefsizim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.