Şimdi Ara

XBOX360 FİGHT NİGHT ROUND 3 TÜPLÜ TV

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizdem ricam eğer elinizde fight night round3 oyunu varsa bu oyunu normal tüplü tv den bir oyun içi görüntü koyabilirmisnz acaba xbox360 almaya karar verdim ve bu koyacağınız görüntü benim xbox alıp almayacağımı belirleyecek çok rica ediyorum sizlerden saygılar

• valla ben bu oyunu ps3 de oynuyorum ve online insan bulmakta zorlanıyorum kendi düşüncem olarak xbox a kaç yıl oldu çıkalı 1 seneyi geçmiştir belki şu an live a girsek daha fazla insan vardır eminimki ps3 e talep az herhalde
  • arkadasım xbox 10 milyon satıldı-ps3 500-600 bin ve belkide bu oyun 30 bin-40 bin satmıştır ps3 te o yuzden daha şimdiden karar verme ama gerci 1 yıl gecsede xboxta daha cok olur herhalde

cunku xbox360ın multiplayer ozelliigi gercekten cok iyi
  • arkadaşlar konu baka yere sapıyor ben sadece görüntü istedim tüplü tv den
  • tüplü tv de oynamıştım ılk xbx360 ımı aldıgımda yaklasık 1 yıldan fazla oldu ve cok super emın olabılırsın tuplude bıle cok ıyı ,ama her oyun tuplu tv de ıyı cıkmıoo test etmıstım zamanında
  • PS2'den biraz daha iyi olur görüntü. FNR yüksek çözünürlük olmadan oynanmaz ki adam gibi.
  • benim çarşamba günü xbox360ım geliyor ama bu yazılanlar kafamı çok karıştırdı açıkçası.özellikle"tüplü tvde ps2 den biraz daha iyi"gerçektende durum böylemi merak ettim yoksa abartma varmı?
  • Tüplü TV'de de güzel görünüyor arkadaşlar ps2'yi karıştırmayın.
    70 Ekran Beko'da FNR3 gayet güzel oynanıyor güzel de görünüyor.
  • Resim ekleme şansım yok ama en basidinden şöyle diyeyim dostum; Ferrari alıp otobanda 60 - 70 ile gitmeye benzer tüplü tv de 360 yada ps3 kullanmak. Her ikisi için de geçerli.
  • anladım ozaman hdtv almak şartburdan anladığım sonuç grafik açısından iş konsollarda değil televizyonlarda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

anladım ozaman hdtv almak şartburdan anladığım sonuç grafik açısından iş konsollarda değil televizyonlarda.

İkisinde de,sen HDTV'ye PS2 takarsan bildiğim akdarıyla daha kötü bile görüntü alabilirsin.İkisi de önemli iyi görüntü konusunda yani.

İlla HDTV olmak zorunda değil,şu aralar uygun fiyatlı çok güzel monitörler çıktı.Bir de VGA kablo aldın mı,işini oldukça görür.....
  • yeni tuplu televizyonlarda goruntu gene de guzel tabi hdtv niz yoksa tavsiye ederim.Goruntu genede genelde tum oyunlarda oyle aslinda.
  • bu olay kesin ifadelerle anlatılamaz sanırım misal ben bir keresinde xbox ımı (360 değil) scart girişi bile olmayan 80 li yılların tv lerine rf den bağlamıştım aldığım görüntü gerçekten çok iyiydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.