Şimdi Ara

xbox360 hd-dvd

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hd-dvd avrupada satısa sunuldumu?

• evet 200euro fiyatla hemde
  • demekki 360 hd dvd li çıksaydı fiyatı 200 euro daha fazla olacaktı,akıllı fiyat politikası uygulamış burada ama ilerde olmazsa olmaz durumu olursa hd dvd nin ek maliyet yada gerçek maliyetine çıkacak makina
  • Başlangıçta birlikte olsaydı en fazla $100'lük bir ek maliyet getirirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witchdoktor

Başlangıçta birlikte olsaydı en fazla $100'lük bir ek maliyet getirirdi.

100 $ maliyet şimdi satış 200 euro .bilinmeyenli denklem gibi oldu yani şimdi bunun türkçesi ms kazıkmı atıyor
  • 1) Var olan DVD sürücünün de az da olsa maliyeti var.
    2) HD-DVD'nin kasası, power supply'ı vb için ek maliyet ortaya çıkmamış olacaktı.
    3) Alette standart olacağı için milyonlarca adet alındığından daha ucuza mal edilmiş olacaktı.
  • Ayrıca yanında king kong hd dvd si hediye veriliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Playstation HD Kamera
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • test etmek isterdim o muhteşem filmle hd dvd yi
  • bende düşünmeye başladım hd-dvdyi teknosada hd dvd playerın 1499 ytl oldugunu görünce 199 euro ucuz geldi hemde king kongla beraber
  • paran varsa düşünme derim hd dvd ve kıng kong daha ne istiyorsun
  • XBOX 360'ta HD wmv filmler izlenebiliyor.Acele etmeyin bence.Fiyat düşecektir yakında.Ben de alacaktım vazgeçip ses sistemi aldım.720 P Underworld ve Scary Movie'nin başına baktım süperdi hakikaten.Usenette mevcut gerekli şeyler....
  • Hddvdde bölge kodu warmı acaba ?

Birde 720p görüntüler gercekten mükemmel zaten..Hd dvd için biraz erken..720p baya ıdare eder bizi (:
  • Nasıl ya xbox 360 hd dvd oynatmıyormu?Ben oynatıyor biliyordum bugüne kadar...
  • xbox360 hd ready oynatiyor 720p yani standart hdtv yayinlarinin yapilacagi cozunurlukde gosteriyor 1280 1024 olmali yanilmiyorsam cozunurlugu ps3 fulhd ile 2000 1400 falan olmali ama sayilarda tam emin degilim ama xbox dvd double layer lar zaten hdready yayini yapiyor bence microsoft yeni bir konsol hemen cikartmaz bekliyecek ve gorecek hddvd icin cunku yaklasik 11 milyona yakin insana simdi 200 euro daha basin hddvd alin yoksa oyun vermiycem size diyemez oyunlari hem dvd hem hdvd cikartirsa oda zor kapasite olarak su an icin 200 euroya satilan hddvdleri deneme olarak goruyorum
    ps3 durumuna gore hddvdli konsol belki ileride cikarirlar yada hic cikmaz ps3 satmassa xbox360 hddvd sadece hd flim bakmak icin olan bir alet bile olarak kalabilir
    arti microsoft hddvd koymamakla iyi yapti 18 aya yakin zaman kazandi hala blueray ve hddvd ureticlerinin sorunlari var bu ozellikle ps3 avrupa cikisinin bile 6 7 ay ertlenmesine sebeb oldu bence burada dogruyu yapan microsoft hatali olan sony bence sonyde makinesini 1 sene once cikartip bluerayi ileride flim bakmak icin yada bazi ozel oyunlar icin cikartmaliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakah74 -- 30 Ocak 2007; 15:53:10 >

• Hd dvd filmler için acele etmeyelim. Lisan problemimiz var çünkü Kendi adıma konuşuyorum
  • Hem X360, hem de PS3 full HD progresif tarama görüntü verebilir. X360 bunun için komponent veya VGA kablosu, PS3 ise HDMI kablo gerektiriyor.

HD için 2 çözünürlük mevcut:
    1) 1920x1080 (1080p) (Full HD)
    2) 1280x720 (720p)

HD görüntü progressive veya interlaced taramalı olabilir. Yakın gelecekte en yaygın kullanılacak standart 1080p60'dır.
    Uydu yayınlarındaki en yaygın HD formatı 1080i'dir. HD videolar illa BD veya HD-DVD disklerde olmak zorunda değil.
    X360, download edilmiş veya PC'den stream edilmiş full HD videoları da görüntüleyebilir, illa HD-DVD sürücüye sahip olmak zorunda değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.