Şimdi Ara

Xbox360'ı nasıl kullanmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar! Xbox360' ı nasıl kullanıyorsunuz?Yatay olarak mı yoksa dikey pozisyonda mı?Nasıl kullansak 3 kırmızı görme ihtimalini azaltırız?Ben yatay kullanıyorum acaba hata mı ediyorum?
    Yarım saat oyun oynayıp kapadığımda bile makinenin alt kısmı çok ısınıyor.Bu normal midir?ı
    Ha bu sırada makine NTSC-U 30/08/2006 üretimi 110 volt çevirici ile kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert34 -- 30 Eylül 2007; 23:01:16 >

• xbox 360'ın altında mermer olsun. ona özel bir mermer kestir altına koy. sonra yatay kullanmaya devam et. mermer yüzeyi kolay kolay ısınmaz. xbox 360'ın mermer üstünde rahat edebileceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@triXbox

xbox 360'ın altında mermer olsun. ona özel bir mermer kestir altına koy. sonra yatay kullanmaya devam et. mermer yüzeyi kolay kolay ısınmaz. xbox 360'ın mermer üstünde rahat edebileceğini düşünüyorum.
    mart 2006 üretimi cihaz, 6 ay dik kullandım+nyko intercooler orjinal 3kıırmızı verdi tamir oldu geldi bidaha 3 kırmızı verdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurergen

mart 2006 üretimi cihaz, 6 ay dik kullandım+nyko intercooler orjinal 3kıırmızı verdi tamir oldu geldi bidaha 3 kırmızı verdi...

Alıntıları Göster
    ben dik kullanıyorum valla
  • Yatay kullanıyorum, zemin ile temasını kesmek için köpük koydum ve intercooler fan takılı yaklaşık 2 aydır sorunsuz açtığım zaman 2 saatten aşşağıya kapatmam.

Xbox360'ı nasıl kullanmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

ben dik kullanıyorum valla

Alıntıları Göster
    bende dik kullanıyorum yatay olunca altı çok ısınıyor baya fark oldugunun kanısındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-17

bende dik kullanıyorum yatay olunca altı çok ısınıyor baya fark oldugunun kanısındayım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar dik ve yatay kullanım sürelerinizide yazarsanız sevinirim ayrıca günde totalde kaç saat kullanılıyor aletler bu şekilde yazılırsa istatistik tutulabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-17

Alıntıları Göster
    nasıl kullanılırsa kullanılsın....isterseniz fan takın bu meretin hazin sonu her zaman 3 kırmızı..........gittiği yere kadar korkmadan kullanın derim......çünkü kafaya takınca insan oyun oynayamıyor gerçekten......
  • quote:

Orijinalden alıntı: mosquito

arkadaşlar dik ve yatay kullanım sürelerinizide yazarsanız sevinirim ayrıca günde totalde kaç saat kullanılıyor aletler bu şekilde yazılırsa istatistik tutulabilir

Alıntıları Göster
    @beyazbüyü,
    güzel fikir o köpükleri nerden bulurum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwert34

@beyazbüyü,
    güzel fikir o köpükleri nerden bulurum?

Alıntıları Göster
    cam, mermer, veya ısıyı direk olark ileten zeminler üzerinde yatay kullanmak daha sağlıklı bence de. Böylece yanlardaki deliklerden hava alabilir ve alttan da ısıyı nispeten daha sağlıklı dağıtabilirsin.

Köpük de fena fikir değil

Ama şu da var ki 3 kırmızıyı vereceği varsa verir zaten, o yüzden çok kasma, sadece geciktirmiş olursun süreci bence

• quote:

Orijinalden alıntı: saykokilla

cam, mermer, veya ısıyı direk olark ileten zeminler üzerinde yatay kullanmak daha sağlıklı bence de. Böylece yanlardaki deliklerden hava alabilir ve alttan da ısıyı nispeten daha sağlıklı dağıtabilirsin.

Köpük de fena fikir değil

Ama şu da var ki 3 kırmızıyı vereceği varsa verir zaten, o yüzden çok kasma, sadece geciktirmiş olursun süreci bence

Alıntıları Göster
    Ben de katılıyorum ve her zaman verdiğim örneği vereceğim. Sıvı soğutma uygulanıp da neredeyse dondurulan konsol bile 3 kırmızı ışık vermiştir. Bundan gerisi ise hikayedir

• quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Ben de katılıyorum ve her zaman verdiğim örneği vereceğim. Sıvı soğutma uygulanıp da neredeyse dondurulan konsol bile 3 kırmızı ışık vermiştir. Bundan gerisi ise hikayedir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: elderzeus

evet 3 kırrmızı yalnız ısıdan kaynaklanmıyo.

ben yatay kullanıyorum. ılık hava üflüyo. ama arkası çok ısınıyo. dün 8 saat aralıksız oynadım ısı değişmedi.

• hiç bir önlem almadım.Hafta içi 3-4 saat, haftasonu 8-10 saat kadar takılıyorum.bi ara 3 kırmızı yaktı alet.yaptırdım ve hız kesmeden oynamaya devam ettim.Önlem falan hikaye.Sorun sadece ısıdan kaynaklanmıyor.360 donanımsal olarak sorunlu bir alet.3 kırmızıdan tırsan varsa 2008'i beklesin türkiye'ye geldiği zaman garantili alsın.şu 3 kırmızılı konsolları üst üste dizip, üstüne Bill'i oturtmak lazım aslında.Millet paranoya oldu be..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fred78

hiç bir önlem almadım.Hafta içi 3-4 saat, haftasonu 8-10 saat kadar takılıyorum.bi ara 3 kırmızı yaktı alet.yaptırdım ve hız kesmeden oynamaya devam ettim.Önlem falan hikaye.Sorun sadece ısıdan kaynaklanmıyor.360 donanımsal olarak sorunlu bir alet.3 kırmızıdan tırsan varsa 2008'i beklesin türkiye'ye geldiği zaman garantili alsın.şu 3 kırmızılı konsolları üst üste dizip, üstüne Bill'i oturtmak lazım aslında.Millet paranoya oldu be..
    yatay kullanıyorum bi sorun olmadı şu ana kadar yavaşlama donma vs gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Big Boss

yatay kullanıyorum bi sorun olmadı şu ana kadar yavaşlama donma vs gibi.

Alıntıları Göster
    Dik kullanıyorum 3 aydır. Etrafında hiç bişi olmayacak şekilde düz bir zeminde

2 kişi kullanıyo aleti, günde 8-10 saat açık kaldığı zamanlar oluyo. Şimdilik bişi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NebiForever

Dik kullanıyorum 3 aydır. Etrafında hiç bişi olmayacak şekilde düz bir zeminde

2 kişi kullanıyo aleti, günde 8-10 saat açık kaldığı zamanlar oluyo. Şimdilik bişi yok

Alıntıları Göster
    8 aydır dik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

8 aydır dik.

Alıntıları Göster
    Dik kullanın, işi bilen birine soğutma modifiyesi yaptırın, kesinlikle kapaklı vitrin vb. alttan üstten kapalı bi yere koymayın ve yeni nesil intercooler kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Dik kullanın, işi bilen birine soğutma modifiyesi yaptırın, kesinlikle kapaklı vitrin vb. alttan üstten kapalı bi yere koymayın ve yeni nesil intercooler kullanın

Alıntıları Göster
    Ben aletin altına mermer koymanızı önermem çünkü alet öyle bir ısınıyor ki(alt taraf özellikle) 1 saat sonra mermerde sıcak oluyor ve ısıyı yine biriktiriyor mermer,atamıyor,daha önce altına koyduğumdan biliyorum,illa extra birşey yapacaksanız benim gibi hem fanstand hemde arkaya extra fan(intercooler türevleri) takabilirsiniz,ben alt tarafta ciddi ısı azalması farkettim ama denilene göre 3 kırmızı sadece ısıyla alakalı değil,yani geçici önlem bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelli felli

Ben aletin altına mermer koymanızı önermem çünkü alet öyle bir ısınıyor ki(alt taraf özellikle) 1 saat sonra mermerde sıcak oluyor ve ısıyı yine biriktiriyor mermer,atamıyor,daha önce altına koyduğumdan biliyorum,illa extra birşey yapacaksanız benim gibi hem fanstand hemde arkaya extra fan(intercooler türevleri) takabilirsiniz,ben alt tarafta ciddi ısı azalması farkettim ama denilene göre 3 kırmızı sadece ısıyla alakalı değil,yani geçici önlem bunlar.

Alıntıları Göster
    2005 kasım ayı üretimi. Son 1 yıldır dikey kullanıyorum. Hiçbir sorun olmadı şu ana kadar. İnşallah da olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: boylum

2005 kasım ayı üretimi. Son 1 yıldır dikey kullanıyorum. Hiçbir sorun olmadı şu ana kadar. İnşallah da olmaz.

Alıntıları Göster
    yakında ankastre sistemler gelişmeye başlıyacak xbox'a :))

koskoca mermeri ketireceğinize adam gibi bi alüminyum fan standı alırsanız ısı iletimi daha mantıklı olur.

yatay + fan stand
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.