Şimdi Ara

xbox360 için LCD TV tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Arkdaşlar! Benim xbox 360 'ı haftaya tamirden alayım(3k verdi 1 senesini doldurmadan) yanına birde LCD Tv alayım diyorum 1000-1500YTL bütçem var.Gelecekde, PS3 'e de geçebileceğimi göz önünde tutarsak ne tavsiye edersiniz.(82 ekran'dan büyük istemiyorum bu arada)

Benim düşündüklerim ;

SONY KDL32U3000K 32 81cm LCD TV
    SAMSUNG LE32S81B 32 81cm LCD TV
    SHARP LC32WD1E 3281cm LCD TV

Tecrübeli arkadaşların fikirlerini ve tavsiyelerini bekliyorum.Özellikle dikkat etmem gereken nelerdir?Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert34 -- 4 Mayıs 2008; 22:54:43 >

• Yazacağım TV modelini okuduktan sonra direk çarpıyla çıkın bu sayfadan, kafanız bulanmasın model karmaşasıyla, kapatın bilgisayarı yarın sabahda ilk iş onu alın

Samsung 32R81B
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Buna ben de katılıyorum
  • SONY KDL32U3000K 32" kullanıcısı olarak samsungu öneriyorum.Ben de normalde samsung alacaktım ama bir tanıdık sayesinde sony daha ucuza geldiği için sony'i seçtim.Pişman değilim Sony'den gayet memnunum,ama samsung bence 1 adım önde
  • fazla dusunme

samsung al
  • Samsung 32R81B
  • evet bende 1 hafta sonra bu tv yi alıcam xbox 360 için, çok övülüyo bu tv konsol oyunların da çok iyi performans verdiği söyleniyo yorumlara da bakılırsa haksız sayılmazlar.bakalım 1 hafta sonra herşeyi kendi gözümüzle görücez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox için monitör tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Yazacağım TV modelini okuduktan sonra direk çarpıyla çıkın bu sayfadan, kafanız bulanmasın model karmaşasıyla, kapatın bilgisayarı yarın sabahda ilk iş onu alın

Samsung 32R81B

Benim imzamda ki modeli ile ne farki var bunun ? Cunku bence bende kinin tasarimi daha guzel

Edit: 8000:1 mis senin onerdigin. Arti bu daha guzelmis bea. Ama ben 1300 ytl ye almistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keops|Egypt -- 5 Mayıs 2008; 0:43:29 >

• Sadece kontrast farkı yok, kullandığı işlemcilerde farklı 2 modelin, 32R81B çok daha iyi bi model, 5-6 ay öncesine kadar 2bin ytl den satılan bi tv ydi.

32" ler içinde en iyi 1-2 tv den biridir.
  • bunu bende düşünüyorum ama almışken 40 veya üzeri bişey almakta istiyorum.
    bu tarz önerilecek modeller varmı acaba?

edit: baktım şimdi bunun 37 ekranıda varmış ama aralarında 700ytl kadar falan bir fark var.
    değmez bence bu fiyata.

http://www.teknofiyat.com/?search=37R81B&altlimit=&ustlimit=
    http://www.teknofiyat.com/?search=32R81B&altlimit=&ustlimit=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Bayazıt -- 5 Mayıs 2008; 2:02:13 >

• Acele etmeyin bu ay 4 HDMI girişli, kontrast'ı 15.000:1, 32" Full HD Samsung TV'ler geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Acele etmeyin bu ay 4 HDMI girişli, kontrast'ı 15.000:1, 32" Full HD Samsung TV'ler geliyor.

32" olduktan sonra full hd olmuş-hdready olmuş bence o kadar önemi yok.Full hd'nin farkı 40"'den sonra çıkar
  • Samsung 32R81B Xbox ile mükemmel uyum sağlıyor.
  • Bu konuyla ilgili görüşlerim şu şekildedir :

Forumlarda bazı ürünler için sık sık "öneri zinciri" görebiliyorsunuz. Yani bir model hakkında üç beş kere olumlu yorumlar geldiği zaman, o yorumlara bakanlar aynı ürünü alıyor ve o ürünü alanlar yeniden o model hakkında olumlu yorumlar yazıyor, sonuçta bir söylentinin yayılması gibi bir model çok tutulur hale geliyor.

Bu durumda tabi ki o modelin başarılı olmasının da payı büyüktür. Ancak yine de "en iyi seçenek" olduğu konusunda o kadar da emin olunmamalıdır.

Mesela 5.1 hoparlör setlerinde uzun zaman herkes Logitech X-530 önerirdi. Bu setin alternatifleri Creative 5200 ve Philips MMS460 idi. Forumları okusanız herkes Logitech X-530'u tek geçerim, süper set der. Ancak hem bu modeli hem de Philips MMS460'ı dinlemiş olanlar Philips'i daha başarılı bulmuşlardır. Tabi 10 mesajdan 8'i Logitech'i önerince, ilk paragrafımda yazdığım "öneri zinciri" gerçekleşmiş oluyor.

Bu yazdıklarım o fiyata 32R81'den daha iyi cihazlar var demek için değil, körü körü bir modele bağlanılmamasını önermek içindir. Ayrıca kağıt üzerindeki değerlere bakarak Tv alınmaz, imkanınız varsa mağazalarda yakından görmek, imkanınız yoksa forumlarda mümkün olduğunca fazla görüş okumak doğru yoldur.

quote:

Orjinalden alıntı: herhangi bir üye
    Samsung 32R81B Xbox ile mükemmel uyum sağlıyor.

Sözüm meclisten dışarı, mesela bu mesaj... Bunu okusam, bu modelde Xbox360 ile kullanılabilmesi için diğerlerinde olmayan bir özellik var sanacağım. Halbuki piyasadaki en ucuz Hd Ready Tv'ler dahi Xbox360 ile tam uyumludur. Ya HDMI ile 720p sinyal alırsınız ya component ile 720p çözünürlük alırsınız, diyelim ki component yok, o zaman da VGA ile 1280x720 alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 5 Mayıs 2008; 12:50:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: signore

Sözüm meclisten dışarı, mesela bu mesaj... Bunu okusam, bu modelde Xbox360 ile kullanılabilmesi için diğerlerinde olmayan bir özellik var sanacağım. Halbuki piyasadaki en ucuz Hd Ready Tv'ler dahi Xbox360 ile tam uyumludur. Ya HDMI ile 720p sinyal alırsınız ya component ile 720p çözünürlük alırsınız, diyelim ki component yok, o zaman da VGA ile 1280x720 alırsınız.

Elimi yormama gerek kalmamış.. 1:1 katılıyorum..
  • dün gece itibarı ile projeksiyon konusuna sarmış bulunmaktayım.
    youtube da inanılmaz videolar var. millet inanılmaz sistemler kurmuş.
  • Samsung 32R81
  • 3'ude iyidir ama bu durumda sahsi tercihim Samsung olurdu
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.Sanırım Samsung alacağım.Olmadı xbox'ı yanımda götüreyim orda test edeyim diyorum.İzin verirler herhalde .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Acele etmeyin bu ay 4 HDMI girişli, kontrast'ı 15.000:1, 32" Full HD Samsung TV'ler geliyor.

82 ekranda hiç bir firma full hd ne yaptı, ne de yapacak.
    Size çok yeni ve en fes bir ürün tavsiyesi yapayım arkadaşlar.(malum hergün içindeyiz piyasanın)

32LG5000 modeli: Kısaca 50.000/1 kontrast desem
    Fiyat 1.799 lira TEKNOSA'da

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.