Şimdi Ara

xbox360 ırmızı ışık alan arkadaşlar? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya crysis başka bi yer bulamadınmı sen cihazı alcak.

adam sana diyorki cihaz multi.yok öle bişi. ya paldir ya ntsc-j'dir yada ntsc-u. bunların hepsi gibi bi şık yok ne yazıkki.

aceleye getirme işini. 1000ytl para vercen. ntsc-j falan satmasın sana.
  • Bence de o satıcı aynı kişi ise ondan alma. Sokaktan çapulcu çevirip eline birkaç 360- Ps3 versek daha açıklayıcı satardı sanırım.

Elindeki 360'ı satmak varken ps3'ü bekle diyor...
    3 kırmızı ışık hatasının tamiri 175 ytl...
    360 multi diyor... (Multi neyse artık, Bill Gates'in bile haberi yok konsolundaki bu özellikten anlaşılan)

Cımbızla mı yerleştirilmiş bu dünyaya bazı insanlar merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 25 Aralık 2006; 19:48:30 >
  • yani yalanmı oldu ordan almıyım mı firmware ile 920 ytl dedi adam bana birde bu xbox360 ın 2.joystick i nekadar?
  • Alma oradan bence. İşinin ehli birinden alman her zaman senin leyhine olur. Multi diye birşey yok arkadaşım, satıcıyı tebrik edebilirsin xbox'a yeni bir özellik kattığı için. Muhtemelen bu çok bilmiş arkadaş sana multi falan diyerek NTSC-J konsol verecektir. Dünyada satıcı bitmedi ya, talep olduktan sonra satan kişi elbet bulunur.
  • senin anlattığın kadarıyla adam hiç birşeyden anlamıyor

yukarda da söylediğim gibi az para değil daha güvenilir bir yerden al. cihazın pal yada ntsc-u olsun
  • fear ben arkadaşla paylaştım ve ona yazdım karga tulumba tabirle birşeyler yazmaya çalıştıkça battığının farkına var bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

fear ben arkadaşla paylaştım ve ona yazdım karga tulumba tabirle birşeyler yazmaya çalıştıkça battığının farkına var bence

neyi paylaştın olmayan bilgiyimi....bilmediğin konular hakkında kimselerin fikirlerinide değiştirmeye kalkma

• Konsol bölümünün %50'sini,Xbox bölümünün %80'inini kırmızı ışık sorunları doldurduğunuz için tebrik ediyorum.Xbox 360 için bahsedilecek o kadar çok güzel şey varken (örn:LİVE) konsolun canına okudunuz;bravo..
  • fear seni muhatap almam bunu böyle bil ufaklık
    bildiklerim bana yeter arkadaşa gereken şeyi yazdım merak edip benimle yazışırsa onunla muhatap olurum
  • Crysiskötü git ve al konsolu bende ilk baslarda kırmızı ısık hatası diye düsünüyordum ama artık sallamıyorum pek yakın bir zaman dilimindede alıcam mükemmel grafikler ve mükemmel oyunlar var hic düsünme al milletin kafanı bulandırmasına izin verme o kadar alan insan enayi degil.

X box 360 al ve next gen dünyasının keyfini cıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 25 Aralık 2006; 23:42:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

fear seni muhatap almam bunu böyle bil ufaklık
    bildiklerim bana yeter arkadaşa gereken şeyi yazdım merak edip benimle yazışırsa onunla muhatap olurum

arkadaş konsolu almamış millete bilgi dağıtıyor sen oynamadığın şeyi nasıl kötülüyebiliyorsun velet birde muhattaabım değilsin demiş sen kimsin de senin muhattabın oliim zaten senin fikirlerine benim sözüm bundan sonra bilmediğin şeyler hakkında millete yalan yanlış şeyler söyleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeaR_Of_THE_DARK -- 25 Aralık 2006; 23:46:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

Bence de o satıcı aynı kişi ise ondan alma. Sokaktan çapulcu çevirip eline birkaç 360- Ps3 versek daha açıklayıcı satardı sanırım.

Elindeki 360'ı satmak varken ps3'ü bekle diyor...
    3 kırmızı ışık hatasının tamiri 175 ytl...
    360 multi diyor... (Multi neyse artık, Bill Gates'in bile haberi yok konsolundaki bu özellikten anlaşılan)

Cımbızla mı yerleştirilmiş bu dünyaya bazı insanlar merak ediyorum.

Valla ben de merak ediyorum cımbızla olabilir.
    @crysiskötü bana bak öncelikle crysis iyidir. O grafikleri ne ps3 nede x360 verir. Sana bunları kim dedi ve nerde çalışıyor varsa dükkan adını yaz sevaba girersin. Sana tavsiyem x360 alabilirsin mart ve mayıs 2006 üretimi olmasına dikkat etmelisin. pal ve ntsc Avrupa ve amerika demektir, ntsc-j ve ntsc-u hakkında bilen arkadaşlar daha sağlıklı cevap yazacaktır. Yerin de olsam bir adet yazdığım tarihin ürünü x360 alır oturur oynardım. Ps3 gelince onuda alırdım kısaca yeni üretimler de sorun yok gibi ama temmuzdan sonra gelen konsollar için firmware sorunu varmış. Ve son olarak orjinal alacaksan sorun etmiyorsan mart'ı bekle ps3 al yada x360 al. Pc'yi aklından geçirme bile konsol fiyatına ekran kartı alacaksan o başka.

• Arkadaşım bu işi forumda yapanlar var.Amerikadan ya da avrupadan getiriyorlar ve üzerine kar koyup satıyorlar.Ntsc-u ya da pal al ancak ntsc-j alma.Bende pal var 2. yi almayı düşünüyorum ve alırsam ntsc-j alırım çünkü zaten pal ya da ntsc farketmiyor.Bu vesile ile asia ve japon oyunlarını da oynarım.İlk makinen senin ve kesinlikle ya ntsc-u yani amerika ya da pal alıcaksın.
    2. el kısmına yaz ya da biraz gezin arkadaşları orada görürsün.İrtibata geç bir tane getirt en güzeli
  • fear sana söz hakkı verdiğimde konuş bahsettiğin konsolu ve diğer konsolları oynadım ps3 haricinde konsol problem değil şahsım için ,sana laf atılan şeylere cvp yaz bu konuda muhatabım crysiskötüdür sana herhangi birşey yazarsam konuş yada sus ufaklık
  • Arkadaşa gereken şeyleri yazmışsın.O gazla da güzel bir başlık açmış.

Abicim alın evinize 10 tane 3 kırmızı veren XBOX 360,açın farklı üyelikler,bozuk makina deyin.O kırmızılara bakın bakın sevinin.Hatıra fotoğrafı falan çektirin.

Sonra bu sorunlar azalınca üzülebilirsiniz,özleyebilirsiniz kırmızıyı....
  • ben kırmızı ışık aldım (pazardan) çok beğendim odada köşede duruyor ışıl ışıl izliyorum, malum önümüz yılbaşı komşularda izliyor :) :) eee böyle soruya böyle cevap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemanF1 -- 26 Aralık 2006; 17:14:23 >
  • solid arkadaşa gereken şeyleri bugün yazdım dostum o başlığı 3 gün önce açmıştı
  • yılbaşı geldi süslemek lazım sağı solu.
    kırmızı olur yeşil olur mavi olur.çeşit çeşit...
    yahni olur.yok pardon çeşni olur iyi olur fanamı işte...

görenlerde konsoları bunlar üretiyo zannedecek.
    360a kötü dedin hııı..vay vay vay...
    ab bak PS3e küfür etti kaçtı ben gördüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 27 Aralık 2006; 0:49:49 >
  • @ilkerinanç
    Ne anlatmaya çalıştın Allah aşkına? Anlamadığım için soruyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

yılbaşı geldi süslemek lazım sağı solu.
    kırmızı olur yeşil olur mavi olur.çeşit çeşit...
    yahni olur.yok pardon çeşni olur iyi olur fanamı işte...

görenlerde konsoları bunlar üretiyo zannedecek.
    360a kötü dedin hııı..vay vay vay...
    ab bak PS3e küfür etti kaçtı ben gördüm..

bakıyorumda burda saldım bayıra mevlam kayıra takılıyosun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.