Bildirim
xbox360 ırmızı ışık alan arkadaşlar?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum forumda bir arama yap istersen bu konuda cok sey yazıldı çizildi.Birde benim sitemde yazdığım makaleyi okuyabilirsin.Site:www.xbox360.gen.tr -
sen kırmızı ısık hatasımı aldın crysis yoksa makinen dahi yok bilgimi alıyorsun...quote:
Orijinalden alıntı: Tacmahal
Dostum forumda bir arama yap istersen bu konuda cok sey yazıldı çizildi.Birde benim sitemde yazdığım makaleyi okuyabilirsin.Site:www.xbox360.gen.tr -
crysis yeni dönem ajdarı benim gözümde.quote:
Orijinalden alıntı: ysfclk
sen kırmızı ısık hatasımı aldın crysis yoksa makinen dahi yok bilgimi alıyorsun...
Alıntıları Göster -
daha almadım sadece adam bana bunun tamirinn 120 dolar olduğunu söledi bu normal bir fiyatmı?onu merak ediyorum sadecequote:
Orijinalden alıntı: VoodooRush
crysis yeni dönem ajdarı benim gözümde.
Alıntıları Göster -
dostum esprimi yapmaya çalıştın anlam vermedim cvbına ama bence profilindeki resimle ajdara benzeneyen sensinquote:
crysis yeni dönem ajdarı benim gözümde.
Alıntıları Göster -
Arkadaşım ilgi toplamaya çalıştığın belli 30 kişi sana git al dedi. Sorun çıkıp çıkmayacağını kimse sana söyleyemez. Bir soru milyon kerede sorulmaz. 32 mesajın var 32 side aynı sorun üzerine. Allah aşkına aynı şeyleri tekrar tekrar okumaktan zevk mi alıyorsun?quote:
Orijinalden alıntı: crysiskötü
dostum esprimi yapmaya çalıştın anlam vermedim cvbına ama bence profilindeki resimle ajdara benzeneyen sensin
Alıntıları Göster
Resim olayına gelincede sende koy kendi resmini beni beğenmedin madem (ki sen beğensen ne olacak, beğenmesi gerekenler beğendikten sonra.) senide görelim.
-
Ya bu kırmızı ışık sorunu nedir anlamadım gitti.Sony tayfası şişirdi bunu millette yiyor.Zamanında yazıcıoğunda gümüş dvd almaz kendiniz çekerseniz ps2nin kafası bozulur geyiği gibi.Arkadaşım bu kadar sormakla bir yere varılmaz.Alırsın çıkarsa sorun 60 liraya yapıyor zaza handa.Oldu yapamadı para almıyor.Şansına küsersin hepsi bu.Herkesin parası tatlı ama bu kadar düşünmeye değmez açıkcası.quote:
Arkadaşım ilgi toplamaya çalıştığın belli 30 kişi sana git al dedi. Sorun çıkıp çıkmayacağını kimse sana söyleyemez. Bir soru milyon kerede sorulmaz. 32 mesajın var 32 side aynı sorun üzerine. Allah aşkına aynı şeyleri tekrar tekrar okumaktan zevk mi alıyorsun?
Resim olayına gelincede sende koy kendi resmini beni beğenmedin madem (ki sen beğensen ne olacak, beğenmesi gerekenler beğendikten sonra.) senide görelim.
Alıntıları Göster
-
offf yeter ya sizlerde haklısnz arkadaşlar vodooo kusura bakma ben öle demek istemedim yaw ben xbox almak istiyorum her karar verdiğimdede adam bana sen ps3 al ilerde fazladan verdiğin 300 dolara değicek diyo beni tekrar düşüncelere sokuyor 3 kırmızı ışık olursa da 120 dolara yaparz diyo bundan dolayı bende korkuorum onun için hepsi başınızı ağrıttysam özr dilrmquote:
Orijinalden alıntı: myfranco
Ya bu kırmızı ışık sorunu nedir anlamadım gitti.Sony tayfası şişirdi bunu millette yiyor.Zamanında yazıcıoğunda gümüş dvd almaz kendiniz çekerseniz ps2nin kafası bozulur geyiği gibi.Arkadaşım bu kadar sormakla bir yere varılmaz.Alırsın çıkarsa sorun 60 liraya yapıyor zaza handa.Oldu yapamadı para almıyor.Şansına küsersin hepsi bu.Herkesin parası tatlı ama bu kadar düşünmeye değmez açıkcası.
Alıntıları Göster
-
Biraz bilgisayarla uğraşmış(overclock vs.) ve yine biraz ingilizcesi olan(yabancı sitelerden yararlanacak kadar) biri için 120 dolar falan vermeye gerek yok.Elimde 360'ı açacak kit olsa aletin sorunlu olduğundan değil o.c yi sevdiğimden dolayı açar cpu/gpu suna arctic silver,bide açmışken iyi bir fan monte ederim,sonuçta ps3 te xbox360 ta hepsi bilgisayar,120 dolarlık bi olayda yok,işi yapan fazla adam olmadığından o fiyatı çekmişlerdir.quote:
offf yeter ya sizlerde haklısnz arkadaşlar vodooo kusura bakma ben öle demek istemedim yaw ben xbox almak istiyorum her karar verdiğimdede adam bana sen ps3 al ilerde fazladan verdiğin 300 dolara değicek diyo beni tekrar düşüncelere sokuyor 3 kırmızı ışık olursa da 120 dolara yaparz diyo bundan dolayı bende korkuorum onun için hepsi başınızı ağrıttysam özr dilrm
Alıntıları Göster
-
quote:
offf yeter ya sizlerde haklısnz arkadaşlar vodooo kusura bakma ben öle demek istemedim yaw ben xbox almak istiyorum her karar verdiğimdede adam bana sen ps3 al ilerde fazladan verdiğin 300 dolara değicek diyo beni tekrar düşüncelere sokuyor 3 kırmızı ışık olursa da 120 dolara yaparz diyo bundan dolayı bende korkuorum onun için hepsi başınızı ağrıttysam özr dilrm
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: crysiskötü
kardeşim demek ki bida o adama gitmicenadam tabi daha fazla kazancak ps3 al dio
-
crysis bana pm den gel sana olayın içyüzünü bilinmeyenleri anlatayımquote:
Orijinalden alıntı: Mertquote:
Orjinalden alıntı: crysiskötü
kardeşim demek ki bida o adama gitmicenadam tabi daha fazla kazancak ps3 al dio
Alıntıları Göster
ondan sonra bence en iyi seçimi yaparsın belkide nintendo wii alırsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: gamerr
crysis bana pm den gel sana olayın içyüzünü bilinmeyenleri anlatayım
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: gamerr
bilinmeyen yönleriymiş sen burdaki insanlardan daha çok biliyorsun herhalde.
anlat bakalım şu bilinmeyen yönleri hep beraber bekliyoruz........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeaR_Of_THE_DARK -- 25 Aralık 2006; 18:01:08 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kelli felli
Biraz bilgisayarla uğraşmış(overclock vs.) ve yine biraz ingilizcesi olan(yabancı sitelerden yararlanacak kadar) biri için 120 dolar falan vermeye gerek yok.Elimde 360'ı açacak kit olsa aletin sorunlu olduğundan değil o.c yi sevdiğimden dolayı açar cpu/gpu suna arctic silver,bide açmışken iyi bir fan monte ederim,sonuçta ps3 te xbox360 ta hepsi bilgisayar,120 dolarlık bi olayda yok,işi yapan fazla adam olmadığından o fiyatı çekmişlerdir.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kelli felli
Biraz bilgisayarla uğraşmış(overclock vs.) ve yine biraz ingilizcesi olan(yabancı sitelerden yararlanacak kadar) biri için 120 dolar falan vermeye gerek yok.Elimde 360'ı açacak kit olsa aletin sorunlu olduğundan değil o.c yi sevdiğimden dolayı açar cpu/gpu suna arctic silver,bide açmışken iyi bir fan monte ederim,sonuçta ps3 te xbox360 ta hepsi bilgisayar,120 dolarlık bi olayda yok,işi yapan fazla adam olmadığından o fiyatı çekmişlerdir.
ya bide böyle işlerle küsürlü fiyat vermiyolarmı. 120 dolar 177 ytl eder. sanki yetkili servis tarifesi
-
ilk önce şuna 3 kırmızı ışık dememekle başla bence. ısınma problemi(genelde)quote:
Orijinalden alıntı: FeaR_Of_THE_DARKquote:
Orjinalden alıntı: gamerr
bilinmeyen yönleriymiş sen burdaki insanlardan daha çok biliyorsun herhalde.
anlat bakalım şu bilinmeyen yönleri hep beraber bekliyoruz........
Alıntıları Göster
sen aletin tamir yollarını araştırmaktan çok oyunlarını ve avantajlarını araştır beğenirsen al. bu kadar kafaya takarsan alet 4 kırmızı ışıkta verir. 2006nın 9. ayı üretimli makineyi al otur oyna. (4.aydan sonra problem büyük ölçüde azalmıştır) 360ıda başka bi yerden al bence. asla böyle konuşan bi yerden 360 almam.
sana kolay gelsin. çabul karar vermen dileğiyle. forumdaki herkes sıkıldı çünkü 3 kırmızı ışık sormandan.
-
Arkadaşım sen ps kısmın da da Japonya'dan ps3 diye bir topic açmışsın, ne iş ? Çomak sokmaya çalışıyorsan çok tepki çekersin onu baştan söyleyeyim. Eğer iyi niyetli bir soruysa bu buyur ''burayı'' kullan. 3 kırmızı mevzusunun öyle bir suyunu çıkardı ki bazı insanlar hiçbir 360 sahibinin bu konuda konuşacak sabrının kaldığını sanmıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: darkd66quote:
Orjinalden alıntı: kelli felli
ya bide böyle işlerle küsürlü fiyat vermiyolarmı. 120 dolar 177 ytl eder. sanki yetkili servis tarifesi
Alıntıları Göster
-
şuan elimdeki parayı nasıl kullanabilrim diye düşünüyorum daha sonra ps3 için 1 sene beklemem gerekicek kolay biriktrmedim parayı çomak sokmakla inanın aşaksı yok her iki konsoluda seviyorum ama şuanda xbox360 çok istiyorum fakat ileride ps3 grafikleri alır başını giderde ozaman işte 1 sene falan beklemek zorunda kalıcam içim gidicek ama benim şikayetim 3 kırmızı ışık değil tam olarak onun tamirini ucuza biyerde yaptrabilrsem öyle biryer bulursam hiç düşünmeden 3 kırmızı ışıklı xbox bile alırm ama baksanıza adam 120 dolar çekiyo kimse beni yanlış anlamamıştr umarımquote:
Orijinalden alıntı: Clementine
Arkadaşım sen ps kısmın da da Japonya'dan ps3 diye bir topic açmışsın, ne iş ? Çomak sokmaya çalışıyorsan çok tepki çekersin onu baştan söyleyeyim. Eğer iyi niyetli bir soruysa bu buyur ''burayı'' kullan. 3 kırmızı mevzusunun öyle bir suyunu çıkardı ki bazı insanlar hiçbir 360 sahibinin bu konuda konuşacak sabrının kaldığını sanmıyorum.
Alıntıları Göster
-
SON KEZ YAZIYORUM. YA ARKADAŞIM İSTİYORSAN GİT AL. İNTERNETTE MİLYON TANE İŞİ NASIL YAPACAĞINI ANLATAN YER VAR. ENDEMDE 60 YTL OLDUĞU YAZIYOR HER YERDE. DAHA NE İSTİYORSUN ALLAH AŞKINA.quote:
şuan elimdeki parayı nasıl kullanabilrim diye düşünüyorum daha sonra ps3 için 1 sene beklemem gerekicek kolay biriktrmedim parayı çomak sokmakla inanın aşaksı yok her iki konsoluda seviyorum ama şuanda xbox360 çok istiyorum fakat ileride ps3 grafikleri alır başını giderde ozaman işte 1 sene falan beklemek zorunda kalıcam içim gidicek ama benim şikayetim 3 kırmızı ışık değil tam olarak onun tamirini ucuza biyerde yaptrabilrsem öyle biryer bulursam hiç düşünmeden 3 kırmızı ışıklı xbox bile alırm ama baksanıza adam 120 dolar çekiyo kimse beni yanlış anlamamıştr umarım
Alıntıları Göster
BURDA 30 KİŞİ 30'UDA 360 KULLANICISI AL DİYOR. PS3'DEN 300 DOLAR FAZLA KAR EDİCEM DİYEN ADAM ALMA DİYOR. ONA İNANIYOR BURDAKİLER İNANMIYORSAN SORMA BURADA.
-
herkesten özr diquote:
SON KEZ YAZIYORUM. YA ARKADAŞIM İSTİYORSAN GİT AL. İNTERNETTE MİLYON TANE İŞİ NASIL YAPACAĞINI ANLATAN YER VAR. ENDEMDE 60 YTL OLDUĞU YAZIYOR HER YERDE. DAHA NE İSTİYORSUN ALLAH AŞKINA.
BURDA 30 KİŞİ 30'UDA 360 KULLANICISI AL DİYOR. PS3'DEN 300 DOLAR FAZLA KAR EDİCEM DİYEN ADAM ALMA DİYOR. ONA İNANIYOR BURDAKİLER İNANMIYORSAN SORMA BURADA.
Alıntıları Göster
liorum haklısnz son bir şey cihazın multi oldugunu soledı palmı dedım cıhaz multi dedi nedemek oluyor bu?birazdan çıkıp alıcam cvplarınızı bekliyorum
-
Yanlış biliyor olabilirim ama xbox360 da multi yok,multi yi ps3 için demiş olabilir belki...quote:
herkesten özr di
liorum haklısnz son bir şey cihazın multi oldugunu soledı palmı dedım cıhaz multi dedi nedemek oluyor bu?birazdan çıkıp alıcam cvplarınızı bekliyorum
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox 2 kişilik oyunlar
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox türkçe oyunlar
- fifa 24 adam kaçirma tuşu
- black myth wukong xbox
- grand theft auto vi çıkış
- telegram indirim kanalları
- efootball türkçe spiker
- araba oyunları pc
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X