Şimdi Ara

Xbox360 Keyif Verici Yönleri ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende inş. bir aksilik olmazsa 1 hafta içerisinde bir xbox360 sahibi oluyorum..

Ama daha önce bir konsola sahip olmamış biri olarak tabikide bazı soru işaretleri yok değil kafamda,ilk olarak;

Evde birde abim var ve xbox'ta 2 kişi beraber oynanabilecek oyun yeterince varmı ? vede Fifa , Pes vs. bunlar 2 kişi ps'deki kadar zevkli oluyor mu :) ?

Xbox'ın "+" yönleri nelerdir ,keyif veren yönleri nelerdir ? oyunları vs. iyi sarıyor mu ?

yani işte bu ve buna benzer sorular var aklımda,forumda ufakça aradım ama pek bir şey bulamadım bu sorularımla ilgili..

paylaşırsanız sevinirim :) ,

kolay gelsin.

• nedense kimse aradığını bulamıyo forumda bi türlü
    neyse xbox çok keyif verir, çay sigara gibidir... madde bağımlısı gibi olursun,2 kişi pes ve fifa oynamak, minyatür kale maç yapmak kadar zevklidir.
    gears of war falan sıkı sardığın zaman güzel olur.
    kurtulmak için tedavi merkezleri var, almadan önce iyi düşün
    kafam da tabi ki bazı soru işaretleri de yok değil...forumda biraz araştırma yapsam da bulamaoaoaoilk kez konsol alıcam nolur yardım

• XBOXI AÇMAK+DVD Yİ YERLEŞTİRMEK+ÇEKİRDEK KOYUP+KOLTUĞA GÖMÜLMEK VE KARŞINA ÇIKAN GÖRSEL ŞÖLENİN KEYFİNİ YAŞAMAK İŞTE KEYİF BU

Onun dışında tüm futbol oyunları +bir ton oyun 2 kişi ve internet üzerinden oynamaya elverişli
  • hocam şunları söleyim hiç beklemeden al bende yenigeçtim artık pcnin yüzüne bakmıyorum çünkü artık ekran kartı cart curt parası vermekten bıktım aldım bi xbox üstüne birde lcd tv ooh deme keyfime süper valla

2 kişilik bir sürü oyun var army of two mesela tam 2 kişilik oyun

xboxun sarması adamı kolay oynanabilmesi mükemmel gamepad daha bir sürü yani anlatılmaz yaşanır.

alacaksan kesinlikle arcade pack pal tavsiye ederim 3 kırmızı riski yok gibi bişiy....

hadi kolay gelsin
  • Aslında cevabı kendin veriyorsun

sana acı verse konsol almazsın değil mi ama alacaksın konsol bak demekki zevk alacağını biliyorsun
  • Forumda aradığını bulamama ihtimali üzerine biz bunları sabit başlık yapıp herkes görsün diye en üste koyduk.Öncelikle sabit başlıkları okuyun.
    Konu kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.