Şimdi Ara

Xbox360 olmasaydı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Adventure

Xbox 360 olmasaydı

- 'Konsollar bozulmaz' kuralı hiç bozulmayacaktı.

- PS3'ün değeri bu kadar anlaşılamayacaktı.

- Wii alırdım diyen herkes tıpış tıpış birer tane PS3 alacaklardı.

- MS 2 milyar dolar zarara girmeyecekti.

- Dünya daha güzel bir yer olacaktı.

- Çok şahane olacaktı.

Birini seçiniz

Duyanda playstation hiç bozulmadı sanar
  • quote:

Xbox 360 olmasaydı

- 'Konsollar bozulmaz' kuralı hiç bozulmayacaktı.

- PS3'ün değeri bu kadar anlaşılamayacaktı.

- Wii alırdım diyen herkes tıpış tıpış birer tane PS3 alacaklardı.

- MS 2 milyar dolar zarara girmeyecekti.

- Dünya daha güzel bir yer olacaktı.

- Çok şahane olacaktı.

Birini seçiniz

yine burdada cikmissin bakiyorum kıskancliktan catliycaksin ne kadar hasetsin anlamiyorum seni birak xbox sahipleri mutlu mutlu yasasinlar konsollari ile..sana ne oluyorki?

-bana ps3 te hicbir sorun olmadigini söle

-evet 40 50 ytl takasa (oyuna deil) vermek hosuna gidiyor ve ps3 un degerini daha iyi anliyorsun

-wii alan kesim zaten cocuklari icin aliyor grafik meraklisi deil yani gidip ps3 almaz wii yi de kiskaniyorum deme bana..onu alan cocugu icin aliyor..ps3 alana kadar gider dreamcast alir enazindan onda oyun var

-MS nasil zarara giriyormus hala anlamadim merak etme kimse babasinin hayrina iş yapmaz bu sektörde..hele bill gates gibi biri hic degil..gec onlari sen..Sony MS yuzunden ne kadar para kaybetti onu dusunsene bi

-Dünya suan cok guzel xbox ve oyunlari ile merak etme...i love you xbox and die sonyyanboys

• Bozulan XboX lar yanında lafı bile edilmez : ))) PS3 Her elektroniğin bozulma ihtimali kadar bozulur daha fazlası değil, yani bi cep tel. bi monitör, bi TV ne kadar bozulma ihitmali varsa PS3 ünde o kadardır.. ama bunu XboX için söyleyebilecek varmı? duyamadım? çunku devap, XboX ın bozulma ihtimali kadar yüksek bi ihtimalde elektronik herhalde Arabalar için satılan Çakma Halojen farlar varya, 30 günde patlama garantisi var :))) odur, o kadar.
  • MS bozulan makinalardan dolayı 2 milyara yakın zarar açıkladı aylar evel.. Biraz öğren bazı şeyleri, ondan sonra belki diğer komik sorularına bir cevap verme tenezzülünde bulunabilirim. Ağır gelir yoksa hepsi birden cevaplanırsa, oturabilir..

(Bu arada adam takıldığmı - 2 milyarlık zarar konusu hariç tabi - bile anlayamıyor daha, hey güzel yarrabbiii.. )
  • quote:

MS bozulan makinalardan dolayı 2 milyara yakın zarar açıkladı aylar evel.. Biraz öğren bazı şeyleri, ondan sonra belki diğer komik sorularına bir cevap verme tenezzülünde bulunabilirim. Ağır gelir yoksa hepsi birden cevaplanırsa, oturabilir..

(Bu arada adam takıldığmı - 2 milyarlık zarar konusu hariç tabi - bile anlayamıyor daha, hey güzel yarrabbiii.. )

o 2 milyar dolarlık zarar microsoft a çok iyi bir ders oldu aslında...bundan sonraki nesilde üstüne atom bombası atsan bir şey olmaz cinsinden taş gibi bir konsolla çıkmazlarsa ben de bu forumu o vakit (2012-2013) bırakırım...
  • İşte MS'e ders oldu da arkadaşa olmamış anlaşılan
  • Anladıkki kevinsert, Sony, MS yüzünden para kaybedince mutlu oluyor. Microsoft kartvizitini görmek isterdim şahsen.
  • xbox 360 olduda ne oldu? once bagimlilik yapti sonra bozuldu,benimde moralimi bozdu!!!(gerci 3k gormedi ama yinede bozuldu:(...)

xbox 360 olmasaydi ps2 ile ayda yilda bir oynamaya devam ederdim ,oyun,konsol fanatigi olmazdim valla ne yalan soliyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubtful1 -- 22 Aralık 2007; 8:56:37 >
  • Olmasa hoş olmazdı ps3 üm tozlanmak yerine biraz daha kullanılırdı

Wii yi de her halukarda yine satardım çünkü hevesini alınca wii nin de bir anlamı kalmıyor
  • Evet olmasa olurdu sadece evde fazladan sıkılırdım kendimi derslere verirdim inek olurdum. arkadaşlar yapmayım lütfen böyle microsoft 2 zara ederse 10 kazanır gereksiz tartışmalar bunlar.

Ha bide xbox olmasa bu konu açılmaz sizde kendinizi boşuna yormazdınız.

edit:aslında düşündümde bende bu cevabı yazmazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üyee -- 22 Aralık 2007; 9:39:24 >
  • 1999 sonlarında haberim oldu xbox projesinden,ama açıkçası pek bir anlam ifade etmedi bana,nitekim birçok konsol spekülasyonu dolaşıyordu o sıralar(indrema vb... )
    Microsoft gibi paranın gani olduğu ve inatla mücedele etği için Bill gatesi utlamak lazım,o kadar zarar etse de hala gelişim içerisinde.
    Sony'nin, umursamaz ve piyasa trendlerini belirleme sevdasına,handikapına çok güzel bir cevap oldu Xbox projesi,Nintendoyu saymıyorum, nitekim zaten 1880'lerde kurulan bir firma ve konsol departmanı olarak hepsinden daha garanti bir müşteri portföyü var.Adamların tarzı belli,ettği kar ve sattığı oyunlar yıllardır ortada,yani çok iyi para kazanıyorlar.
    Ben multiplatform bir oyuncuyum,bir sisteme antipatim yok açıkçası,Gran turismo 5 ya da Mgs gibi kült oyunları oynamadan,ya da Super Mario galaxy,Metroid pirme,Zelda olmadan olmaz zaten, o sebeble her konsolun çekici tarafları var ve direkt olarak birini silemeyiz.Silsek de bu objektif bir değerlendirme olmaz.Kendimizi kandırırız o kadar.
    Ayrıca firmware olayı ile birlikte alım gücünün düşük olduğu ülkemiz ve benzeri ülkelerde, Xbox 360 satışının ver popülerliğinin bu safhalara geldiğini de unutmamak lazım,tabiki firmware de olmasa, parası olan az ya da çok bir şekilde işin bir ucundan tutup yine 360 alırdı orası ayrı mevzu,ama Sony'nin hazırlıksız yakalnması ve backup olayının henüz olmayışı bizim gibi ülkelerde satışlarını batırmıştır ve 360 ile uzun süre rekabet edememesini de hali ile beraberinde getirmiştir.
    Zaten,birtakım konsol satış analistçilerine göre,ortalama 2 yıl içerisinde şu an ki 3 platformda, satış bazında aşağı yukarı kafa kafaya gelecek,en azından öyle bir öngörüde bulunmuşlar,tabi ne olur orasını Allah bilir.

• Paran varsa Ps3 biblo gibi durmaz. Ben internetten Pes08 oynuyorum genelde. Şimdi UT3 sipariş ettim sırf daha fazla PS3 oynamak için. Oynama sürelerimi dengelemeye çalışıyorum Xbox360 ile. MGS, Littlebigplanet yada FF çıkarsa zaten bu sefer Xbox360 uzun bir süre biblo olarak kalacak.
  • ps3 alıcaktım ben arkadaşların tavsiyesi üzerine x360 aldım iyikide almışım. ama x360 olmasa pc ye yatırım yapardım ps3 ün orjinal oyunlarıyla kim uğraşıcak
  • xbox olmasaydı? değil xboxda kopya olmasaydı?sorusu asıl önemli soru
  • Xbox6 olmasaydı,oyun programcıları PS3 sistemi ile uğraşacakları için,PSde şuan en kötü oyun Uncharted Df ayarında olurdu.Uçan kaçan oyunları oynuyor olabilirdik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Xbox6 olmasaydı,oyun programcıları PS3 sistemi ile uğraşacakları için,PSde şuan en kötü oyun Uncharted Df ayarında olurdu.Uçan kaçan oyunları oynuyor olabilirdik.

+1905
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.