Şimdi Ara

Xbox360 olmasaydı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herkese merhaba, iyi bayramlar.

Microsoft eğer risk almayıp Xbox'ı ve ardından Xbox360'ı piyasaya sürmeseydi şuan piyasada sadece Ps3 ve Wii olacaktı. Böyle bir ortamda Ps3 yan gelip yatacak ve satış rekorları kıracaktı. Yine Wii kadar satamasa bile şuanki toplam satıştan çok daha fazlası satılmış olacaktı. Halo pcye özel bir oyun olurdu (başta öyleydi zaten), Mass Effect, Gears of War, Bioshock gibi oyunlar belki sadece bilgisayara çıkacaktı.

Eğer Xbox olmasaydı gidip bir Ps3 alır mıydınız yoksa Wii mi alırdınız? Xbox360 olmasa çok kötü olurdu herhalde, siz ne düşünüyorsunuz. Bende Ps3 var ama oyunlar pahalı olduğu için toplasam Xbox360'ın 30da biri kadar oyun oynamışımdır. Ben eğer xbox360 olmasaydı bilgisayara yatırım yapardım yanına da Ps3 alırdım.

• Herhalde PS3 alırdım11 kasım 2006 gününe kadar xbox360'dan haberim yoktu ve ps3 çıktığı gün 1.500 ytl gibi bir fiyatı gözden çıkarmıştım fakat 5 aylık erteleme haberini duyunca beynimden vurulmuşa döndüm ve bana bir konsol lazım dedim ve o sıralarda 360'la tanıştım ve 1 ocak 2007 günü bir adet XBOX360 sahibi oldumAT ve ÜSKÜDAR denklemi1 sene hiç oyun oynamadıktan sonra 360'da FNR3 ve GOW attan düşmüş karpuza çevirdi beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 21 Aralık 2007; 21:56:58 >

• pc+wii...

Ps3, oyun çeşidiyle bana hitap etmiyor. Alan Wake'i MGS'ye tercih ederim. Onun yanına pc'ye çıkıp da ps3'e uğramayan onlarca Western RPG oyununu unutmamak lazım. ( Neverwinter Nights, Fable, Dark Messiah vs. vs. ) Bir western rpg hastası olarak ( dikkat edin, abidik gubidik japon rpg'lerinden bahsetmiyorum ) pc kesinlikle benim için daha iyi çözüm olurdu. Ayrıca onlarca adventure oyunu da cabası. ( Still Life 2 gibi ) Microsoft zaten oyunları pc'ye çıkarırdı. Mesela Mass Effect pc'de olurdu. Yani pc pc pc... Ama Allah'tan xbox360 çıktı da hem pc tarzı oyunları, hem de konsol tarzı oyunları uygun bir fiyata, ekran kartıyla uğraşmadan oynayabiliyoruz.
  • PS3 alırdım diyeceğim ama kırılmayan konsolu da alıp ne yapacam. Beklerdim kırılmasını, böyle bön bön oyunsuz kalırdım elde hiçbir konsol yokken.

Oy düşündüm de bu Xbox baya işe yaradı yav.
  • Ben ilk günden beri Xbox'ı takip ediyorum. İlk Bill Gates röportajlarında Xbox projesinden bahsetmişti. Kod adı Xbox denmişti, ismi başka olacak demişlerdi ama sonra Bill amca Xbox'ı beğenmiş, proje ismi konsolun ismi oldu. Bir demo yayınlamışlardı, bir bayan hareketler yapıyordu arkasında bir robot onu taklit ediyordu çok etkilenmiştim. Birsürü kelebeğin uçtuğu bir sahne vardı. Dedim işte konsol budur diye. Türkiye'ye gelince 1000$a satıldığını gördüm ve almaktan vazgeçtim. Ps2'de almadım öyle o dönem oyundan uzaklaştım, Nebula'da Ultima Online oynadım. Şimdi Ps3 ve Xbox360 gelince mahrum kalmak istemedim. Çok ta memnunum özellikle Xbox360'tan.

• Xbox'ın önemini hatırlamış olduk valla

İyiki varsın Xbox 360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 21 Aralık 2007; 22:15:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

Ben ilk günden beri Xbox'ı takip ediyorum. İlk Bill Gates röportajlarında Xbox projesinden bahsetmişti. Kod adı Xbox denmişti, ismi başka olacak demişlerdi ama sonra Bill amca Xbox'ı beğenmiş, proje ismi konsolun ismi oldu. Bir demo yayınlamışlardı, bir bayan hareketler yapıyordu arkasında bir robot onu taklit ediyordu çok etkilenmiştim. Birsürü kelebeğin uçtuğu bir sahne vardı. Dedim işte konsol budur diye. Türkiye'ye gelince 1000$a satıldığını gördüm ve almaktan vazgeçtim. Ps2'de almadım öyle o dönem oyundan uzaklaştım, Nebula'da Ultima Online oynadım. Şimdi Ps3 ve Xbox360 gelince mahrum kalmak istemedim. Çok ta memnunum özellikle Xbox360'tan.

O bahsettiğin video'nunbir posteri vardı ve Robot'un göbeğinde "X" şeklinde amblem vardıXBOX1'İ HALO sayesinde tanımıştım ama TÜRKİYE'de hiç oyunu bulunmuyordu o yüzden uzak kalmıştım.PS2 2005 senesinden sonra çekilmez hale gelmişti ve daha iyi grafik istiyordum1 sene PS2'ye sırt çevirdim, o ara XBOX1 alayım demiştim ama ps3 haberleri geldi, o da rtelendikçe ertelendi saolsun(orjnalinde 2005'de çıkacaktı)XBOX1 fiyatı 80 ytl'ye kadar düştü şu anda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 Kolları ps1 e olur mu?
    15 yıl önce açıldı
    ps1 oyunu ps3te çalışır mı
    11 yıl önce açıldı
    Ps3 Vs Xbox 360 Gamepad
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xbox360 olmasaydı Ps3 satardı tabiki, ama ne olurdu denirse Ps3 geç yaygınlaşırdı şimdi oldugu gibi Ps2 de oldugu gibi, Ps2 2001 de fln çıktı yanlış hatırlamıyosam ama 2004 - 2005 de adam gibi yaygınlaştı, Ps3 de zaten aynı olayı yapıyor şuanda. geç yaygınlaşıyor, yani bu sony nin herzamanki yaptıgı olay ps2 de geç yaygınlaştı piyasaya, buna şöyle bi yorum getirirsek güzel olur, Ps3 aslında geride kalmadı, Xbox360 çok hızlandı aşırı ilerledi :)

Edit : Ve Evet Ps3 Alırdım, Ama Şuanki Alacagım Tarihden Daha Önce Almazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynex -- 21 Aralık 2007; 22:24:45 >
  • sonynin eline mahkum kalırdık iyiki microsoft bu piyasaya girdi rekabet her zaman bize yarar getirir.Mesela ben gidip intel işlemci almak yerine amd aldım iyiki almışım .Geçen sene xbox360 alcaktım paramda vardı ama makineyi satan bulamadım 85oytl idi fiyatı onun yerine ps2 aldım pişmanmıyım hayır.next gen konsolda xboxtan başka konsol almam sanırım ps3 burjuva konsolu her kesime hitap etniyor.xbox daha sosyalist
  • Sony Ps 3 ve Wii kalıcaktı giderdim bir tane Wii alırdım.Ps 3 kırılmadıgı içinde gider saglam bir Pc toplar oyun dünyasına oradan devam ederdim ama sukurler olsun Xbox 360 var Next Gen'i sömürge altına aldık sayesinde
  • öncelikle ii ki war xbox yau :)
    ben de kesin ps3 alır sadece online oynayabileceğim oyunları alırdım COD4 gibin
    normal single oyunlara ise ps2 den dewam ederdimm
  • yillar once gamepro vardi..hala sayilari durur bi kosede orda okumustum dreamcast almak istiyordum hep ozamanlar..neyse iste o xbox cikti bön bön baktik yillarca alamadim 1.cisini cok pahali oldugu icin..kismet buna imiş..cok mutluyum cok.kiz arkadasimdan sonra en sevdigim 2.sey
  • Xbox 360 olmasaydı, o zaman piyasada olan başka hangi konsol varsa onları alırdım herhalde. Xbox 360 olmasaydı, başka bir konsol da olabilirdi aynı konumda.
  • Xbox olmasaydı karıya kıza sarardık
  • Xbox 360 olmasaydı

- 'Konsollar bozulmaz' kuralı hiç bozulmayacaktı.

- PS3'ün değeri bu kadar anlaşılamayacaktı.

- Wii alırdım diyen herkes tıpış tıpış birer tane PS3 alacaklardı.

- MS 2 milyar dolar zarara girmeyecekti.

- Dünya daha güzel bir yer olacaktı.

- Çok şahane olacaktı.

Birini seçiniz
  • Uzun zamandır PS platformunda takılan biri olarak şunu açıkyüreklilikle söyleyeyim. İyiki varsın 360...

- Son yılların oyun açısından en hareketli yılı bu yıl oldu. Çoğu oyunda 360'tan port edilmiş ama bir o kadarda güzel oyundu
    - PS3 belki bir yıl daha geç çıkabilirdi.
    - Daha düşük özelliklerde bir PS3 karşımızda olabilirdi.
    - Bu fiyat indirimleri daha geç gelirdi.
    - PSN kesinlikle ücretsiz olmazdı.
    - GT5, MGS4 gibi yapımlar şimdiye çoktan çıkmış olurdu. Ve bizler belki de bir sonraki oyunda görebileceğimiz grafikleri de görememiş olurduk. Yani bu kadar güzel görünmezdi demek istiyorum.

İyiki varsın 360, PS3 sensiz olmaz, olamaz O KADAR...
    (Şaka yaf, her iki konsolda çok iyi. Şu 3 kırmızı olmasa hiç bir kusuru yok aletin. Ama gönlümüzün sultanı da PS3'tür.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 22 Aralık 2007; 2:07:54 >

• dogru söylüyorsun alemlere akardık ps3 gelene kadar masaj salonlarından çıkmazdım gece gezerdik fellek fellek kulüplerde
  • Forza Motorsport 2 olmazdı en çok ona üzülürdüm. Live ve Forza'nın yerine koyabileceğim alternatif birşey olmadığı için hayat boş olurdu bir anlamda :P
  • Xbox360 olmasaydı belkide ps3 halen çıkmamış olacakdı.Ben oyun oynamaya yeni bir pc toplayarak devam ettirecekdim.Masraf üzerine masraf çıkacakdı ortaya ne mutlu bizlere ki xbox360 çıkdı.
  • XboX olsaydı fakat sahtecilik, korsan olmasaydı, yine şu anda PS3 çok daha başarılı olurdu ;) haaa ama şu anda varmı sahtecilik? var, bedava oyun varmı? var... e o zaman xboX iiki var , kimse bana xbox şöyle böyle demesin , tamam çok güzel konsol ama sahte oyun oynatmasa idi en başta kimse garantisiz, bozulması çok yüksek ihtimal olan bi alete para vermezdi (fanatikleri hariç)

haa sonuç olarak tabiki iiki de var, çer çöp oyunları , para vermeye değmeeycek oyunları ve XboX Excl. leri onda oynuyoruz :) yakmadan..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.