Multiplatform oyunlar 360'da, PS3'de ya da PC'de üstün olsa ne olur olmasa ne olur! Hala bu ne diye öne sürülüyor anlamıyorum. PS3'ün exc. oyunlarının ulaştığı seviyeye yaklaşan bir oyun yok yahu 360'da, PC'de de hala modlana modlana bir hal olan bir Crysis var, ama hala multi oyunlarda yok şu üstün yok bu üstün bu hiç bir şeyin kanıtı değil, sadece firmalar kabiliyetleri...
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
quote:
Orijinalden alıntı: NuuL
Ben ps3 sahibiyim ve yeni nesil oyunları kesintisiz oynamak istiyorum nextgen'e yakışır şekilde ama malesef xbox360 yüzünden bu olmuyor doğal olarak sinirleniyorum neden ben FF13 kırpılmış bir şekilde oynuyorum neden? xbox frenlemenin kralını yapıyor ama ben artık xbox için suyun ısındığını düşünüyorum Ms xbox yenilemedikçe zaman ps3 lehine akıyor
oha
Multiplatform oyunlarda Xbox 360 grafiksel olarak PS3'ten daha üstündür canım, hiç böyle bir şey duymadın mı?
Multi oyunlar xbox'tan ps3'e port yapılmıyormu?Kötü olmasının nedeni o değilmi?Lead platform ps3 olunca görüyoruz multilerdede bir fark kalmıyor..Ayrıca yaşı sınırı diye laf ettiğin kişi senden benden büyük.Terbiyeli ol biraz.Hangi tartışmaya girsen hemen olayı kişiselliğe vurup karşındakini küçümsüyorsun.Aslında suç sende değil,senin gibi huzursuzluk yaratan 0-16 yaş bebelere sınırsız banı basmayan adminlerde.
Nedir bu 360 fanları, son günlerde bir şeyler oluyor bunlara iyiden iyiye? Biri gelir bir şeyler yazar, hemen live'den, msn'den kankisi damlar beraber taciz etmeye başlar, öbürü gelir sırf kişisel kininden dolayı ortaya laf atar... Ne enteresan insanlar yahu, ne huzur bıraktınız, ne keyif. Adam yerine koyar satır satır ciddiyetle bir şeyler yazarsın, adam bir muhaha ile kendini haklı çıkartır. Valla artık yettiniz yani...
Kendi bölümünüzde en ufak eleştiriye gelmez, geleni kovalarsınız da, PS bölümünde huzur bırakmadınız. İnsan biraz haddini bilir, biraz insanlığını bilir... Giremeyin artık şu konulara, bir şey bildiğinizi sanıyorsunuz ama açık söyleyeyim bir şeyden anladığınız da yok. Bırakın insanlar forumdan keyif alsın, bir şeyler öğrensin, nefret ettirmeyin kendinizden...
Bir konunun daha sonuna geldik.
Başka konular ve tartışmalarda görüşmek üzere.
Sağlıcakla kalın DH, her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme