Şimdi Ara

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
22
Favori
236.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Prologue

bu da benim sistemim. daha bitmedi gerçi ama idare eder şimdilik bence

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===

usta bu bitmemiş halimi ? bitmemiş hali böyleyse bitmiş halini düşünemiyorum...
  • bitmemiş derken aslında yerini değiştirecem böyle iyi değil yoksa sistem olarak iyi aslında şimdilik
  • gamecube davulu 2 tane guitar hero gitar bi rock band seti eksik orada :D
  • 1 tane ps3 veya xbox360 ile lcd tv neyinize yetmiyor 4 5 tane konsol 2 3 tane lcd vs vs arkadaşında dediği gibi tüketim çılgınlığı başka diyecek söz bulamıyorum size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SASU:. -- 14 Şubat 2008; 19:48:14 >
  • alın alın bişey olmaz dünya ya bi kere geliyoruz bende yapıcaz güzel bi set.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

Burasıda benim hobi odam. cep telefonu ile çektim berbat bir görüntü

gameman abi sen bu televizyondan memnunmusun

• quote:

Orjinalden alıntı: Kingofjava

quote:

Orjinalden alıntı: gameman

Burasıda benim hobi odam. cep telefonu ile çektim berbat bir görüntü

gameman abi sen bu televizyondan memnunmusun

Sen değilsin galiba

• evet çok memnunum.hiçbir sorun çıkarmadı şimdiye kadar,7 aydır kullanıyorum.
    pc ve xbox için aldım. 1:1 pixel mapping ile hiçbir kırılma olmadan pc de kullanabiliyorum.
  • sağolasın kardeşim
  • yok be ken ben tv alacamda xbox360 için şimdi araştırıyorum biliyosundur türk markaları biraz sakattır o yüzden bi sorayım dedim örn: arçelik bozuk olmayan tvsi yok gibi illa ilk aldın mı bozuk çıkıyo ama vestele iyi diyolar
  • quote:

yok be ken ben tv alacamda xbox360 için şimdi araştırıyorum biliyosundur türk markaları biraz sakattır o yüzden bi sorayım dedim örn: arçelik bozuk olmayan tvsi yok gibi illa ilk aldın mı bozuk çıkıyo ama vestele iyi diyolar

walla tv bölümünde vestel içinde pek iyi şeyler sölemiyorlar haberin olsun hatta o bölümden iyi bilgiler edine bilirsin

• dreamman115 yaw sana bir sorum war belki bilirisin yeri değil ama yaw abicim bu kontrast önemlimi oyunlarda yani bu vestel den sonra baktıklarımdan biri samsung diğeri philips bu iki modellerle yarışıyo ancak benim soracam yani bu lcd tv hd ready olduğundan alıcam bu kontrast bi artırıyomu bide hangi marka tavsiye edersin burası yeri değil tekrar özürdilerek yazıyorum ancak sizler xbox ve ps olduğunuzdan oyun grafiğinin hangisinin daha iyi yansıtığını bilirisiniz bu soruyo cevap verirsen sağolasın kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamacık

quote:

Orjinalden alıntı: weysex

Buda benim Fakirhanem DİP NOT PS3 bi kankanım ben takılıyorum bu aralar

Bu resimlerde'de benim eski lcd ve eski xbox'um yanlız duvarlarım aynı fazlası var eksiği yok

abi bu ne ya müthiş lcd monitör kaç inch

@mamacık
    abi sende de macbook var ve gördüğüm kadarıyla tv ye bağlamışsın bende de 22'' monitor var macbook u ona bağlamak istiyorum ve dvı dan olacak çunku vga sını xbox için kullanıyorum yani lafın kısası bana mini-dvı to dvı adaptoru lazım ve nereye baksam stoklarda kalmamış bana yardımcı ola bilirmisin bildiğin bi yer varmı alabileceğim?

• Şimdilik sadece oyunlarımı gösteriyorum sonra sistemi gösteririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 14 Şubat 2008; 23:53:46 >
  • quote:

dreamman115 yaw sana bir sorum war belki bilirisin yeri değil ama yaw abicim bu kontrast önemlimi oyunlarda yani bu vestel den sonra baktıklarımdan biri samsung diğeri philips bu iki modellerle yarışıyo ancak benim soracam yani bu lcd tv hd ready olduğundan alıcam bu kontrast bi artırıyomu bide hangi marka tavsiye edersin burası yeri değil tekrar özürdilerek yazıyorum ancak sizler xbox ve ps olduğunuzdan oyun grafiğinin hangisinin daha iyi yansıtığını bilirisiniz bu soruyo cevap verirsen sağolasın kardeşim

ben lcd yi alırken aya bi arastırdım ve samsungdan şaşmadım görüntü kalitesi olarak bence bir numara walla kimileri hayvani kontrast seviyor kimileriyse pek sallamıyor bende pek sallamayan tiplerdenim :D

bana göre 40" e kadar 40" de dahıl samsung 40r81 yada öle demeyim hd ready en mantıklısı kişisel görüşüm bu boyutlarda full hd ye gerek yok 46" fln alıcaksanız full hd dusuneblirsiniz bende basta full hd alıcam diordum sürekli o kadardi hd ready yazısını gördümmü tv yi incelemeyi bırakıodum taki bir samsung bayisinde ps3 umle test yapana kadar ve full hdn ın gereksiz oldugunu kanısına vardımki çogu materyal hem hd ready hemde SD oldugundan en mantıklısı hdready dir fiyat farkıda war ama ben alırken fiyat farkına pek dikkat etmedim benim kullanım amaclarıma en cok hangisi uyuorsa onu sectım

• sistemleriniz gerçekten çok güzelmiş. en kısa zamanda lcd tv almayı düşünüyorum bende. 19 lcd monitör yetmiyor

@weysex senin oda harbi iyiymiş o lcd ne öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

sistemleriniz gerçekten çok güzelmiş. en kısa zamanda lcd tv almayı düşünüyorum bende. 19 lcd monitör yetmiyor

Hele hele bi kere LCD tv de oynarsan vay haline. Bende 19 inçi öyle değiştirmiştim. LCD tv de sadece XBOX360 ın açılma animasyonunu gördüm. Yetti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Şimdilik sadece oyunlarımı gösteriyorum sonra sistemi gösteririm.

hepsi orj ?? oleyse helal olsun.kapaktan pek ole gelmedi ama
    valla ilerde işim olursa param olursa korsan kullanmayi cok sevmeme ragmen orginal oyun alıp arşiv yapicagim rafa felan.

• Yok hocam hepsi orjinal değil o kadar da zengin değiliz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadgodinme

quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

sistemleriniz gerçekten çok güzelmiş. en kısa zamanda lcd tv almayı düşünüyorum bende. 19 lcd monitör yetmiyor

Hele hele bi kere LCD tv de oynarsan vay haline. Bende 19 inçi öyle değiştirmiştim. LCD tv de sadece XBOX360 ın açılma animasyonunu gördüm. Yetti.

bende aleti ilk aldığımda plazmada görmüştüm açılışını orda içim gitmişti zaten acilen bi lcd tv şart banahemde odama

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.