Şimdi Ara

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
22
Favori
236.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

babam zengin yada degil burdaki mesele o degil :D ordaki tüm seyler için babamdan 1000 ytl almısımdırki o 1000 ytl de cips kola flndır :D

sana şöle söleyim ben 1000 tane cips aldım cipsleri toptancıdan 40 kurus a aldım bunları yurtta 20 kurusdan sattım resimlerinin durması lazım ve bundan 1 tane ps3 cıktı ne kadar ettı ps3 200 ytl

sonra aynı dönemde 200-300 ytl lık cola aldım bunlardanda 4 wii 1 laptop cıktı

5 psp içinse onların toplam maliyeti taş çatlasa 200-250 ytl dir bu böyle devam ediyor 3.5 ytl maliyetle 2gb ipod war mesela onun dısında 100 ytl maliyetle 3 tane daha ipod war 300-400 ytl maliyetle 2 telefon o zamankı degerleri tanesı 800ytl fln yanında tanesı 80-100 ytl lık 4 bilet liste böyle uzayıp gidiyor

bak bunlarda resimler :D

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===

li bu resimlerde cipslerin yarısı war sadece

Abi inanamıyorum sana hele şu resimleri gördükten sonra susuyorum böyle birşey görmedim ben

wavv kokakolanın müzikli soğutucusu bile kazanmış

•  === XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===

bu da benim sistemin son hali, ama nasip olursa bu ay içinde Full HD 106(116 veya üstüne param yetmiyor) ekran LCDyi de buraya ekleyeceğim, o zaman tekrar sistem resmini koyarım buraya... bide kendime bi masa tasarladım onuda ürettireceğim, her şeyin bir yeri olacak :) şu anda masa üstüdme yer kalmadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cry of Cyrus

@mamacık
    abi sende de macbook var ve gördüğüm kadarıyla tv ye bağlamışsın bende de 22'' monitor var macbook u ona bağlamak istiyorum ve dvı dan olacak çunku vga sını xbox için kullanıyorum yani lafın kısası bana mini-dvı to dvı adaptoru lazım ve nereye baksam stoklarda kalmamış bana yardımcı ola bilirmisin bildiğin bi yer varmı alabileceğim?

dostum mecidiyeköyden kesin bulursun orda mac'çi kaynıyo
  • bunlar da benim fırlamalar.xbox'ı tabureye koydum çünkü taburedeki delikler sayesinde alt delikler hava alabiliyor.(bence)

• serhan bey sizin konsollar çok sakat yerde duruyor yanlız...
  • YOk yaa baya sağlam duruyolar aslında ama , masamda yer kalmadı, başka koyabilecek bi yerim yok :P ama yeni bir masa yaptırıyorum, sistemimin son konfigine göre tasarladım masamı, hepsinin bir yeri olacak inşallah :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

YOk yaa baya sağlam duruyolar aslında ama , masamda yer kalmadı, başka koyabilecek bi yerim yok :P ama yeni bir masa yaptırıyorum, sistemimin son konfigine göre tasarladım masamı, hepsinin bir yeri olacak inşallah :)

İphone'u da göstermekten kendini alamıyorsun hocam bakıyorumda
  • o da sistemin bi parçası ama kaka, yapamadıgı şey yok keratanın onun için gösterdim , yoska X360 dan değerli değil benim gözümde
  • fikrimi değiştirdim ps3 yerine xbox 360 istiyorum
  • neden dolayı degıstırdın dante?
    quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

fikrimi değiştirdim ps3 yerine xbox 360 istiyorum
  • hakikaten çok iyi sistemler var güle güle kullanın.Ben 19 inç wide screen oynuyorum ama şimdilik yetiyor yarın resim eklerim..
  • bu da benim mütevazı sistem

Michael jackson albümlerine dikkat:D onların hepsini 360 a attım xbox da kendime güzel bi michael jackson arşivi yaptım...PGR4 oynarken süper gidiyo..Yalnız ses sistemim dandik biraz ama pek de ırgalamıyom.Süper bi ses sistemim olsa bile hakkını vererek kullanamam zaten çünkü ailemle yaşıyorum...

• TOLGA@
    M.J, beyaz takımla TAM 80's arabesk+CENGİZ imajı çizmişMALBUŞ'da tam oturmuş
  • Muhaha iyi benzettin...Cengiz kurdoğlu,cengiz imren karışımı bişey olmuş bi de hakan altun 82 yılındaki fotosu thriller zamnından hani şu meşhur billie jean döneminden o zamanlar esmer daha sonraları bir çok kez bıçak altına yatıyo bak mesela hemen o albümün sağ tarafında Bad albümü ver kapağını görebilirsin deri ceketli elleri cebinde o iki albüm arasında sadece 5 yıl var ama kraldaki değişikliğe bak resmen açılmış rengi...
    quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

TOLGA@

• MJ Albümleri gözümün bebeğine kadar girdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

Muhaha iyi benzettin...Cengiz kurdoğlu,cengiz imren karışımı bişey olmuş bi de hakan altun 82 yılındaki fotosu thriller zamnından hani şu meşhur billie jean döneminden o zamanlar esmer daha sonraları bir çok kez bıçak altına yatıyo bak mesela hemen o albümün sağ tarafında Bad albümü ver kapağını görebilirsin deri ceketli elleri cebinde o iki albüm arasında sadece 5 yıl var ama kraldaki değişikliğe bak resmen açılmış rengi...
    quote:

TOLGA@

Yaw biz kırmızı deriye alışmışız, o sene üzerinden çıkarmazdı onuArkadaki yani 5 sene sonraki hali en uygun dönemi(bence)hele altın sarısı kıyafeti yokmu bayılıyorum o döneme aitO diğer 2 kutu nedir?Filmlerimi?
    NOT:Dağatmayalım konuyuSonra yine topic'in adını değiştirmek zorunda kalırlar, 2. bir local vakası kaldırmaz forum

• Bunlar da benim resimler - açıkcası öyle Michael Jackson veya gitarları koyayım diye uğraşmadan şipşak çekip gönderiyorum :)

• Yok baba rahat ol geçen seferki kadar dağılmaz bu sefer:D çünkü zaten paylaşım ve sohbet için açılmış bi topic bu yani illa bi konuya bağlı kalmak şart deil gibime geliyo benim ve resim koyuyoruz resimler hakkında yorum yapıyoruz ki konunun başından beri dönen muhabbetlere bak:DGelelim fasulyenin faydalarınaaaaa:D beat it ve thriller kliplerinde dediğin gibi kırmızı deri ceket ve kırmızı deri pantolon giyiyor.Şu yaratıklarla dans ettiği klip thriller...dediğin altın sarısı pantolon güzel hakikaten bide onun komple takımı var yine altın sarısı...O diğer 2 kutuda diğer albümleri history ve dangerous hepsi birbirinden süperdir albümlerin 3 efsanevi kareografi dangerous,bad ve thriller albümlerindedir.Ötekide bu 3 albümün karmasıdır(history)..
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

Muhaha iyi benzettin...Cengiz kurdoğlu,cengiz imren karışımı bişey olmuş bi de hakan altun 82 yılındaki fotosu thriller zamnından hani şu meşhur billie jean döneminden o zamanlar esmer daha sonraları bir çok kez bıçak altına yatıyo bak mesela hemen o albümün sağ tarafında Bad albümü ver kapağını görebilirsin deri ceketli elleri cebinde o iki albüm arasında sadece 5 yıl var ama kraldaki değişikliğe bak resmen açılmış rengi...
    quote:

TOLGA@

Yaw biz kırmızı deriye alışmışız, o sene üzerinden çıkarmazdı onuArkadaki yani 5 sene sonraki hali en uygun dönemi(bence)hele altın sarısı kıyafeti yokmu bayılıyorum o döneme aitO diğer 2 kutu nedir?Filmlerimi?
    NOT:Dağatmayalım konuyuSonra yine topic'in adını değiştirmek zorunda kalırlar, 2. bir local vakası kaldırmaz forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 18 Şubat 2008; 21:17:19 >

• Sayko faceplate güzelmiş ama gel gör ki oyunda iş yok:D(bence)
  • Ben de zaten sadece pantolon değil tam takımdan bahsediyorumBunun birde the way u make me feel'i vardır beni bitiren(öteki EARTH SONG)fakat 6.44'lük uzun metrajlı olanıHani klip başlarken bir çığlık atıyor kızın arkasındanSüperdi yaw
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.