Şimdi Ara

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
22
Favori
236.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bynedim

Hayırlı olsun Atila abi sistemin..

O kolonların üzerindeki figür ne figürü acaba?.. vide-oyun'da da dikkatimi çekmişti..

Teşekkür ediyorum abicim, hala Ermanla geleceksinzi bana Sistem 6 aydır var neredeysede yeni resim çekme fırsatını buldum... "TLOTR - Gollum" figürü
  • Dikkatimi çeken bir şey oldu.
    4 adet aynı açıdan aynı resimler çekilmiş,
    Fakat dikkatli bakarsanız aynı olmadığını sizde görürsünüz!
    4 resimde de duvar rengi değişik
    Ben LCD'de ki oyunun değişik olmasını beklerdimya neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Dikkatimi çeken bir şey oldu.
    4 adet aynı açıdan aynı resimler çekilmiş,
    Fakat dikkatli bakarsanız aynı olmadığını sizde görürsünüz!
    4 resimde de duvar rengi değişik
    Ben LCD'de ki oyunun değişik olmasını beklerdimya neyse

Sanat budur işte Sen iste dostum farklı oyunlarla resimler çekerim ama foto makinasını daha kaliteli kullnıcam. 5mp dedik N95 ama yaramazmış....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atila -- 27 Şubat 2008; 13:46:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Atila

quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Hayırlı olsun Atila abi sistemin..

O kolonların üzerindeki figür ne figürü acaba?.. vide-oyun'da da dikkatimi çekmişti..

Teşekkür ediyorum abicim, hala Ermanla geleceksinzi bana Sistem 6 aydır var neredeysede yeni resim çekme fırsatını buldum... "TLOTR - Gollum" figürü

İnşallah gelicez abi, istiyoruz biz de ama okulu bitirmeye yakın baya yoğunlaştık sık sık git gel olunca Manisa'yada fırsatımız olmuyor.. Ama yakın zamanda konuşur ayarlarsak ararız seni.. Guitar Hero'yu da merak ediyoruz..

Figürü de gollum olarak tahmin etmiştim, doğruymuş..

• Atila abi gercekten sistem yürek parçalıyor hayırlı ugurlu olsun..Allah iyi oyunlarda huzurlu mutlu günlerde kullanmanı nasip eylesin...

• ATİLA abi sistem çok güzel benim tvnin 40" ni kullanıyorsun ama bir şeye sinir oldum lütfen SAMSUNG un o güzelim açma kapama düğmesinin önündeki hoparlörü çekermisin ordan!!! tv nin havasını bozuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japonozan -- 27 Şubat 2008; 15:31:30 >
  • Bende en çok o mavi ışıklandırmalı tuşa hastayım şu Samsunglarda ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

Atila abi gercekten sistem yürek parçalıyor hayırlı ugurlu olsun..Allah iyi oyunlarda huzurlu mutlu günlerde kullanmanı nasip eylesin...

Teşekkür ediyorum Gökhancım, amin... Umarım sende sahip olursun en kısa sürede istediğin sisteme
  • quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

ATİLA abi sistem çok güzel benim tvnin 40" ni kullanıyorsun ama bir şeye sinir oldum lütfen SAMSUNG un o güzelim açma kapama düğmesinin önündeki hoparlörü çekermisin ordan!!! tv nin havasını bozuyor

Ozancım teşekkür ediyorum sanada, haklısın galiba çünkü akşam oturmaya gelen bir arkadaşımda hoparlörü çekmemei istedi

• quote:

Orjinalden alıntı: Prologue

bu da benim sistemim. daha bitmedi gerçi ama idare eder şimdilik bence

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===

Hmm gamespot'a üyesiniz sanırım.Yada aşagıdaki adresteki kişi sizin sisteminizi yürütmüş...

Vay anam vay... Dünya küçük

• quote:

Orjinalden alıntı: Shaban

quote:

Hmm gamespot'a üyesiniz sanırım.Yada aşagıdaki adresteki kişi sizin sisteminizi yürütmüş...

Eger bu sen degilsen feci cuvallamissin ...

• bakalım ne olacak :D
  • Bakalım daha neler görücez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shaban

quote:

Aboww :D

Ne demişler;

Yalancının mumu yatsıya kadar yanar :D

Abi helal olsun valla "Deşifre" gibi oldu :D

Ben valla herkesin sisteminden şüphelenmeye başladım bu saatten sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 28 Şubat 2008; 8:25:20 >

• Bundan sonra sistemlerimizin yanında nüfus cüzdanlarımız ile birlikte fotoğraf çekilelim

Ama neyse benim görüntülerde benim gamertag falan gözüküyor da yırtıyorum...

Fakat eğer bu o arkadaşın sistemi değilse (diyeceğim hala çünkü arkadaş henüz kendini savunmadı ) bir insan neden bu tarz bir hareket yapar açıklayabilirse gerçekten sevineceğim... cidden merak ediyorum yani...
  • (Yuh artık. Millet küçücük tüplü ekranıyla genede resim koyuyo. Buda başka yerden resim koyuyo) Gerçi birşey diyemem.Arkadaşın savunmasını görmemiz gerek
  • Ne savunması arkadaşlar, adam zaten fake, banlanmış gitmiş, var malesef böyle tipler, yapacak bişey yok.
  • Allah kahretmesin hatırladım bu fake üyeyi :D.

Ps3'ü deliler gibi savunan fanboydu bu valla :D

Yalanı çıktı ama ortaya cidden yazıklar olsun

Sayko abi senden şüphelenmiyorum alınma
  • Eyvallah... Şüphelenene nüfus cüzdanım ve gamertag'imin olduğu dasboard ile resmi çeker hatta isterse live'dan mesaj olarak gönderirim :)))) hahah

Ben de hatırladım şimdi bu davul arkadaşı.... Yazık... Forumu kirletiyorlar (hatta biz bu yorumlarla kirliliğe katkıda bile bulunuyoruz - o yüzden yazmayayım artık bu konuda)

Evet arkadaşlar yok mu başka sistem resimleri olan arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykokilla -- 28 Şubat 2008; 11:05:08 >
  •  === XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===

buda benim sistem. resimdeki 3k veren ntsc-j, pal arcade ile değişti.

hayalim ps3 eklemek.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.