Şimdi Ara

=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
22
Favori
236.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bynedim

Halo minik kalmış.. Fanın azizliği sanırım..

Asıl TV'nin azizliği
    Kaç ekransa artık
    İyi günlerde kullnsın

• linke tıklsamadan diger arkadaslarınki gibi burada otomatik açılmıyormu resimler

Sistem husmenus
     === XBOX360 SİSTEMLERİNİZ ===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 29 Şubat 2008; 17:51:25 >
  • Bu LG marka LCD tv'lerde kontrast oranı 1600'ü geçmiyor.1 seneden beri bakıyorumda.
    Zaten dinamik kontrast oluyo 5.000/1-6.000/1 olanlar.
    Ben 1200/1-1600/1 kontrastın gerçek kontrast değerleri olduğunu düşünüyorum, en azından yeterli seviyede yani VASAT'ın üzerinde olduğunu düşünüyorum 1 senedir piyasada olan TV'ler için söylüyorum bunu
    1 sene evvelki tv'ler hala piyasada ve bence yinede çok çok iyi iş gördüğünü düşünüyorum XBOX 360 için haksızmıyım?
    1 seneden beri piyasada olan, 40" SONY TV almayı planlıyorum. Çünkü fiyatı inanılmaz düştü
    Model şu: tıklayınız lütfen TV'nin adını..
    SONY KDL-40U2000K
    Şu andaki satış fiyatı 1.799 YTL ve, ben 3.300 ytl olduğu zamanı bilirim.
    Tavsiye edermisiniz?Aynı konunun daha detaylısını TV-PROJEKSİYON bölümüne açmayı düşünüyorum.Daha etkili olabilir diye
    Lütfen yardım edin

EDİT:Birde SAMSUN'un 40" çok uygun bir modeli var
    TV adını tıklayınız lütfen
    SAMSUNG LE40S62B
    Fiyatı çok ama çok uygun bunuda "2.099 ytl"
    Contrast oranı aklıma takılan tek sorundu ama bu TV'nin kontrast oranı 3000/1.
    40" almayı planlıyorum arkadaşlar bu 2 modekl işimi görür öyle değilmi?Açıkçası SAMSUNG modeli aklıma yattı ama SONY için ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 1 Mart 2008; 0:34:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Bu LG marka LCD tv'lerde kontrast oranı 1600'ü geçmiyor.1 seneden beri bakıyorumda.
    Ben 1200/1-1600/1 kontrastın gerçek kontrast değerleri olduğunu düşünüyorum, en azından yeterli seviyede yani VASAT'ın üzerinde olduğunu düşünüyorum 1 senedir piyasada olan TV'ler için söylüyorum bunu
    1 sene evvelki tv'ler hala piyasada ve bence yinede çok çok iyi iş gördüğünü düşünüyorum XBOX 360 için haksızmıyım?
    1 seneden beri piyasada olan, 40" SONY TV almayı planlıyorum. Çünkü fiyatı inanılmaz düştü
    SONY KDL-40U2000K
    Tavsiye edermisiniz?Aynı konunun daha detaylısını TV-PROJEKSİYON bölümüne açmayı düşünüyorum.Daha etkili olabilir diye
    Lütfen yardım edin

SAMSUNG LE40S62B
    40" almayı planlıyorum arkadaşlar bu 2 modekl işimi görür öyle değilmi?Açıkçası SAMSUNG modeli aklıma yattı ama SONY için ne düşünüyorsunuz?

Benimde bildiğim gerçek kontrast 1500:1 yada 1600:1 i geçmiyor butun tv'lerde. Yalnız yazılımla bu değerleri ust seiyelere kadar tasıyorlar. onemli olan fiyat performans. ben lg'yi çok uygun bir fiyata aldım cokda memnunun. daha once vestel ardı .aralarında dağlar kadar fark var

• bimeks te toshiba 94 lcd 1366x768 5000 1 kontrast 2 hdmi girişi 1450 ytl idi kdv dahil
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Bu LG marka LCD tv'lerde kontrast oranı 1600'ü geçmiyor.1 seneden beri bakıyorumda.
    SONY KDL-40U2000K
    Lütfen yardım edin

SAMSUNG LE40S62B

TeknoSA da fiyatlar öyle ise başka yerlerde daha ucuza kesinlikle bulursun

• SİNANKAAN@
    Açıkçası TOSHİBA istemiyorum, diğer markalara göre biraz basit kalıyor ve görüntü olarak daha düşük(şahsi fikrim)

KEN@
    TEKNOSA'dan daha uygun yerler olabilir bazı ürünlerde ama TEKNOSA'da gerçekten çok uygun fiyatlar sunuyor.Ayrıca benim indirim şansım var TEKNOSA'dan

Arkadaşlar yardım bekliyorum bu 2 TV'yi kullanan arkadaşlardan özellikle.
    SAMSUNG çok aklıma yattı ama SONY biraz mulak.
    PLEASE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: THX

quote:

Orjinalden alıntı: kelli felli

Benim sistemde bu beyler.

Stand çok güzelmiş nerden aldın?

Stand dediğin fan stand sanırım onu playasiadan almıştım,halo ile orjinal ,premium olanla back-up oyun oynuyorum,ama 1-1.5 aydır beyaz olan aleti açmadım live da cod 4 fifa geow falan oldukça oyalıyor,birde beyaz aletin altında sadece fan stand takılı değil,arkasındada bir tane intercooler tarzı soğutucu var,neyseki intercooler gibi ses çıkarmıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: kelli felli

Benim sistemde bu beyler.

Yok Xbox'ın standı değil tv'nin altındaki standı soruyorum
  • Nedemis atalarimiz Ps3 u olmayan gaflet dalalet ve hatta ihanet icindedir onun icin bu resimlere siyah inciyi eklemeyi unutmayin
  • quote:

Yok Xbox'ın standı değil tv'nin altındaki standı soruyorum

O eniştenin hediyesi alfemodan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelli felli -- 5 Mart 2008; 13:38:49 >
  • Arkadaşlar yeni sistem kuran yok mu yahuuu ??
  • Vallahi ben 5 gün kadar oldu, 102 ekran samsung LCD TV aldım ve çok şeker oldu DVD kutularıyla beraber.
    Lakin Digital kamera yooookk
  • benim konsollar işte=)
    eskiden herşey masanın üzerindeydi.

• Bu da benim mütevazi sistemim:

• quote:

Orjinalden alıntı: Neuvelle

Makinayı ilk aldığımda çektiğim fotoğraflar. En kötü Tv (72 Ekran SEG) benimki herhalde :p

hocam tv'ye kötü demişsin ama kötünün kötüsü'de var çok yakında geliyorum bende....

• Şu sehpadan bir kurtulamadım.Malum bütçe mahfoldu. Yakında alanı büyütecem. Ah şu taşınma olayı bir gerçekleşse.
    Buda Gamertag ne olur ne olmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: DarkMask

Şu sehpadan bir kurtulamadım.Malum bütçe mahfoldu. Yakında alanı büyütecem. Ah şu taşınma olayı bir gerçekleşse.
    Buda Gamertag ne olur ne olmaz

hocam o lcd mönitöre hdmı bağlanıyormu

• Tabiki bağlanıyor. Monitör: 19'' BenQ FP94VW
  • Burasıda Benim Fakirhane...(alçakgönüllü.gif)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.