Bildirim
=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === (14. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
yav olanı var olmayanı var sayfalarca koymussunuz ayıp
saka tabıı kı arkadaslar gule gule kullanın hepsı bırbırınden guzel -
Foto makinesi almam lazım -
-
@pinky
laptop hariç benim kurmaya çalıştığım sistemin aynısı -
oooo ben bu başlıkta benim sistemim var sanıyodum. Neyse ekliyeyim resimleri.
buda benim sistemim.
Fotoraflar karanlık ve kalitesiz olduğu için pek belli olmasada. Projeksyona bağladım bütün herşeyi...
Projeksyon 1080i çözünürlük gösteriyor. Philips marka 2003 yılında alınmış bir projeksyon.
Ses sistemi ise orda hiç belli olmasada 7+1 sistemdir. O da 2003 yılında büyük paralar verilerek alınmış bir sistemdir ve çok yüksek ses ve kaliteli ses vermektedir.
Ses %75 kadar açınca üst kattaki mutfakta dolaplar bardaklar sallanıyor. 2 tane bilgisayar kasası büyüklüğünde subwoofer var zaten. Yer altında depo katında sinema salonu yaptığımız için ses rahat rahat açabiliyorum. O yüzden şanslıyım. Optik girişiylede bağlıyorum valla oyunlar dev ekran dev ses süper oluyor :D
bide fotoğrafta gözükmesede bilgisayarın olduğu beyaz dolabın arkasında 2kişilik koltuk var genelde orda oturup ayaklarımı pufa uzatarak oyun oynarım :D
-
@2n4...4Life
Biraz düzenle daha güzel görünür sistemin, Kandalf ı bile zar zor seçtim vallahi -
quote:
Orjinalden alıntı: sky__walker
@2n4...4Life
Biraz düzenle daha güzel görünür sistemin, Kandalf ı bile zar zor seçtim vallahi
ahasdhasdhdh kandalf benim aşkım....o pc ölse bile o kasa orda kalacak O KADAR!(pavyon kasası gibi)
yaw o televizyonu ben duvara ascam şimdi tv nin arkasındaki düzensizliği saklasın da
bole idare edioz kablolar karışık falan....
5.1 sistemde war mazallah....yenge iç mimar sanat eseri yapacak dur bakalm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 1 Nisan 2008; 2:36:21 >
-
Herbirinizinki ayri guzel arkadaslar gule gule kullanmaniz dilegiyle...
iyi forumlar.. -
TR`de HD TV ile oynuyorum. ABD`de daha ucuz olmasina rahmen bi alamadim HDTV, nasil istir anlamadim. Tuplu 51 ekran TV`de oynuyorum XBOX360`i ... -
Arcade pack , modifiye resimlerime aşağıda ki linklerden bakabilirsiniz. Cihazı daha yeni modifiye yapıyorum , sonraki aşamada fan ve dvd rom'a şeffaf bir görüntü vereceğim ve güçlü led ler ile aydınlatacağım.
http://img505.imageshack.us/img505/2797/37161869vj1.jpg
http://img505.imageshack.us/img505/9356/50093711li3.jpg
http://img85.imageshack.us/img85/5921/61313423zq1.jpg
http://img505.imageshack.us/img505/9563/13632240pm9.jpg
-
quote:
Orjinalden alıntı: Sentinal
oooo ben bu başlıkta benim sistemim var sanıyodum. Neyse ekliyeyim resimleri.
buda benim sistemim.
Fotoraflar karanlık ve kalitesiz olduğu için pek belli olmasada. Projeksyona bağladım bütün herşeyi...
Projeksyon 1080i çözünürlük gösteriyor. Philips marka 2003 yılında alınmış bir projeksyon.
Ses sistemi ise orda hiç belli olmasada 7+1 sistemdir. O da 2003 yılında büyük paralar verilerek alınmış bir sistemdir ve çok yüksek ses ve kaliteli ses vermektedir.
Ses %75 kadar açınca üst kattaki mutfakta dolaplar bardaklar sallanıyor. 2 tane bilgisayar kasası büyüklüğünde subwoofer var zaten. Yer altında depo katında sinema salonu yaptığımız için ses rahat rahat açabiliyorum. O yüzden şanslıyım. Optik girişiylede bağlıyorum valla oyunlar dev ekran dev ses süper oluyor :D
bide fotoğrafta gözükmesede bilgisayarın olduğu beyaz dolabın arkasında 2kişilik koltuk var genelde orda oturup ayaklarımı pufa uzatarak oyun oynarım :D
Hocam projeksyon u ne kadar aldın ?
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: BeyazBüyü
xbox360 elite olsa oraya tam yakışır -
quote:
Hocam monitör hakkında bana pm atabilirmisin?şu an ki güncel fiyatı ve hdmi girişi ve ms olayı vs vs.bekliyorum.
-
quote:
Orjinalden alıntı: stormoffdarkness
quote:
Hocam monitör hakkında bana pm atabilirmisin?şu an ki güncel fiyatı ve hdmi girişi ve ms olayı vs vs.bekliyorum.
226Bw gibi gözüküyor.
-
Öğrenci sistemi -
stormoffdarkness PM gönderdim.
Kén 226bw evet. -
quote:
Orjinalden alıntı: fel_x
Öğrenci sistemi
Sayın öğrenci arkadaşım direksiyonu nerden aldınız bende istiyorum böyle bişey -
japonozan direksiyonu forumdaki cathedral nickli arkadaştan aldım.gayet memnunum. aslında microsoft wireless racing wheel alacaktım. fakat türkiyede yok. dışardan getirip satan arkadaşlar da uçuk fiyata satıyorlar. zamanında özkan elektronik getirmiş 7 tane fakat geldiği gün tükenmiş.bir daha aynı fiyattan gelmesi çok zor dedi fatih abi. velhasıl kelam logitech'te gerçekten çok iyi.üstelik ffb de var.zaten logitech drive fx ve microsoft racing wheel dışındaki direksiyonları pek tavsiye etmiyorlar yabancı forumlarda..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X